dagens.

hejhej :)
dagen började med att jag ringde Wendela :) hon kom till mig och sen träffade vi Nike & Klara på lisa på torget och där satt vi och pratade en stund, sen gick jag och wendela till espresso house stureplan men dem hade inga chai pulver grejer kvar så då fick vi gratis lappar som det stog att  vi fick varsin gratis dricka på någon annan espresso house :) bra va ? jaap, så alltså gick vi upp till espresso house kungsgatan och fick en chailatte gratis där :) thaha, japp och sen gick vi hem till mig och typ slappa en stund, och sen gick wendela :( och sen kollade jag och pica lite på ett csi avsnitt och nu sitter jag här :) jaa, det ärväll det som har hänt idag i stora drag :) thaha. ååh, gud vad detta år har gått fort, tänkt att det här året aldrig kommer komma igen "/ jag menar, år 2008 skullle ju bli det bästa året eftersom det skulle bli stockholms år. men jag tycker inte det har varit ett bättre åren något annat. det är ganska sorgligt faktiskt . tahah,  men nu ska jag gå och äta :) hör av mig senare :)
puss & kram


gomorra.

godmorgon !
det här är en lite sorglig dag för mig, p.g.a att jag börjar tänka- det är året kommer aldrig komma igen. det som har hänt iår kan vi inte göra om på exact samma sätt. det är faktiskt lite sorgligt tycker jag. javisst, mycket roligt har hänt det här året eller hur ? men det här skulle lixom vara 08 år, det bästa året någonsin. och jag tycker inte jag håller med om att det har varit den bästa. jag tycker till och med den har varit sämre. asså mycket roligt har ju hänt, ebba kom till vår klass och sånt. :) men ändå, det känns inte riktigt som det bästa året. eller vad tycker ni ? aja. jag har iallafall precis ätit frukost :) panncakes med bacon mums :) thah, det är faktiskt en specialitet i detta hushåll ;) haha, ååh vad gott det var :) aja, nu ska jag kolla lite på csi tror jag .
pusss

csi.

hejhej !
nu sitter jag här nyduschad och klädd i pajtan :) aja,
det här blir en snabbis för snart ska jag och pica kolla på ett till csi avsnitt ;) thaha. japp, för ett tag sen gick våra gäster så nu ska jag bara kolla på csi och sen ska jag krypa till kojsen. mamma säger att jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll eeftersom det blir en sån sen kväll imorgon ikväll :) japp, men nu ska jag och pica kolla på csi miami och jag tror tyvärr det här blir mitt sista inlägg för ikväll så godnatt allihopa så hör jag av mig imorn igen :)
puss & sov sött.

hello.

hejhej !
om typ 20 minuter kommre några gäster till oss, så det ska väll bli skoj. haha,  joo vicky,christina,barcelona sög tycker jag . både mamma och pica tyckte den var jätte bra men jag ba.booooring. tahah, nej men den var tråkig rent ut sagt. eller bara not my cup op tea. hahaha, aja. det här blir en snabbis för nu ska jag gå.
puss & kram

lite.

Jag kommer från: usa
Jag är just nu: mycket trött.
Tycker du om någon just nu: haha, vill ni verkligen höra alla ?
Jag samlar på: eeeh ?
Gröna eller röda äppeln: gröna, men det är ett undantag för dem röda om dem är direkt plockta från träden :)
Gillar du golf: haha, knappast. jag gick på ett golfläger när jag var 8 typ. never again.
Vilken tid gick du upp idag: typ 9.58
Har du sovit i din egna säng inatt: nepp.
Har du strumpor på dig nu: jaa.
Hur svarar du i telefon: ja, hallå det är katinka.
Är du ensam nu: japp, i det här rummet iallafall. annars är ju hela familjen hemma.
Vad ska du göra sen: kolla på bio :)
Vad ska du göra imorgon: ehhm, vet inte riktigt. fira nyår ?
Var vill du bo när du blir stor: utomlands :)
Är det okej att gråta: visst, gråt på du. men sitt inte där som en lipsill för ingen andledning.
När grät du senast: jag vet inte. jag brukar faktiskt inte skriva upp i min kalender vilka dagar jag gråter.
Vilken årstid tycker du bäst om: sommar tror jag.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: haha, SHOPPA :) och åka utomlands.
När går du upp ur sängen på en helgmorgon: typ mellan 10-11
Har du piercing: nepp
Vill du gifta dig: japp :) jag vill gifta mig i en uppblåsbar kyrka x)
Vill du ha barn: japp, dem är så himla nuttiga när dem är små :)
Vad ska dom heta: tokyo är så himla coolt tycker jag :)
Är du bra på att laga: ja, ganska . inte om man jämnför med gordon ramsey men...
Är du flygrädd: nepp, men jag försöker alltid skicka ett sms innan jag går på flyget iallfall jag dör.
Hur vig är du: hahah, jag kan inte ens nå ner till tårna x)
Vad dricker du helst när du är törstig: sprite.
Vilken är din favoritglass: mcflurry eller sorbet.
Tror du på ett liv efter döden: nee.
Tycker du om sushi: i love.
Vad äter du helst när du ser på film: godis, chips eller gurka med dip.
Lever dina föräldrar tillsammans: ja.
Är du morgon eller kvällsmänniska: kväll.
Vilken ögonfärg har du: blåa.
Vilken hårfärg har du natuligt: blont.
va hårfärger har du haft: blont.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: neeeee ! juuuuooo .
Är du beroende av något: ehhm, jag vet inte.
Hur ofta tränar/motionerar du: haha, jag förösöker då ofta jag kan. men det blir ju inte så ofta.
Vad gör du på helgerna: är med vänner.
Brukar du bädda sängen: japp, alltid.
Hur många timmar sover du på en natt: mellan 7-11
Senaste bok: hmm, jag kommer inte ihåg...
Vad var det senaste du sa: ååh vad gott.
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, utomlands.
Saknar du någon nu: japp.
Hur många lampor har du i ditt rum: 4.
Vad är du allergisk mot: nee, inte vad jag vet.
Var du glad igår: jaa, blandat.
Vad är din favoritfärg: rosa
Sminkar du dig: ja, ibland.

tagen av: torstendahl.blogg.se

hello agian.

hejhej ! :)
nu är jag hemma igen, jag kom hem för typ en halv timme sedan ungefär. till lunch åt jag världens godaste omelett, om en stund ska vi gå och se vicki, christina, barcelona. haha, i mammas sms stog det att det är en secret , men jag tog det som att den hette secret x) taha, så jag ba. jagh ar aldrig hört talas om den filmen förut :O hahahahaha. pucko jag är asså ;)haha, men men . aja, nu ska jag gå och kolla på tv men först ska jag lägga in lite bilder från igår ikväll :)
puss & kram

carrie och alexandr potrovskey ;)

haha !

mys.

"the gay guy" & charlotte. :)

gomorron.

godmorgon godmorgon :)
jag och sophia vaknade ca klockan 10 och då satte vi igång med att köra buzz ;) thaha, det blev lika... haha. nej,  men sen gick vi ner för att äta lite frukost och nu sitter vi här. nu ska vi iväg och sophia ska träna på gym eller något och jag ska kolla på :) och i eftermiddag ska jag, mamma och pica kolla på bio :) gud vad mysigt det ska bli. vi ska kolla på en bio som heter secret tror jag , jag har aldrig hört talas om den men den är säkert lätte bra :) thaha. jaa, det är väll det som här hänt nu på morgonen, inget annat som har inträffat. haha. nej men nu ska jag och sophia ge oss av ;)
puss & kram så länge.
p.s jag kan ladda upp lite bilder på igår kväll lite senare :)

natti natti.

godnatt allihopa :) nu ska jag och sophia gå och lägga oss och sova. båda är jätte trööt så nu ska vi förbereda asso för kojsen :) vi ska sova bere i källaren så vi kan kolla på sex and the city innan vi somnar. mysigt va ? :) men jag hör ju självklart av mig imorn bitti eller när jag har kommit hem från sophia :) joo, jag hade tänkt att jag kanske skulle börja mobilblogga :) eller vad tycker ni ? jag menar, det är ju ganska så smart ändå :) men jag har inte riktigt bestämt mig än ;) aja. godnatt allihopa coh sov så sött :)

sex and the city.

hej hej 1
det här blir en snabbis för jag ska bara skriva lite kort för sen ska vi kolla klart på sex and the city. vi har just gjort iorning lite te så nu ska vi gå ner igen, vi har just kollat på det avsnittet när man får veta att samanta har bröstcancer... :( men det är ju bara i serien såklart ;) . haha. men nu ska gå ner igen, puss & kram

hos sophia :)

hejhej !
nu istte rjah emma hos sophia och jag ska sova där ikväll :) vi träffades klockan kvart över 5 vid mörby och då gick vi upp till hm för att sophia skulle köpa sminkgrejs typ. och efter det gick vi in på lidex och kollad runt. lite senare åt vi middag :)
 på väg hem på bussen hade sophia fötterna lite på ett säte, pch då var det en jätte sur och sa huru du damen där bak, hur fan vågar du ha fötterna på säterna. haha, jag höll på att garva ihjäl. och sen sa han såhär: jag gratulerar, för du har blibit fottad för allt det här som händer på bussen filmas typ. haha, och då började garva ennu mer. det var så himla kul x) thaha, och nu ärt vi här hemma :) hihi, japp det är väll det vi har gjort. jag tror inte det blit så många till inlägg ikcäll faktiskt, som jag jag sa . vissa dagar hinnar man skriva mycket och viss dagar inte lika mycket. aja, idag har jag och wendela varit på eriksdalsbadet och badat :) haha, vi var bara där en liten stund och sen gick vi. jag gillar inte riktigt att gå på allmäna bad . det är väldigt äckligt tycker jag . haha. aja, efter det såå gick vi hem till mig och tog en kopp varm choklad :) hihi. jaa, det är väll det som har hänt idag. annars här jag bara chillat :) men nu ska jag och sophia kolla på film ;) men jag hör av mig lite senare.
puss & kram

värsta mardrömmen.

godmorgon allihopa :) !
joo, jag hade värsta läskiga drömmen inatt om att jag, elsa, julia g och nåra till vara på sandhamn för att tälta och sen så hade vi just lagt ut alla våra grejer på en slätt som vi skulle sova på när hela min familj kom typ föratt dem också skulle sova över på sandhamn, och då hade mamma bokat in en tid hos den bästa sykologen i stockholm typ. och hon hade sitt kontor på sandhamn. iallafall, du skulle jag och mamma gå dit och prata. coh då skulle , elsa , julia g och dem andra gå och äta lunch så länge. och sen när jag hade kommit ut från sykologrummet var hela sandhamn förstört av en maffia typ. och det var helt nerrivit allt ihopa och jag ba shit lixom. och sen hittade jag julia g, elsa och dem andra på samma ställe allihopa, och då sprang jag fram och tillbaka mellan mina kompisar och försökte göra hjärt och lugn rädding på dem, vilket inte gick så bra eftersom jag inte visste hur man gjorde. och sen började jag gråta för att det var typ bestämt att jag skulle få en ponny men efter att vi hade gått i terapi skulle jag nu inte få det länge och då började jag  gråta. haha, lite konstig dröm måste jag säga. hahah. men men, godmorogon föresten ;) hihi, men nu ska jag kolla på ett csi asnitt me pica :)
puss & kram


lika som bär ?

