inlägg 309

okej, jag hade börjar tänkt döpa mina inlägg till " inlägg nr ? " aa, asså till inläggets nummer. om ni fattar vad jag menar x) . thaha, just so you know lixom. hahaha, iallafall- nu sitter belli och kollar på något konstigt  program på 3:an. det är lite konstigt och jag förstår inte riktigt så jag satsar på att skriva ett litet inlägg så länge x) . thaha, jajajamensan ! vi hade faktiskt tänkt baka cupcakes inatt :) typ klockan 2 x)... om vi orkar vara uppe så länge. 
men nu ska vi göra något kuuuuuuul ! 
puss & kram så länge. 

i taket lyser stjärnorna.

hejhej !
jag är ledsen att medela att det inte blir något shoppingdags - del nummer 14 eller 15 ( jag kommer inte ihåg vilket av dem ) eftersom jag nu är hemma hos belli och ho har mac och då kan man inte kopiera x) . thaha, eller det kan man säkert. men jag vet inte hur man gör. haha, iallafall. vi har iallafall just kommit hem från i taket lyser stjärnorna på bio. herregud vad jag grät. den var så himla sorglig men sjukt bra. haha, jag och sara satt och storgrät medans belli och lamers satt där och stirrande på skärmen och det om inte ens en tår. thaha, det var ganska komiskt. haha, alla i biosalongen typ stt och grät x) . men sara grät lungt högst av alla x) . thaha, men nu ska vi görna iordning sängen och byta om till pajta :) . men jag skriver nog ett godnatt inlägg innan vi somnar !
puss & kram så länge. 

p.s sorry att det inte blev någon bild om dagen men asså jag kan inte ladda up bilder på bellis data.

dag på stan.

hejhej !
nu sitter jag och wendela här och har just varit ute på stan hur länge som helst känns det som. vi är nämnligen helt slut i benen asså "/ . haha, herregud. iallafall, jag köpte faktiskt lite fina grejer som jag kan visa lite senare i shoppingdags - del 15 ! :). thaha, wendela sov hos mig igår så jag kan lägga upp lite bilder på det också. haha, vi skulle ta kort när vi hoppade ner för trapporna i mitt trapphus. haha, och då skulle wendela ta kort när jag hoppade och då tror jag att jag tog för mycket fart så jag bumsar in i väggen med huvudet först. haha, så jag hade en bula igår kväll och nu gör mitt ögonbryn jätte ont x) .
thaha, men nu ska vi sätta oss med varsin tekopp och kolla på tv eller något .
puss & kram så länge.

ASFCASD

nu sk ajg och wendela kolla klart på bring it on och sen ska vi sooooooooooooooooooooova ! :)
GODNATT !

shoppingdags - del 14

okej, eftersom jag var inne på accessorize.se igår men jag hann inte skriva allt jag ville ha så då skriver jag resten nu ! ;)
thaha,  okej. jag har ju pratat ganska mycket om vintergrejer så nu hade jag tänkt skriva lite om sommargrejer. och det passar ju perfekt eftersom jag hittade 2 jätte söta klänningar igår ! :)


söta va ? dem är ju perfekta om man bara vill dra på mig någonting när man ska till stranden lixom ;) .
thaha, men nu har wendela kommit så nu måste jag kila ! ;).

wendela kommer hit.

hallojsan ! :)