hejhej igen !
jo, jag sa ju att det förra inlägget  skulel bli mitt ista inlägg för ikväll , men som tog jag och pica några bilder på hennes nya dator och då när vi tog en bild såg ja gut som stellan skarsgård i pirates of the carrabien typ. haha. det var allt. ni ska få se bilder!


taha, visst är vi lika som bär ?

csi miami

hejhej ! :)
nu sitter jag här i pajtan och´mian sköna små nya tofflor jag fick av sophia och är alldeless nyduschad och färdig för kojsen ! hihi, japp. jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag skrev mitt senaste inlägg, jag har kollat på csi miami som var så himla bra :) taha, asså alla csi miami avsnitt är sjukt bra, jag förstår inte hur dem kommer på så många olika fall, det är helt sjukt faktiskt :) taha, men jag tror att jag älskar csi miami mest av alla csi är på grund av världens härligaste huvudkaraktär som heter horatio ! hon ser ut som en nallebjörn och han är alltid så himla  gullig och snäll, om man inte räknar med hur han behandlar brotslingarna förstås. ;) taha, men det borde ju inte räknas eller hur  ? haha. aja, morgondagens planer är lite hipp som happiga. jag vet inte riktigt vad jag ska göra än, jag skulle ha träffat linda och amanda men dem kunde tyvärr inte "/ haha, men nu måste jag gå för mamma ska sova och datarummet ligger brevid deras rum och då hör hon allt plippande från datorn och då kan hon inte sova ;P. taha, men jag tror det hör blir mitt sista inlägg för ikväll så godnatt allaihopa så ses vi imorn.
puss & kram

mig i min pajta jag fick i julklapp och mina sköna nya tofflor :)

dagen !

hallojsan i stugan :) !
nu sitter jar här med mina nya sköna tofflor jag fick an sophia i juklapp, dem är så himla sköna och söta :) tihhi, aja. idag har jag varit med sophia, vi han inte med så mycket eftersom vi träffades på halv 4 typ. hehe, men vi gick och åt luch och sen åkte vi till mörby och tittade lite i åhlens och sen åkte vi hem till sophia och då var vi där en stund och sen kom mamma och hämta mig. även om vi inte var med varann så länge hade jag iallafall jätte mysigt =) <3jag kan ladda upp lite bilder senare :) . japp, det var väll det som har hänt idag. jag har fortfarande jätte ont i ryggen tyvärr. men jag hoppas det går över inatt iallafall."/  hhih, men nu har jag ätit middag. det blev spagetti med någon stark tomatsås som pappa har lagat, det var ganska gott faktiskt. jag brukar inte gillar värsta starka grejerna, men asså jag tycker inte heller om saker som inte smakar något utan det ska vara där någonstans mitt imellan lixom :) hahah.
men nu ska jag kila! jag hör av mig lite senare.
puss & kram

mina söta tofflor jag fick jag sophia :) <3

städling.

okej, det här är 4:jde inlägget idag och vi har snart kommit igenom halva dagen. :) sophia ringde just och sa att hon kommer till östermalmstorg klockan 3. det är synd att det är söndag dock, för vissa affärer är inte öppa idag och dem som är öppna stänger typ 4... suck. haha, men vi får väll ta och hinna iallafall ! :) jag hoppas det ! haha, men nu ska jag städa upp min rum.
puss & kram

ryggonda...

hejhej !
sophias tennis slutar klockan 2 och då ska hon ringa mig , så nu är jag iallafall påklääd och klar, eller nästan klar iallafall. jag måste ju sminka mig , borsta tänderna och sånt. men det är ju smågrejer. asså nu har min ryggonda börjat komma tillbaka igen. så himla typiskt, pappa smörjde på lite salva eller något imorse så att det i skulle göra lika ont men jag tror den är borta nu för det börjar göra väldigt ont igen iallafall. aja, ååh jag lyssnade på världens härligaste låt idag, den heter true colors av ane brun, vissa säger att den är med i någon björn borg reklam som jag aldrig har hört talas om. haha, men jag vet inte. jag tycker iallafall den är jätte gullig ;) ! tahah. aja, det är verkligen världens finaste vinterdag idag, juften är frisk och solen skiner, okej, skiner var nog lite att ta i. men den är iallafall framme kan man säga :) <3 hihi. men nu ska jag kila !
puss & kram

haha, sommar 07.

te och pepparkakor, kan det bli bättre ?

hola amigos ! :)
jag sitter fortfarnde i pahjtan och dricker en kopp te och klockan är halv 1. det är faktiskt lite tragiskt om jag får säga det själv,  men men. ibland behöver man ju slappdagar. jag, en kopp te & massa annas pepparkakor att doppa i tet, då är jag nöjd minsann ! ;) tahah, men jag tror faktiskt inte jag ska slappa hela dagen utan jag ska iväg och träffa sophia som jag inte har träffat på hundra åt känns det som. jag vet faktiskt inte vad vi ska göra än, vi kanske är ute i djursholm eller så typ går vi lite på stan eller något  :) det blir säkert jätte mysigt :) tihi, japp. det är väll dagens planer tror jag. joo, jag vill veta lite vad ni tycker är bra och dåligt i blogg så ni år jätte gärna komentera både negativt och posetivt :) hem om det är negativt, skriv inte bara "din blogg suger " för då vet inte jag vad som är dåligt med den och då kan jag ju inte rätta till det ;) om ni fattar vad jag menar :) utan skriv då vad ni tycker är dåligt med den :) men nu ska jag kila. 
puss & kram 


ont i ryggen.

hejhej !
nu sitter jag här med typ ryggspärr för jag har nämnligen jätte ont i ryggen "/ och jag vet inte riktigt vad det beror på. asså jag kan typ inte göra någonting förutom med händerna såklart, det är lite som att vara förlamad jag har har ont i den delen av ryggen som håller ihop allitihopa typ. taha, det är inte svårt att förklara men så är det . jo, dagens planer ? nada cosada för min del. jag vet inte ens om jag kan göra någonting när jag har såhär ont i ryggen "/ . fy fan vad ont det gör alltså . fy fan säger jag bara... aja nu måste jag sitta rakt med ryggen för då gör det minst ont och då får man ju bra hållning iallafall ;) ! tihih, i´m always looking on the bright side x) haha, okej. kanske inte alltid , men oftast ;) hehe, jag vaknade iallafall klockan 10 och jag gick och la mig igår kväll klockan 1 så jag sov inte 10 timmar tyvärr "/   men 9 timmar fick jag in ändå och det är ganska bra. på tv 4 just nu är det en sömnläkare som pratar om hur länge man borde sova och han säger att barn mellan 7-15 ska sova emellan 7-11 timmar för att kunna klara av dagen. så nu vet jag att jag kommer klara av dagen iallafall ;) ! tihih. japp, men nu ska jag käka lite frukost :) !
puaa & kran

hahah, världens roligaste bild på amanda ;) ! sorry amanda, men jag var tvungen. x)

sova ut ! :)

5:te inlägget idag faktiskt ! :) joo, det blir lite så ibland. vissa dagar så hinner man skriva ganska många inlägg medans andra dagar hinner man bara skriva 2. det är ganska synd eftersom man vill hinna med allt men så är det lixom. japp, om  ca 45 minuter blir det väll läggdags för min del. jag är så himla trött asså, jag håller lixom på att somna framför datorn x) taha, aja. jag ska lugnt sova ut imorn bitti. synd att dem börjar byggarbetet bara klockan 8 !gud vilken härlig väckaklocka asså ;) ! haha, aja. det får man stå ut med tyvärr. bara så ni vet blir det här nog sista inlägget för ikväll, jag har massor jag måste göra på 45 minuter vilket jag inte kommer att hinna om jag inte skriver klart det här snart. men jag hör självklart av mig imorn bitti igen ! sov så sött inatt !
sweet dreams.

tips ! :)



okej, jag vet att jag ska gå till körslaget nu men jag var tvungen att bara skriva ett litet tips inlägg innan !
den här produkten heter neutrogena daily scrub tror jag och jag har andvänt den nu i snart en veckas tid och den är jätte bra ! efter att man har andvänt den så blir huden alldeless len och fräsch ! taha, jag fick den av min kära vännina wendela i juklapp och den funkar verkligen ! :) den kostar ca 65 kr tror jag och den finns på åhlens vid östermalmstorg. jag vet att den finns på andra ställen och men jag är inte säker vart. ;)
men nu, tillbaka till körslaget !
puss & kram så länge.

körslaget.

god kväll allihopa :) !
jag har precis kollat en liten snutt på körslaget, en av dem sämsta programen ever made men aja. haha, joo klockan är redan 9 och jag vill verkligen inte gå och lägga mig sent ikväll asså. för jag måste verkligen sova 10 timmar inatt annars kommer ni får se sen sur katinka imorn asså ! x) aja, imorgon dagens planer har jag inte kommit till än, har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, några förslag ? joo, katja har försökt nå mig men jag kan inte svara på hennes sms eftersom pengarna är slut på mig mobil så om du ser det här katten så är frågans svar: ja, jag är i sthlm, vill du träffas ? ;) <3 tahah, aa. så som sagt så kanske jag träffar katten imorn om hon är tillbaka från säälen ! hihi, eller så blir imorn en slapp dag, jag har inte riktigt bestämt mig än faktiskt :) ! men nu ropar mamma på mig att jag ska gå upp och kolla igen... BOOOOOORING ! zzzzzz..... haha, men jag skriver nog ett inlägg lite senare ;) !
puss & kram

Amanda & Linda :) !

dagens process.

tja tja !
nu sitter jag och wendela här och my, linda och amanda gick för  20 minuter sedan . idag har vi typ gått rrunt lite på stan och kollat i alla möjliga affärer. jag köpte 2 par jätte söta trosor och massa hudgrejer för ansiktet som var typ jätte mycket rea på kicks just nu ! aa, juste ! jag köpte en parfym jag önskade mig i julklapp som jag inte fick, den heter sexy darling av kylie minouge hur hon nu stavas. tahah, och wendela köpte ett par jätte söta oddmolly trackpants i lila och ett par jätte porriga trosor, undrar när hon hade tänkt använda dem ? ;) haha, men hon visste typ inte att dem var porriga innan hon köpte dem. haha, aja jag kan lägga ut en bild på vad jag har köpt lite senare ! typ i nästa inlägg eller något ! ;)
thah, men nu måste vi kila !
puss & kram

typ 4 år gammal bild på mig och wendela.

god morgon !

godmorgon alla söta !
nu sitter jag här alldelless nyduschad och fräsch och snart ska jag ringa constance och wendela ! ;) taha, joo.  jag kom på en grej igår som jag hade glömt ta bild på av kläderna... det är en grå " stickad " kofta från zara med huva ! hahah, nu när jag säger det låter det ju jätte fult, jag vet ! men den var faktiskt jätte söt tycker jag ! jag kanske lägger in en bild lite senare, vi får se ;) ! aja, som sagt dagens planer blir att träffa my, linda, amanda , wendela * & connie * .( * betyder kanske xD ! ) jaa, jag vet inte riktigt vad vi ska göra. jag tror jag och my pratade om att fika eller något, och typ kolla på en väska som hon kanske skulle köpa men jag är inte säker ;) ! tihih, jaaa. det är väl dagens planer det ! ;) men nu ska jag gå och käka frukost ! :)  jag brukar inte gilla att äta frukost men idag är jag faktiskt riktigt sugen faktiskt ;) !
puaa & kran

haha, förlåt wendela. men jag var tvungen ! ;)

GODNATT.

GODNATT ALLIHOPA SÅ HÖRS VI IMORN ! NU SKA JAG KRYPA TILL KOJSEN FÖR JAG ÄR DUNDER TRÖTT ASSÅ ! MEN NI FÅR SOVA SÅ SÖTT !

lite allt möjligt !


det här var lite av det jag köpte idag, iallafall åt klädes hållet !
1. en jätte söt pyamas me spets kant.
    kostar: 205 kr ( men det var 50 % rea som jag fick den för 102.50 kr )
    butik: assesorize på biblioteksgatan.

2. ett par jätte mysiga strumpor i turkos !
     kostar: 99 kr på rea ( igentligen kostar dem 199 kr ) 
     butik: oasis på biblioteksgatan.

3. en jätte härlig "jacka" i blå mönstad tyg. 
    kostar: 679 kr på rean ( vet inte hur mycket den kostar igentligen. ) 
    butik: zara på hamngatan.

4. ett par grön mönstrade sommarskor.
     kostar: 98 kr på rean ( igentligen kostar dem 299 kr )
     butik: zara på hamngatan.

sådär, där var lite av vad jag köpte ! =) tihi, jag skriver ett godnatt inlägg lite senare,
puss & kram så länge.  

mellandags rean ! ;)

hej hej !
nu sitter jag inlindad i min stora gosiga morgon rock jag fick i julklapp och mina sköna tofflor, så himla skönt ! tihi, idag har jag varit med wendela och vi har gått på stan och shoppat på julrean, eller iallafall jag gjorde det xD haha, jag köpte ganska mycket, bland annat ett par jätte söta sommar skor från zara som jag önskade mig i julklapp men som jag inte fick, en pyamas från assesorize, en par jätte mysiga mys-strumpor från oasis, en grå "stickad " kofta från zara och lite annat ;) tihi, japp det var väll nästan allt. och sen köpte jag lite grejer från urban outfitters också ! =) joo, föresten jag köpte en jätte fin jacka eller nu var det är,  från zara ! den är verkligen jätte söt tycker jag . och det var sån rea, asså det var faktiskt jätte billigt ;) ! snacka om hur billigt det kommer bli när det närmar sig slutet av rean lixom ! haha, aja. imorgons planer blir att vara med my, amanda och linda kanske wendela ( har inte pratat med henne än ) joo, wendela om du ser det här kan du väll ringa mig!! haha, och jag hoppas connie har kryat på sig idag så hon kan hänga med imorn ;) ! tihi, joo,  nu ska jag förklara varför jag skriver puaa & kran hela tiden i slutet av mina inlägg för det var någon som typ klagade på det. för det var det första inlägget jag skrev med puaa & kran som inte var meningen. jag var jätte stressad och därför råkade jag komma åt "aa" istället för "ss" och "n" istället för "m" och sen tyckte jag det var rätt orginellt och därför fortsatte jag skriva det ;) ! det är därför jag skriver det. bara så du vet . :) joo, jag hade tänkt slänga in ett litet tips lite senare, men nu måste jag kila !
puss & kram

WENDELA, KOM NÅGON GÅNG.

tjena tjena !
nu sitter jag här och väntar på att min kära vännina wendela ska komma, hon kommer väl snart hoppas jag på ! ;) tihi, aja. nu på förmiddagen här jag bara chillat var har varit med mamma på stan och handlat lite ;) vi köpte ett par jätte söta sommarskor som var nersatta till 98 kr på zara, jag tycker dem var jätte söta =) och så köpte vi en jätte söt kofta till mig som var lite stickad typ, haha det är lite svårt att förklara. men nu väntar jag iallafall på wendela och när hon har kommit ska vi ut på stan igen och gå på mellandags rean ! så det ska bli kul ! jag fick ganska mycket pengar i julklapp som jag kan handla för så det är jag glad för ") ! tahah, såå det är nog dfet som ahr hänt nu på morgonen. annars har allting varit lugnt ! hehe, men asså  jag har klurat på en grej som jag undrar vad ni tycker, sks jag byta header eller inte ? jag börjar bli ganska trött på den jag har nu och den är inte särsklit snygg heller. x) haha, men nu måste jag kila för jag ser wendela gå över torget ;) !
puaa & kran

godmorgon på er !

god morgon på er ! ;)
nu sitter jag här i min pajta jag fick i julklapp, den är så himla mysig ! :) tihi, aja. dagens planer är att träffa my, linda, wendela & amanda ! jag vet inte riktigt när vi ska ses, men men ! så det var väll dagens planer. jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kanske gå runt på mellandags rean eller något sånt ;) ! tihi, jag måste verkligen köpa lite nya koftor och sen måste jag gå till urban outfitters för jag har fått ett presentkort där men jag vet inte hur mycket det är på så jag ska gå dit och se om jag får reda på det ! men annars tror jag inte vi har bestämt något särsklit. tyvärr kunde inte connie hänga med oss idag för hon var sjuk... men hon får vara med nästa gång ;) ! jaja, det ordnar sig säkert tillslut ! krya på dig connie ! men nu ska jag käka lite frulle ;) !
puaa & kran


rekord tid asså !

wiihoo !
rekord tid på att göra mig iordning för kojsen asså ! ;) haha, jaja, nu sitter jag här igen iallafall. men asså det här blir nog mitt sista inläägg för ikväll ! då godnatt allihopa så ses & hörs vi imorn !joo, jag har ett litet medelande till connnie ! ring mig om du ser det här ! ;)hihi, men nu ska jag krypa till kojsen !
godnatt & sov sött.

sorry "/

hejhej !
gud jag är verkligen ledsen för att jag inte har bloggat mer idag, det har varit fullt upp hela dagen. eller nu kanske jag överdriver lite. men jag hade faktiskt ingen chans att skriva ett inlägg nu på kvällen eftersom jag har varit på julmiddag hos min släkt på mammas sida ;) ! så jag har inte kunnat blogga tyvärr. så det kommer bara bli 3 inlägg ikväll. aja, idag har jag rensat hela mitt rum på onödiga prylar, jag har duschat och gjort lite sånt. klockan halv 6 åkte vi hemifrån till middagen och sen åt vi middag och nu är vi hemma. haha, jag och mina kusiner hade skumtomte krig , haha. aja, men nu ska jag borsta lite tänder och sen krypa till kojsen. men jag skriver såklart ett inlägg innan jag slummrar in i min efterlängtade säng ! haha , men nu ska jag borta min tänder och byta om till pajta.
puaa & kran

good morning.

GOOD MORNING SUNSHINES ! ;)
jag är verkligen ledsen att jag inte bloggade igår, men jag hade verkligen fullt upp med släkten och så ! jag hade tänkt skriva ett litet inlägg på kvällen men julklappsutdelningen slutade först vid typ 11. så, jag han inte. men men, jag fick jätte många fina juklappar iallafall, bland annat några present kort, massa pengar, en kamera och sånt. haha, aja . igår var vi för första gången i kyrkan på julafton. fy fan vad tråkigt det var asså ! jag somnade till hela tiden. välsigne hit och välsigne dit. haha, efter det gick vi hem och åt mandeln i gröten. pappa fick den från första början men sen så gjorde han en liten diskret överföring till picas tallrik. xD och leo gick ut i köket för att ta en ny och låtsas som om han vann, ahah. aah, så går det till hos familjen johansson xD, nej men så konstiga är vi faktiskt inte. iallafall inte jag... ;) aja,  så bloggandet startar idag igen ! ååh, jag är så himla glad för jag fick massa med pengar av alla möjliga så nu kan jag gå ut och köpa massa grejer på julrean ! wiiihooo ! jag blev faktiskt lite avensjuk på pica eftersom hon fick en dator, men men. mamma lovade att jag skulle få en nästa år ;) ! så det ordnar sig säkert ! tihih, jag har iallfall inga planer för dagen !  joo, föresten måste jag rensa hela mitt rum ! haha, det är överbelamrat med prylar nu för tiden, så lite av det ska bort. haha, men annars är hela min dag ledig ! ring om du vill hitta på något lixom! ;) hahah, nej men seröist. jag har typ ingenting för mig. förutom en middag på kvällen hos min morbror och moster ;) aja.  god jul i efterskott på er alla ! så hör jag av mig lite senare idag helt enkelt !
puaa & kran

jag fick min kamera tillslut ! men inte i rosa utan röd =)

godnatt inlägg, bloggning imorn ?

tja tja ! :)
det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll, jag är dunder trött och det är ju julafton imorn ! ;) ååh, vad spänd jag är . jag är inte riktigt säker på om jag bloggar imorn. jag kanske skriver ett litet inlägg på morgonen eller kvällen men jag kommer tyvärr bryta mitt löfte på 3 inlägg. men men, det här får väll bli ett undantag ellre hur ? men nu ska jag och pixie kolla på csi ! godnatt och så kanske jag hör av mig imorn ! ;)
puaa & kran

.

chao bella señoras ! ;)
nu sitter jag här vid datorn igen, gud asså jag får inte sitta så mkt vi datorn, jag menar. det är inte så att jag inte har ett liv men asså jag måste ju bara sitta lite mindre, så ni som sitteroch läser det här ni får inte tro att jag är värsta freaket, för det tror jag nästa alla kan intyga om ! eller inte... xD ! haha, nej. men så konstig är jag inte. mitt skratt är bara lite... hmm, hur ska man förklara det ? ANORLUNDA ;) ! haha, nej men seriöst, så konstig är jag inte. så gå inte runt och säg att jag värsta sykot, haha ! aja,  men nu ska jag och pica kolla ite på csi ! ;)
puaa & kran

gamla stans julmarknad !

halloj halloj !
dagen slutade såhär: jag och constance gick gamla stans julmarknad, jag tycker den var mysigt men det fanns typ bara 7 stånd så man tröttnade efter typ 5 minuter. iallfall, sen gick vi vidare för att prata med en livvakt på slottet min han hade värsta läskiga kniven och det var en väktare som bara stog några meter bort så vi beslöt oss för att skippa snacket med honom. haha, aja. sen gick vi till teknikmagasinet för att köpa leo en rubiks kub haha, det fanns typ bara 5 kvar ! shit vad populära dem var iår då ! ;) haha, och sen gick vi hem till mig och skulle spela lite buzz men vi hann bara ett halvt slep för sen behövde connie gå ! ;) ajuste, vi gick till marsipan båten också, det var ganska utplockat men constance gic ktyp ut och in 5 gånger för att ta mer chokladpluppar. haha, hon var typ helt  besatt ! xD haha, och nu sitter jag här ! joo, jag kan ladda upp lite bilder från idag lite senare ! för jag har inte hunnit ladda upp dem på datorn än förstår ni ! ååh, det är lixom bara några timmar kvar till julafton ! det är helt otroligt, men asså jag vet att jag ska få ett urban outfitters present kort och jag är helt överlycklig ! ;) då kan jag köpa typ allt jag vill ha där, och jag ska säga er en sak. det är mycket grejer jag vill ha därifrån ! haha, jag och connie var där häromdagen och jag pekade ut minst typ 5 grejer som jag verkligen ville ha . men det är ganska dyrt där tycker jag. är det bara jag som tycker det eller är det någon annan som håller med, jag mena, visst dem har jätte coola grejer som är väldigt ovanliga . men asså det är ganska dyrt ändå ! aja, jag gillar det lika mkt ändå ! ;) hihi, men nu ska jag göra lite kristyr till  mina pepparkakor !
puaa & kran

nyvaknen ?

godmorgon alla nyvakna människor ;) !
själv har jag varit vaken ganska länge, ungefär 2 timmar, eller 3 csi avsnitt eller ? hundår eller nu hur man ser på det. iallafall, dagens planer ; nada cosada. jag kanske raggar upp min kära vännina wendela och kanske är med henne om hon kan, eller så raggar jag upp connie ;) ! hihi, jag måste fixa mina sista julisar innan julafton ! gaaaaaaaaaaaaaaah ! det är julafton imorn, fattar ni hur glad jag är eller ? jaghar väntat på det här hur länge som helst !!!!! och äntligen är den här... men det känns inte som det bästa julaftonen. jag menar skulle inte stockholms året bli det bästa ? jag tycker inte det här året har varit bäst iallafall, eller vad tycker ni  ? jag menar, visst har året varit bra med verkligen inte bäst. aja, får klura lite mer på det senare, men nu ska jag ringa min kära vännina wendelai ! ;)<3 ( p.s- wendela om du ser det här innna jag har hunnit ringa dig så... RING MIG DIN LILLA APHJÄRNA !! haha, men nu måste jag kila ! ;)
puaa & kran

kina chack

hejhej !
nu har jag just spelat lite ´kina schack med leo eller nu hur det stavas ! ;) han vann över mig.... men jag ska vinna nästa match, jag lovar ! xD haha, aja. tidigare på kvällen mötes jag och wendela upp för att byta julisar med varann, hihi. jag gav henne en kalender med en bild på oss i varje månad vad vi gjorde den månaden för typ ett år seda eller 2. haha, jag lovar att ni sitter jag och läser det här nu och ser ut som frågetecken men asså det är faktiskt lite svårt att förklara ;) ! haha, aja. det härbli nog mitt sista inlägg för ikväll, för jag och constance gick och la oss jätte sent igår för att vi låg och snackade och jag måste verkligen få in mer än 10 timmar inatt annars kommer jag verkligen inte bli frisk till julafton ;) ! så, det här bli nog tyvärr sista inlägget för ikväll ! men ni får sova så sött så hör jag av mig imorn ! :) <3 
SWEET DREAMS!

jag saknar snön... ;(

fiskpinnar...

hejhej !
nu har jag just ätit lite middag, det blev fikspinnar med potatis. inte det godaste direkt, men det funkade lixom. haha, aa asså jag skulle ha sovit hos constance ikväll men det blev tyvärr inte så för att jag är typ sjuk, fan också ! när allting roligt händer blir jag alltid sjuk. jag lovar att det ligger typ en förbannelse över mig eller någonting. haha, så varenda gång någonting roligt dyker upp blir jag sjuk... suck. aja, måste kila !
puss & kram

CSI

hejhej !
nu har jag just precis kollat på lite avsnitt av CSI, ååh jag älskar det programmet asså. gud vad det är spännande ! aja, det är bara 2 dagar kvar till julafton och ja gär så himla lycklig. mamma håller på att slå in lite julklappar i köket så jag får inte gå in dit. jag menar , men asså hallå gissa vad kag kommer göra när jag har skrivit klart här lixom xD ;) ! haha, aja när jag tog ett break från CSI så gjorde jag lite pepparkakor, gud vad degen är gott ! asså jag kan inte få nog xD ! haha, men jag bara älskar pepparkakor. ååh, nu är jag faktiskt lite missnöjd med min frilla, jag försökte just stoppa upp dem i två flätor och jag såg just att det blir små mina flätor som är über korta verkligen... "/ stackars mig... haha. men men jag hoppas det växer ut snabbt! men nu måste jag gå.
puss & kram

sjuk.

hallojsan! =) <3
nu har jag klippt mig, bara så alla vet. det blev mycket kortare än vad jag hade trott, asså jag visste ju om att jag inte hade klippt mig på ganska länge och därför hade jag rätt slitet hår men jag menar, man måste ju inte överdriva det ! min frisör klippte lixom typ av hela mitt  hår känns det som... "/ haha, nej nu över reagerar jag men hon klippte faktiskt väldigt kort. jag kan ladda upp en bild lite senare. aja, efter det så har jag och pica bara chillat lite framför tv:n , och nu är pica och hyr en CSI  box som vi ska kolla på imorn, för man är ju alltid uttråkad den 23:dje eller hur ? haha, så därför ska jag och pica sitta och kolla på csi så att vi inte blir utråkade, bra plan va ? aja, här kommer dagens måste :
- slå in dem sista julisarna.
- gå till fotoaffären och kopiera lite bilder.
- ringa wendela.
- SOVA ! ( eftersom jag har blivit sjuk igen, precis lagom till julafton !!! YES ! "/ ) 
- baka kola m. mamma. 

okej, det var väll dem jag kommer på just nu! och bara så ni vet så tror jag ni kommer få läsa ganska många inlägg från min sida idag eftersom jag är lite sjukling... aja, men nu har pica kommit tillbaka från att ha hyrt csi boxen så jag måste kila ! men jag hör av mig lite senare. 
puss & kram 

godnatt.

godnatt allihopa ! ;) <3
nu ska jag och connie gå och lägga oss så det hgär blir nog mitt sista inlägg för idag ! men jag skriver ju mer imorgon såklart ! aja, ikväll har jag och connie haft lite spa mys här hemma hos mig ! så jag kan ladda upp lite bilder så ni kan få se ! men nu ska vi krypa till kojsen !
godnatt & sov sött.





spa, glass och film. kan det bli bättre ?

GLASS

hejhej !
nu ska jag och constance gå och köpa glass så det här får bli en snabbis ! aja, constance kom till mig klockan halv 7 ungefär och då åt vi lite middag, och efter det har vi kommat lite på gossipgirl men båda fattade ingenting så nu ska vi gå och köpa lite glass och ha spa grejs ikväll ! ;) haha, så det ska bli mysigt !
men nu ska vi gå och köpa glass! =) <3
PUSS & KRAM

fika !

hejhej !
nu har jag kommit hem från lite fikande på stan och nu väntar jag på att mormor ska komma, hon skulle ha kommit klockan halv 4 men hon är lite sen "/ aja, jag och wendela gick från wendela 5 över 2 och sen fikade vi lite med ebi och sen var jag tvungen att gå. iallafall, vi hade det jätte mysigt ! men nu måste jag gå för mormor kom just innanför dörren. 
puss & kram 

wendela & ebba på espresso house.

hos wendela.

tja tja !
nu sitter jag hemma hos wendela och kollar på MTV movie awards och om typ någon timme ska vi träffa ebbva och gå och fika någonstans ;) ! det kommer bli jätte mysigt tror jag. men jag måste gå halv 4 för jsg måste dricka te med min mormor ! haha, aja. haha, wendela är typ överlycklig just nu för zac efron vann just ett pris ! xD aja, nu är det bara 3 dagar kvar till julafton och nu börjar julskänslan kicka in hos mig asså ! ååh, jag undrar vad jag kommer få i julklapp? ;) hihih, men nu måste jag gå för jag ska fortsätta kolla på mtv bla bla bla.
puss & kram

mormor´s knäck !

okej, nu tycker jag det har blivit lite mer julstämning i stugan xD ! jag, pica och mamma har nämnligen just knäck ! ;) och det är inte vanlig knäck utan det är mormors knäck=världens godaste. haha, aja det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll eftersom jag har sprängande huvudvärk och jag är dunder trött, speciellt i fötterna. haha, aja. det var värt det för nu är jag nästan klar med alla julklapparna ;) jag undrar vad jag får i julklapp ? hmm, :) aja, nu måste jag gå och lägga mig om jag vill vara frisk till julafton ! "/ godnatt allihopa så ses vi imorn.
puss & kram

elsa bowlar.

en till lista.

Hur bor du: en ca 320 kvadratmeters stor lägenhet.
Brukar du komma i tid:nee, verkligen inte...
Hur lång är du: 159 cm.
Vad jobbar du med: jag jobbar inte, jag går i skolan.
Kan du laga mat: haha, jaa ! jag <3 att laga mat.
Vad har du på dig just nu: en munktröja och jeans.
Har du någon fobi: strumplösa fötter.
Hade du en bra kväll igår: hmm, sådär. var hemma och tog det lungt.
Vilket är ditt senaste inköp: idag, en kamera " fodral " till mamma.
Din favorit dryck på morgonen:te eller juice, ibland latte.
Vem fick du senast pengar ifrån: constance´s mamma.
Har du sovit i din egen säng i natt: jaaa !
Vad hade du sönder senast: jag vet inte, men jag spillde cider över hela min kamera, räknas det ?
Vem snackade du med senast: pica.
Varm favorit dricka: läsk.
Favorit dricka när du är riktigt törstig: kall saft.
Alkoholhaltig favorit dricka: hallå jag dricker inte.
När gjorde du senast något riktigt dumt: idag, görs dem här för hand av barn ? xD
Saknar du någon just nu: wendela.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: kunna allt, med andra ord. en besserwieser.
Någon jag stör mig på: haha, ja .
Intressen: tennis & vänner.
Senaste personen du kramade: connie.
Senaste du ringde: constance.
Senaste personen som ringde dig: tekniskt sätt constance, men logiskt sätt wendela.
Vad drack du senast: saft till maten.
Vill du ha barn: jaa, men dem är bara gulliga när dem är små.
Längtar du till din nästa födelsedag: vem längtar inte till sin födelsedag ?!
Har du rakat benen nån gång: ja.
Är du sugen på något just nu: typ ben & jerrys witch bla bla bla glass.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: hallå vi snackar inte om dagar här, vi snackar om veckor. ca 1-2
Använder du hudkräm: jaa, alltid.
Attraheras du med män av skägg: hahahahahahahahahahahahahaha, knappast.
Micro-popp eller Poppa själv: asså, vi har ingen micro så det blir väll att poppa själv.
Brukar du baka: ja, ibland.
Röstade du i det senaste valet: neej. jag går i skolan pucko.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja , ganska. " men allt kan bli bättre "
Vilken låt lyssnade du senast på: mamma mia.
Har någon annan sovit i din säng i natt: nee.
Vad tycker du är äckligt: haha, det skulle ta en evighet om jag skulle skriva allt.
Har du pengar på mobilen: nee, jag gör slut på dem så fort.

stoppa in köttbullar i näsan marcus ! xD

hejhej !
nu är jag tillbaka och jag tror att jag har börjat bli lite förkyld. perfekt intför julen eller hur ? aja, jag får väl sova mig frisk som valigt... gud vad jag hatar förkylningar asså. aja, idag har jag varit med constance ! vi var och letade julklappar och jag är snart klar med mitt julklapps handlande ! asså, många säger att det är roligare att ge julklappar än att få, men jag tycker precis tvärtom, jag vet faktiskt inte varför jag tycker så, men jag tycker bara helt enkelt att det är roligare ;) ! haha, aja nu har jag iallafall jätte ont i fötterna, haha jag och constance var  helt slut när vi var klara ! ;) haha, aja. nästan alla mina julisar är klara nu och jag har nog bara 1 och ½ kvar nu xD ! gud, jag som trodde jag var jätte sent ute och inte skulle hinna ! asså gud vad det inte känns som jul,  jag och connie sa det flera gånger till varann idag, jag vet inte varför men det känns bara inte så. det är verkligen inte julstämning på stan, alla bara springer runt och har noll koll och det känns verkligen inte som 4 dagar kvar till jul afton, asså jag kommer lixom ihåg förra året när jag råknade ner sedan typ 3 månader tillbaka och kollade och kännde på alla julklappar dagen dem kommer under granen, men det är verkligen inte så iår. jag menar, jag har knappt börjat tänka på julen !  aja, jag hoppas iallafall jag har fattat det när julafton är här iallafall ;) ! haha, aja.  så jag och constance gick runt lite på stan idag iallafall, och vi fick åka spårvagn med en jätte gullig spårvagns gubbe. hahah, aja. nu har jag iallafall just ätit middag. det blev hemma gjorda köttbullar, my favorite ! med gräddsås och potatis bollar ;) ! mums  !haha, men nu måste jag gå.
puss & kram

haha, kmr du ihåg wendela ´?

snabbis.

hejhej !
det här inlägget blir en kortis eftersom jag ska kila iväg till constance nu, det blev lite senare än planerat men det gör inget. så nu be ger jag mig av mot julklappshandladet men jag hör ju såklart av mig när jag har kommit hem igen eller kommit hem till constance ! ;) <3
puss & kram så länge.

smörgås tårtor...

tjena tjena ! ;)
nu sitter jag här med mitt huvud i en turban och har precis duschat ! jag älskar att duscha, det är så himla skönt. men jag saknar att inte ha ett badkar... "/ aja, idag ska jag vara med min kära vännina constance ! vi ska gå ut och julklappshandla eftersom både hon och jag är sent ute iår ;) ! haha,aja . så vi ska gå en hel dag på stan, fatta vad ont jag kommer ha i mina fötter sen asså ! "/ och sen tror jag hon ska sova hos mig om jag inte är helt ut och cycklar ! hihi, så det är mina planer för idag. jag drog mig ur att äta smörgås tårta med min mormor hos morfar för att;

1. jag hatar smörgås tårta.
2. det tar upp hela dagen.
3. jag orkar inte vara plutti nuttig idag med mormor.
4. smörgås tårta är typ det värsta jag vet.
5. jag har redan ringt och grattat henne idag. xD

hihi, jag sov 10 och ½ timme inatt så constance kommer nog få en ganska  energisk dag med mig. jag tror det är så att om jag sover mindre än 9 timmar per natt är jag på väldigt dålig humör dagen efter, men idag är jag på toppen humör så var berädd connie ! ;D haha. men nu ska jag städa upp frukosten i köket, det var lixom min och mammas deal för att jag inte skulle behöva hänga med till mormor ! ;) men jag hör av mig lite senare.
puss & kram

julgranen.

hejhej allihopa !
nu sitter jag här och försöker kopiera lite bilder över från datorn till en CD vilket inte går så bra... jag förstår mig inte på tekniska grejer. dem är så himla krångliga och komplicerade xD ! haha, iallafall. det är bara 5 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp. gud vad jag är bra ! jag är ute i så god tid. men jag och connie ska julklappshandla imorn så det är ju bra =) <3 hihi, vi har till och med rita ut en karta hur vi ska gå. hahah  ! så vi kommer springa runt på stan hela dagen och flänga med påsar m.m. och så ska vi ta massor med kort såklart ! ;) aja, det ordnar sig säkert. nu står pappa, leo och mamma och klär vår ynkliga lilla julgran som jag fick titta på för några minuter sedan. herre min skapare vad den vad spinkig. annars brukar vi ju köpa värsta feta kungsgranen =) <3 haha, men just nu står pappa och håller på eftersom hela vår julgransbelysning har pajat så försöker han att få den att funka igen. haha, aja. jag vet att det vara blev 2 inlägg idag eftersom det här nog blir mitt sista för ikväll ! men jag lovar att i fortsättning så höjer vi ribban till 3 inlägg istället, eller vad tycker ni  ? ;) <3 hihi, men nu måste jag duscha ! godnatt och sov sött så syns vi imorn.
puss & kram

tinki och wl .

hemma hos cl

hejhej ! =) <3
 okej, nuj har jag lov i 3 hela veckor, det ska bli så jävla skönt asså ! det har just varit skolavslutning och som tur var på var inte ingrid där så hon kunde inte läsa upp ett lång tråkigt tal som på går i typ 45 minuter. haha , så himla skönt! efter det så var det lite glögg och pepparkakor på skolgården ! ;) haha, iallfall
nu sitter jag hemma hos connie och är bara här en kort sväng för sen ska jag, wendela och constance snart ut på stan och julklappshandla ! hihi, gud vad mysigt det kommer bli ! ;) hihi, asså jag ska inte handla något men jag tror wendela ska det. vi ska till massa affärarer, b.l.a loccitaniani som wendela och connie säger och typ till fältan m.m . hih, så det ska bli kul ! men nu ska vi gå! men jag tror jag ska ute med några kompisar ikväll ! hihi, men jag lovar att skriva innan eller efter.
puss & kram så länge.

godnatt

hejhej !
nu är jag hemma hos connie och jag och katten ska sova hos henne ! wendela, julia och isabelle har just gått så vi ska gå och lägga oss nu. alla 3 är dunder trötta  "/  så vi ska fixa ihop våra sängar, haha. nu kom katten och vi började prata om att vi båda inte kunde skriva på dem hära konstiga tanjenterna eller nu hur det stavas. xD hihi, men det här bli nog det sista inlägget för ikväll efter som vi ska krypa till kojsen nu ! oj, föresten!  imorn är det skolavslutning ! =) <3 det ska bli så himla skönt asså ! men godnatt iallafall !
puss & kram och sov sött.

hemma hos katja ! =) <3 med wendela.

hejhej  !
nu sitter jag hwemma hos min kära vännina katten ! =) <3 med wendela. vi har just kommit hit så alla vi 3 är alldeless rosiga om kinderna fortfarande ! hihi, men snart ska vi kila för att vara med på katjas sista ridning som kommer bli kul, för dem ska typ hoppa och hålla på ! lite senare på kvällen ska vi gåoch äta middag hos en kompis vilket kommer bli jätte skoj hoppas jag ! hihi, oj vad katjas nya ridbyxor är snygga ! =) katja har nämnligen ¨fått nya ridbyxor som är jätte snygga tycker jag ! =) <3  hihi, katja gjorde också en mössa som jag tror hon råkade sticka lite fel på i slöjden men asså nu ser den ut som en svamp men den ser ändå jätte snygg ut. haha, tänk att något som kan ha gått så snett kan sen bli jätte fint ! hihi, jag tycker det är rätt coolt faktiskt ! ;) hihi, aja . nu sitter vi iallafall alla  i soffan och skriver lite sms och sånt ! men nu tror jag snart vi ska på ridning så jag kanske ska knyta ihop säcken i det här inlägget ! haha, men jag hör ju av mig lite senare ! förlåt att jag inte har skrivit så mkt på´sistone, jag har helt enkelt inte haft tid. det är ganska synd men sant. aja, måste kila.
puss & kram så länge.

allaktivitets dag.

hejhej !
idag hade vi allaktivitetsadag på vår skola, jag valde badminton som var en halvkul sport tycker jag, även om jag, wendela och ebba hade det kul ;) ! <3 hihi, efter det var jag med wendela och ebi. vi var hemma hos ebi och först åt vi tomatsoppa med vitlöks bröd som blev lite miffad ! sen öppnade vi våra julklappar från ebi! jag fick en jätte stor jelly beans burk =) <3 jag blev så himla glad, tack ebi ! efter det så typ pratade vi och sen somnade vi . haha, =) <3 nu har jag just ätit middag, det blev typ stekt kalkon med potatismos eller något knasigt åt det hållet. xD 
åhh, på fredag är det skolavslutning ! jag är så hilma glad, 3 hela veckor att vara med kompisar och sova ut på morgonen ! så hilma skönt ! ;D aja, men nu ska jag kolla på mamma mia - the movie !
puss & kram

grattis connie !

hejhej ! =) <3
nu sitter jag hemma hos connie och ska snart äta födelsedagsmiddag med hennes familj ;) ! hihi, det ska bli min favorit , kyckling och klyftpotatis ! ;D ingen gör det bättre än rebecka asså ! haha, iallfall, idag har jag och connie fikat ! bussschaffören vägrade att stanna på den busshållsplatsen vi skulle av på så vi fick gå en bit, men det gjorde inte så mkt.vi gick till tösses och det stog en bög i kassan som pratade som en bög asså !
- aassååå priiinseesståårtan koooåååstar 38 kroonor.

jag och constance höll på att skratta ihjäl oss och sen fick vi så dåligt samvete. haha, gud vad vi skrattade xD ! hihi, efter det gick vi hem till mig och tog massa blider och åt lite choklad från min chokladkalender ! haha, nu pratar connie med sin farmor, dem pratar om att man alltid ska säga vad man tycker eller något. jag förstår inte riktigt vad dem pratar om, men men ! men nu ska jag och connie göra någonting kul ! hihi, men jag skriver lite senare.
puss & kram

natti natt.

hejhej ! =) <3
nu sitter jag här, helt nyduschat och pratar med min älskade connie i telefon, hon fyller ju år imorn så vi typ pratar lite om hennes födelsedag ! <3 grattis connie ! haha, aja. det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll eftersom mamma tvingar mig att gå lägga mig klockan 9 för att bota min förkylning som inte ens har kommit än !? haha, aja. godnatt alla söta. så ses vi imorn.
puss & kram & sov sött.

saknar badkar...

okej, nu är jag tillbaka från att ha ätit middag! ;) det var jätte gott faktiskt ! hihi, nu ska ska jag hoppa in i duschen och ta en var mläng dusch, och eftersom vi inte har ett badkar ( suck ) så kan jag ju inte bada. jag har inte badat på 2 år tror jag xD ! haha, det är ganska sorgligt eftersom det är så himla skönt. men, men. när jag flyttar hemifrån så ska jag ha badkar. haha, det kan jag lova ! aja, nu ska jag duscha ! men jag hör av mig sen ! ;)
puss & kram


förkylning ?

tja tja !
nu sitter jag här med en kopp chai te i handen och myser, jag tror jag håller på att få en förbaskad förkylning igen tyvärr, jag har jätte ont i huvudet, jag är ganska trött och jag fryser. det kan väll inte vara goda tecken eller ? ååh, jag är så himla trött på förkylningar, det enda possetiva med det är att man får vara hemma från skolan. men annars känner man ju sig bara jätte hänging och jobbigt täpt i näsan lixom... aja, snart blir det nog middags käk för min del. pappa kött med bearnaise sås och klyft potatis, vi brukar nästan aldrig äta bearniase sås men nu blev detså 2 kvällar på raken, men det har jag verkligen ingenting emot efter som jag älskar det, haha. joo, föresten vi har inga läxor till imorn ! så himla skönt ! ;) hihi, men nu ska jag kolla lite på tv innan maten blir klar ! men jag skriver ju såklart lite senare.
puss & kram

världens sötaste wendela.


tillbaka !

hallojsan allihopa ! =) <3

nu är jag tillbaka från jobbandet och sitter vid datorn och äter alla möjliga bakelser jag fick med mig hem ! ") så himla gott ! haha, aså jag måste verkligen plugga lite matte nu, annars kommer jag få ett solklart IG vilket skulle vara ganska synd, dont you agree ? men jag pallar verkligen inte, plus att jag har glömt alla mina matteböcker i skåpet och det är ju en ganska bra början, eller hur ? "/ haha, aja. jag lovade ju att skriva minst 5 inlägg idag, och jag är på god väg kan jag säga  ! det här blir lixom mitt andra inlägg idag ! men nu måste jag gå !

puss & kram


brådis.

jag vet, jag är en dålig bloggare.... asså jag är verkligen ledsen på mig själv. jag har brytit mitt löfte och jag skrev inte igår kväll som jag lovade... aja, då blir det väll minst 5 inlägg idag om jag ska göra upp det till er ;) haha, aja. iallafall, idag ska jag jobba och efter det ska jag plugga matte. inte världens roligaste dag kanske, men den funkar. hoppas inte mina lattes  blir lika misslyckade idag som igår. haha, fan vad pinsamt det var xD ! Oj, ! klockan är kvart över och jag ska ta bussen halv, och innan det ska jag borsta tänderna, klä på mig, bädda sängen och fixa iordning mitt rum ! JÄVLA PISS ! SHIT, måste kila ! ;D men jag LOVAR att skriva några inlägg ikväll  !
pussar !

julia´s !

hejhej allihopa !
nu är jag på väg till min vännina julia för att fira hennes födelsedag =) <3 men det här inlägget får bli en snabbis föratt det börjar lixom om 5 minuter ! ;) haha, oj. asså jag kom på en grej... jag har brytit mitt löfte ! jag skulle skriva minst 2 inlägg per dag och jag glömde helt opch hållet skriva igår ! iallafall, igår så var jag hemma hos elsi , det var väldigt trevligt ! speciellt  att lära känna lite nya människor ! ;) hihi, efter det gick jag hem till conne och kollade lite på fredag hela veckan och sen kom pappa och hämta upp mig... haha ! men nu måste jag kila ! förlåt för att jag inte skrev igår föresten...
men jag lovar att skriva när jag kommer em från julia !
pussar

sjukling...

halloj halloj !
sjukling in da house !
asså shit vad jag är dunder förkyld, men jag sov en stund i eftermiddag så jag hoppas det hjälpte ! xD asså, det här ska alltid hända mig ! jag bler alltid förkyld innan roliga grejer ska hända, det är så himla orättvist asså ! okej, jag har ganska mycket grejer jag måste göra inför helgen !
1. tvätta håret.
2. gå till gina tricot och lämna tillbaka dem 2 felköpta kjolarna mamma köpte åt mig...
3.göra i ordning alla luciagrejer !
4. gå till hm och lite efter den andra skon som ligger där någonstans.
5. göra stjärnor på min önskelista till jul om vad jag önskar mig mest.
6. SOVA MIG FRISK.
7. ringa wendela.
8. läxor om vi har några...

det är väl allt jag kommer på just nu, sen är det ju tusen andra smågrejer jag måste göra också såklart. men dem skriver jag inte för då skulle listan bli oändligt lång kan jag säga !
aja, nu ska jag duscha ! ;) men jag hör ju självklart av mig senare ikväll!
puss & kram

förkylning.

hejhej,
jag har precis duschat och sättit på mig pajtan ! om ca 40 minuter blir det nog greys anatomy för min del, eller så går jag nog och lägger mig snart. jag vet att klockan bara är 20 över 8 , men jag vill verkligen få bort sen här satans förkylningen... asså det är så typiskt att man alltid blir sjuk när någonting kul kommer hända... aja,jag få väll krya på mig ordentligt ! hihi, aja. ces´t la vie ! som wendela lärde mig idag. haha ! asså varför skulle man inte kunna typ bo på hawaii så skulle man aldrig få en förkylning... haha. aja, nu ska jag läsa igenom svenska läxan, eller tog jag med den hem föresten ? ojdå... gud vad klantig jag är asså !
puss & kram så länge.

dagens !

halloj halloj!
nu sitter jag här med en te kopp i handen och är inne lite på datorn. NU har jag bestämt mig, att jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll ! jag håller att bli förkyld och det orkar man ju inte lixom "/ aså jag ska alltid blir förkyld när man ska ha det som roligast ! så nu ska jag verkligen bli frisk till i helgen... jag kanske är hemma från skolan imorn föresten ! ;) gud, det är klart jag ska göar det ! då slipper jag vår längsta skoldag också ! YES ! haha, nu är jag glad ! ;D idag har jag varit med elsi och vi har kolalt runt lite på stan efter kläder ! haha, vi hittade äntligen ett par skor som vi har kollat efter, och så hittade vi min storlek och vi ba; YES ! men sen fanns det lixom bara den skon och inte den andra. vi ba; SUCK ! haha, så någon hra lltså bara tagit med sig en sko nätr dem har gått där ifårn xD !  det var lite komiskt tyckte vi, hahah ! jo, vi hade lucia grejs idag ! vi blev jätte glada för dem hade ställt fram jätte fint fika som vi trodde var till oss, men sen kom massa gamlingar in och satte sig och började äta xD ! men det gick bra på lucia grejen iallafall ! som tur var, men jag och constance stog där bak och nästa fnissade hela tiden xD ! hahah, aja ! men nu måste jag gå ! men jag hör av mig lite senare ! ;)
puss & kram

haha, så himla många år sedan ! xD

natti natti !

hello !
nu är dfet reklam i desperate housewifes ! så jävla pinsamt det där som hände bree & orson hahah ! aja, det här blir nog också mitt sista inlägg för ikväll ! så godnatt allihopa! och vi ses imorn ! och om inte så älskar jag er om jag dör inatt !
puss & kram


har just ätit.

hejhej !
nu hr jag just ätit sushi! mums ! ååh, vad länge sedan jag åt det. iallfall, eftersom jag är med i kören så fick vi veta idag att vi skulle gå lucia imorn i någon konstig kyrka ( jag vet att lucia inte är föränn lördag , men men ) så jag fick springa runt på vinden och kolla i alla låder vart vi hade lucia nattlinnen "/ suck. iallfall, det tog ett tag men tillslut hittade jag ett som passade mig! =) nu är det enda som fattas är en bricka typ, att ha ljuset i, och glitter. någon som har det ? jag glömde faktiskt att köpa det idag om jag ska vara helt ärlig. haha, gud vad jag är klantig asså ! "/  aja, mamma ringde halv 7 om undrade vart jag var... fick en ganska rejäl utskällning när jag kom tillbaka, menmen. den skiten får man väll ta eller hur ? men nu måste jag gå, har vi några läxor till imorn föresten ? woooopsiii ! haha,
puss & kram

haha, connie ! xD

äckliga, äckliga förorts ungar!

Tjenna äckelpottor, elsa bodin här.
Äh, dom som skriver dom där, extremt töntiga, kommentarerna i katinkas blogg, kan lika gärna bara ta och hänga sig i denna sekund. haha, skaffa ett liv liksom!
Och helt seriöst, ska dom komentarerna vara taskiga? För att om det är det taskigaste ni har på lager, så tycker jag riktigt jävla synd om er. Liksom, säga att ngn ser ut som en kanin & bombarderar den med ordet bajs? VÄX UPP! Är ni typ 3 år eller? Ni har liksom lagt in 8 var komentarer på typ fyra olika bilder! Hahaha, vad fan gööör ni på kvällarna? Det här kanske ni tolkar som ett hot, eller inte - i don't give a fuck - men om ni komenterar en gång till, så skickar jag fan någon på er. ni får gärna komentera det här inlägget och om mig, hur jävla mycket ni vill, jag bryr mig verkligen inte.
MEN SKRIV INTE ETT ENDA TASKIGT ORD TILL TILL KATINKA, OKEJ?!

Ha så bra, fuckfaces.

& det här är en text som jaaaag har skrivit. inte katinka, hon är inte här nu.  




 



hemma hos elsi !

hejhej allihopa ! ;) <3
nu sitter jag och julia hemma hos elsa och typ slappar ! hihih, elsa pratar i telefonen och vi typ sitter här. hihi, men asså jo, jag vill gärna säga en grje till anonym ; snälla bar alåt mig vara, vad hra jag gjort dig. kan inte du bara låta mig vara ifred ! jag menar , du vinnre ingenting på det här ! har du ingenting annan för dig än att skriva masa löjliga komentarer på någons blogg ! haha, jag menar det är ju ganska dumt om man tänker efter. sitta och komentera någons blogg hela dagen... "/ .  aja, och förlåt för att du kanske tycker att jag ser ut som en kanin men jag kan inte göra någonting åt det föränn jag får tandställning såå snälla bara BACK OFF ! haha.

iallfall, idag har vi kollat runt lite på stan efter kläder m.m, jag behöver blans annat köpa något fins till julafton så jag passade på ! haha, jag såg en jätte fin kjol på bik bok och några jätte slygga pumps på hm. men, men ! ;) hihi, och nu sitter vi här hemma ! :)

aja, men nu måste jag gå föratt vi ska spela spel typ. haha, önska mig lycka till  !
puss & kram

elsi ! <3

anonym = freeeeaak !

okej, snart tar jag fan och lägger ner den här bloggen. dem som skriver sånna anonyma komentarer är verkligen hänsyns lösa. visst, tyck så att jag ser ut som en kanin. men vad kan jag göra åt det, gud ni ser verkligen inte heller så bra ut själva så jag tycker inte ni ska säga någonting. jag kan inte är världens bästa människa, jag har också gjort fel. men jag komenterar verkligen inte andras bloggar, och skriver jätte taskiga grejer på playahead som man var inne på förut i ett namn som " mariablatte" . vad fan är det för namn ? ;S haha, aja. jag behöver inte ha med sånna loosers att göra så snälla kan nu bara ta er själva och ta självmord, tack så mkt.
pussar !


jul om typ 3 veckor ?

hejhej igen !
nu sitter jag och har jätte ont i huvudet, det är ganska jobbigt föratt jag hade det igår kväll och nu hela idag, och vi har ingen alvedon eller ipren för tillfället såå... aja, det går väll över hoppas jag. bara jag inte blir sjuk inför helgen... suck. hela min helg är fullpackad nu igen, det är ganska jobbigt om man tänker efter. jag menar, jag skulle hellre vilja ha en fullpakad helg än att gå runt själv och hecka, men asså jag älskar att sova ut på helgen, och nu kan jag inte göra det lixom... aja, jag får hoppas på att det blir bättre nästa helg ! ;) snart blir det nog middag för min del, så himla gott med vårrullar asså ! mums, och efter det så ska jag typ fixa lite i mitt rum och sedan gå och lägga mig. jag måste verkligen sova ut... det kanske är därför mitt huvud dunkar !
är det någon annan som tycker att julen kommer jätte fort fram iår ? jag har lixom knappt tänkt ut alla mina julklappar och det är lite mer än 2 veckor kvar till julen och gud vad oförberedd jag är... alla andra år har det varit att jag har köpt julklappar typ 3 veckor innan, men icke sa nicke iår ! jag gick med min kära vännina ebi idag lite på stan innan vi gick hem till mig och drack te, och då slog det mig att jag inte har köpt en enda julklapp ! gud vad chockad jag blev asså ! aja, jag åter kommer efter käket ! ;)
puss & kram

go´natt.

godnatt allihopa ! =) <3 nu tänker jag gå upp och krypa till kojsen, fy fan vad jag är trött asså.
joo, TILL " anonym " , VAD FAN VILL DU MIG !?

PUSS & KRAM ALLA SÖTA.

twilight !

hejhej allihopa !
nu sitter jag och gör det hära idoltestet för att jag och wendela ska få gå på idolfinalen xD ! haha, iallafall ! idag såg jag och wendela twilight ! asså så jävla grym! jag och wendela gick hela vägen hem och ba; ååh, asså fy fan vad han är gullig. hahah ! asså, åååh ! den var så jävla bra ! ;) jag älskar den filmen, typ världens bästa film !  aja, jag skriver nog lite mer när jaghar ätit middag.
puss & kram


PISS BLOGG.

VAD FAN !
MIN BLOGG HAR CPAT SIG IGEN ! VARFÖR KAN MAN BARA SE ETT INLÄGG FÖR !? ÅÅÅH, JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR. JÄVLA PISS BLOGG.
ursäkta mig,  men jag är jävligt lack på den här bloggen juust nu ! den är helt sjukt konstigt...
KRYA PÅ DIG BLOGGEN !

PUSS

good morning!

godmorgon !
elller föresten, det kanske inte är morgon föresten ! haha, aja ! idag skulle jag ha varit med ebi, men hon kunde tyvärr inte så vi bestämde oss för att köpa julisar imorgon istället ! ;) så idag istället ska jag vara med min kära vännina wendela ! vi ska typ gå runt och leta efter julisar vi också ! ;) hihi, aja. idag sov jag till halv 11 ! så himla skönt, men sen känner man sig så dum för att man har slösat lite av sin dag på att sova.... är det någon annan som kan känna så ibland ? aja, för någon halvtimme sedan kollade jag på det sista avsnittet av 90210 på första säsongen. hoppas folk laddar upp den andre säsongen snart  ! i can´t wait ! iallafall, jag tyckte den slutade lite konstigt... men , men  ! joo, jag gjorde klart min första men värmare idag ! efter 3 månader. hahaha, jag stickar inte så snabbt såå... haha. men nu ska jag gå och käka lite frukost !
 puss & kram
'
haha, kommer du ihåg wendela ? <3

godnatt ! ;)

gonatt allihopa ! =) <3 nu ska jag nog gå och lägga mig, jag är himlans dundertrött... "/ men som tur är kan jag sova ut imorgon bitti ! hihi, aja. men nu ska jag borsta mina tänder och krypa till kojsen ! ;)
puss & kram och vi hörs imorn. och om inte, så älskar jag er om jag dör inatt.

home alone.

hejhej !
nu sitter jag hemma och kollar på det sista avsnittet av 90210 ! idag har jag jobbat och typ chillat lite hemma ! joo, föresten. jag vet vem "anonym"  är , för du råkade försäga dig ! allt jag har och säga är BUSTED !  haha, men nu. öve till 90210 !
puss & kram

hahah, trött, ellinor ? ;D

vilken?

hej igen !
nu har jag fixat till min blog lite, och jag ville veta vad ni tycker !
tycker ni att jag ska ha den första ?
1.

eller andra ?

2.

skriv gärna vad ni tycker !
puss & kram


ny header !

godmorgon allihopa ! =) <3
nu sitter jag i pajtan och kollar på 90210 . =) och idag blir det jobb för min del , vad ska ni göra idag ? ajuste ! gud vilket härligt väder det är ute, alldeless grått och fint ! haha, joo jag satt och gjorde en ny header igår, så jag hade tänkt fixa den idag och se vad ni tycker ! ;) men nu, tillbaka till 90210.
puss & kram

a little bit about katinka !

VEM ÄR DU:
Namn:
katinka
Tilltalsnamn: tinki, tinkan, tinki tott .m.m
Födelsedag: 7 mars
Ögonfärg: asså, jag tror dem är mörk ,mörk blåa.
Hårfärg: Blont
Längd:asså, jag har inte mätt mig på länge men jag tror jag är 159 cm typ.
Högerhänt/Vänsterhänt- ungefär 40 % av världen är vänsterhänta. och jag är en av dem.
Värsta vanan- hmm, asså jag har ganska många. men jag har mest konstiga vanor. te.x jag säger pajta och inte pyamas. haha, och sånt. jo ! jag äter ganska mkt salt...
Stjärntecken: fish
Skostorlek: vissa skor är ju fett konstiga så jag har i mellan 37-39 
Är dina föräldrar skilda- nope
Skor idag- shepards.
Det första du tänkte när du vaknade idag: hmm, bara några minuter till... *snark*
När går du och lägger dig: på kvällen ? eller med wendela klockan 4 på ef.
Bästa minnen: okej, jag har många. men många av dem bästa har jag med wendela.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du pratade i telefon med:
wendela
Msnade med: bdv =) <3
Kramade: lamers.
Du skällde på: leo.
Du fick sms av: ebi.

FAVORITER:
Färg:
ROOOOSA !
Mat: katinkas special pizza ! ;)
Grönsak: gurka m. dip.
Frukt: hmm, citroner
Bär: markherrar.klura på den ni ! ;D  
Djur: noshörningen
Glass: ben and jerrys witch glass.
Godis: hmm, all godis utan lakritz.
Tuggummi: all tuggumi. tuggumi är min drog.
Helgdag: lördagar eller studiedagar.
Årstid: sommar, vår, vinter, höst. oj, är det alla ? ;O
Radiostation: the voice typ.
Film: love actually.

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: KOMIKER FFS.
Hur vill du dö: snabbt och olidande.  
Vem av dina vänner är du mest lik:jag tror det beror på, jag tänker som wendela , men jag vet inte  vem är är lik. mitt skratt är iallafall inte likt någon annans kan jag lova !
Hur länge tror du att du kommer leva: asså det är ju klart jag lever över hundra ! jag menar, jag röker inte, jag dricker inte, och jag tar inga droger. vad annars kommer få mig att dö. oj ! nu kom jag på en. jag äter ganska mkt salt...

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
nepp, tyvärr.
Rymt hemifrån: aa, ner till brevlåderna vart mamma kom ikapp mig med bilen ;D !
Skolkat: nope, that´s not my cup of tea.
Sovit utomhus: självklart !
Gråtit i skolan: mm...
Spytt i skolan: neee ! =O
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt: mkt dumt har jag gjort, och så har jag skrattat åt det några år senare. vem gör inte det lixom ?
Varit på scen: asså, vilka konstiga frågor det här är... menar dem tv eller på fritids typ?
Retats: jajamensan !
Blivit nedslagen: hahahahahahahahahaha, neee.

DU:
Sjunger bra:
nee, verkligen inte. men jag och wendela har kommit på en låt ! ; D 
Kommer överens med dina föräldrar: det beror på. oftast inte. (p.g.a att dem är otroligt konstiga åsikter ;S )
Gillar åskan: jag tycker det är jätte mysigt !
Spelar något instrument: nepp, men förr brukade jag plinga lite på vårt piano.
Dansar i regn: jaa, det är klart ! men helst badar jag !

This or that:
Pepsi / Coca cola
Mc Donalds / Burger king
Choklad / Vanilj
Jordgubbar / Blåbär
Köt / Veg
Tv / Film
Addidas / Nike
Kinamat / Mexikanskt
MTV / VH1
Blind / Döv

KAN DU:
Gå ner i split:
knappast.
Skriva med båda händerna: nee...
Vissla: jaa ! men bara en ton... haha.
Blåsa en tuggummi bubbla: jappilijappjapp !
Ha dina ögon i kors: nee, borde man kunna det ? ;O
Nudda näsan med tungan: hahaha, neeeeeee !
Dansa: Ja ofc, jag och conne dansar bääst !

SENAST DU:
Skrattade:
för några minuter sedan.
Filmen du såg: i ondsdags med connie !
Drog ett skämt: idag tror jag, men asså mitt skratt är ju skämtet så jag måste inte komma på ett skämt. haha.
Sjöng: idag, with wendela.

RANDOM:
Hur många kuddar sover du med:
1/ 2 , vad fan är det för fråga ?
Dricker du mjölk: jaa ! det är därför jag aldrig bryter några ben...
Personen du hatar mest:hämnden är ljuv...
Hur många singnaler innan du svarar: alldeless för många.
Är du ett hälsofreak: haha, knappast !
Vad är det värsta vädret: jag gillar allt väder, men jag gillar inte att åka snowbord i snöstorm...
Lekte du med barbie som liten: haha, självklart ! hennes största fan ! haha.


idol och magnum mini!

okej, nu har jag kollat på idol och har just ätit magnum mini ! dem är jätte goda faktiskt ! så nu sitter jag vi datorn igen. jag hade tänkt göra en såndära grej som alla har på sina bloggar om sig själva. =) <3 hihi, men det får jag göra lite senare ikväll tror jag . men nu ska städa upp mitt rum... -_-. men jag hör av mig senare.
puss & kram

90210.

hejhej !
nu sitter jag framför 90210 igen =) <3 iallafall, till middag åt jag lasagne.
 inte min favorit mat kanske, men det är väl gott ! gud vad skönt med helg.
 få sova ut hur länge man vill... =) mm, vad härligt ! mina helgplaner blir
 att jobba på lördagen, och sen kanske någon kan sova hos mig, och
 sen på söndagen ska jag köpa julisar med ebi, men hon kanske inte
kunde och då får jag väll gå med någon annan... =( aja, jag hittar
 säkert någon annan som är taggad. hihih, men nu har 90210 laddat
klart ! ;) men jag hör av mig senare ikväll !
 puss & kram

wendela & elsa.

bakat !

hejhej ! =)
nu har vi just bakat hos lamers ! =) <3 nuu ska vi kolla på greys anatomy !  hihih, ååh vad skön. inga läxor efter helgen ! vi fick tillbaka våra no prov idag, det gick sådär för mig om jag ska vara ärlig. men jag får leva med det  ooch hoppas på att jag får bättre på nästa prov ! men nu börjar greys så jag måste kila. men jag skriver nog några till inlägg ikväll ! =) 
puss & kram  så länge. 

hos lamers.

hejhej allihopa ! =) <3
 nu är jag hemma hos lamers. vi ska snart baka lite ! hihi, så just nu är lamers och kollar om dem har bakpulver. hihi, jag älkar att baka.men det vilar typ enb förbannelse över mig när jag bakar hemma, så när jag bakar hemma blir det jätte misslyckat men när jag bakar hos kompisar går det jätte bra. det är ganska konstigt. "/  haha, men men. i helgen blir det nog mest att chilla för min del. är helt slut efter veckan som har gått,  men jag vet faktiskt inte varför. så ikväll blir det tidig läggning för min del, om jag inte sover hos en kompis såklart ! :) <3  joo, jag ville hälsa till några som skriver anonymt i mina bloggkomentarer att jag verkligen inte uppskattar det. jag menar , ni gör ju ingen nytta. och om ni tycker det, kan ni  säga det till mitt ansikte istället. för att jag tror inte någon tycker att det är kul att få sånna inlägg i sin blogg , eller har jag fel ? aja, jag hör av mig lite senare.
puss & kram.

godnatt

okej, nu har jag hoppat ut duschen och stoppat på mig pajta ! =) så himla härligt. och så ska jag somna tidigt ikväll ! =) <3 ! aja, det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll ! så godnatt så ses vi imorn.
puss & kram


det kallar jag OSKÖNT !

hejhej allihopa ! =) <3
nu sitter jag och kollar på 90210 ! asså gud vad bra det är ! det är verkligen min favorite serie just nu ! =) <3 iallafall, joo jag skrev igår  om onödiga komentarer i bloggar, som jag inte trodde någon uppskattade verkligen. så varför gör man det då ? och man står inte ens för det heller utan man skriver " anonym ", det kallar jag oskönt ! iallafall, vad är det för vitts igentligen. man gör bara så att den andra personen mår dåligt av det. så jag förstår verkligen inte hur folk som skriver sånt tänker, jag menar helt fläng kan man ju inte vara, eller ? aja, nu har 90210 laddat lite till ! =) men jag skriver självklart ett godnatt inlägg ikväll !
puss & kram

hemma hos belli med lamers.

hejhej allihopsen  ! =) <3
nu sitter jag hemma hos belli med lamers och har just käkat lite amerikanska pannkakor ! mums asså ! iallafall, sorry att jag inte han skriva ett inlägg imorse men vi vaknade klockan 9 för att  vi hade försovit oss, så vi hade bara 20 minuter att göra oss iordning och äta frukost. haha, aja. men som tur vad han vi ! ;) hihi, iallafall . dety är si himla skönt att vi inte har några läxor till imorn ! så himla härligt !=) <3 men nu måste jag och lamers gå och hjälpa till i köket ! men jag skriver så klart några inlägg ikväll också !
puss & kram

p.s sorry om jag inte har haft några bilder i mina inlägg på ett tag, det är p.g.a att jag har varit hos kompisar och då inte haft någon chans att ladda upp några bilder på deras datorer !

YES

okej, nu är det såhär att constance fortfarande inte har lyckats göra klart sitt inlägg så jag passar på att skriva ett till ! hahaha, nu skriker hon YES över hela rummet ! jag tror hon äntligen har lyckats, eller vad tror ni ? =) <3 okej, nu kommer hon att få damp på mig om jag inte slutar skriva så jag tror jag måste gå nu ! men jag hör av mig imorgon bitti om jag hinner eller så skriver jag ett inlägg imorgon eftermiddag ! =) <3 det beror på ! aja,
puss & kram.

godnatt.

hejhej allihopa ! =)
nu ska jag och constance snart gå och lägga oss, connie ville bara skriva ett inläggs tips som blev lite komplicerat och konstigt så hon fick göra om ganska mycket. så nusitter hon och håller på med det och jag sitter på en annan dator och skriver. hahah, men men. snart ska vi göra i ordning min säng och krypa till kojsen. gud vad vi är trötta asså. "/  imorn är det som tur är sovmorgon, til halv 10 ! så himla härligt ! =) <3 jooo, jag viller skriva lite om taskiga komentarar i min blogg som jag tror ingen " bloggare " uppskattar när man ser att någon har skrivit någonting taskigt. jag menar , självklart fär man skriva kritik ! men skriv då var som är dåligt med det och skriv inte bara gud vilken dålig blogg ! för då kan ju ingen förbättra den, för man vet inte vad den personen tycker är dåligt med den. så om ni tycker min blogg är dålig, så sluta läs eller säg vad ni tycker är dåligt ! aja, tillbaka till sak ! men nu tror jag snart connie ärt klar med sitt inlägg så nu ska jag avsluta ! men tänk på det nästa gång ni skriver en komentar som är negativ ! men ni för ju självklart säga bra saker om min blogg också ! ;) <3 men godnatt så ses vi imorn, och om inte så älskr jag er om jag dör inatt.
puss & kram och söv sött.

hemma hos connie.

hejhej allihopa ! =)
idag så har jag varit med lovïsa, wendela och connie . vi har kollat på lite julklappar och sånt, så nu är jag helt slut i benen. hahaha, aja. nu sitter jag hos connie och ska sova hos henne, vi har just kollat klart på mean girls så vi har ingenting att göra för tillfället. vi åt jätte god glass för ungeför en halv timme sedan med blåbär ! mums ! =) <3 men jag tror båda hade tänkt gå lägga oss tidigt ikväll för att båda är dunder trötta "/ . föresten, det är ungefär 3 veckor kvar till jul och min önskelista är typ en km lång ! och jag har inte ens skrivit allt jag vill ha en. typiskt mig ! haha, aja .  nu ska jag hjälpa connie att skaffa en blogg ! men jag skriver nog ett litet godnatt inlägg ikväll ! 
puss & kram så länge.
 

hemma hos katja !

hejhej !
nu sitter jag hemma hos katten med wendela föratt conne tyckte att vi utnyttjade henne typ... aja, nu sitter vi hemma hos katten och ska äta mellis snart ! om någon timme ska vi träffa lovisa =) <3 men tills dess ska vi bara chilla hos katja . hihi, men nu måste jag gå för vi ska koka te.  men jag hör av mig lite senare !
puss & kram

bloggen har hackat eller något !?

okej, min blogg cp:ar sig verkligen ! jag skrev ett inlägg för 17 minuter sedan och de inlägget har fortfarande inte visat sig på bloggen "/ så jävla konstigt. aja, får hoppas att det här inlägget visar sig inom 3 timmar ;S ! aja, jag har ju NO prov imorn så jag måste verkligen plugga, och jag vet inte om jag skriver ett till inlägg ikväll eftersom det är desperate housewifes ikväll ! =) <3 men jag ska försöka att skriva ett godnatt inlägg om jag hinner !
 puss & kram så länge.

90210 IGEN !

hejhej !
nu har jag både haft tennis och teater och jag är helt slut, plus att jag tror jag råkade göra någonting konsigt med mitt knä på tennisen för nu gör det jätte ont... =( aja, nu sitter jag och kollar på 90210 igen ! =) asså gud, det är så himla bra. men såklart måste den ladda var 5 minut och då passar jag på att skriva ett litet inlägg ! =) <3 till middag åt jag typ en stew , asså det heter så på engelska men jag vet inte vad det heter på svenska, såå . haha, men nu så har det laddat lite så jag ska kolla lite till ! men jag skriver nog ett inlägg till om ca 6 minuter xD ! haha, men men.
puss & kram

kommer ni ihåg ? =) <3

100 inlägg ! ;O

jag vet att jag skev ett inlägg för typ 3 minuter sedan  men så loggade jag in nu på mitt konto och när man loggar in kan man se hur många inlägg man har skrivit och då stod det 100 prick ! så jag ville vara fira lite föratt mitt förra inlägg var nr 100 ! wiihooo ! =) <3 aja, tillbaka till 90210 !
puss & kram

tennis.

hejhej gottfolk !
förlåt att jag inte skrev mer än ett inlägg igår men pappa fick damp på mig för att han tycker jag sitter inne för mkt på datorn, så det fick bara bli ett inlägg... men jag lovar att det kommer bli minst 2 idag iallafall ! okej, nu om ungefär en timme ska jag på tennis, vi har den roliga tränaren idag så det blir nog inga problem ! ;) hihi, så snart ska jag börja byta om och göra mig i ordning så jag hade bara tänkt skriva ett snabbt inlägg innan jag fortsätter kolla på 90210. men nu ska jag kila !
puss & kram

VÄSKOR.

okej, nu är jag tillbaka igen. jag vet att det typ bara var 7 minuter sedan jag skrev mitt senaste inlägg men mitt program måste ladda igen så jag hade tänkt slänga in ett litet inlägg innan jag sätter på igen. jooo, nu är det så här att jag vill gärna ha en ny väska, och så hittade jag en väska på accessorize med wendela som jag tyckte vad ganska snygg, och så skulle jag gå in på¨deras hemsida för att se vilken väska det var som jag skulle skriva upp på min önskelista. och så hittade jag också massa andra snygga, lite indiska väskor. vilken tycker ni är snyggast ? =) <3
1.2.3.


90210 igen !

hejhej allihopa !
nu sitter jag och kollar på 90210 igen, men den här hemsidan är så jävla seg på nu får jag sitta och vänta igen. tyvärr... aja, idag var jag med wendela och ebbi ! vi kollade lite på mamma mia och sedan tröttnade jag och ebbi så vi gick ner och kolalde lite på desperate housewifes och gjorde lite läxor. hihi, jag tror faktiskt ruff börjar gilla mig =) <3 jag fick veta mitt SO provs resultat idag föresten, det var ju inte så lovade precis, men men. och så har vi NO prov imorn... suck, och jag som knappt har hunnit plugga någonting lixom. det är alltid plugg , plugg och plugg. aja, nu tror jag 90210 har laddat en stund. men jag hör ju såklart senare av mig ikväll.
puss & kram

jagoch sofia ! =) <3

RSS 2.0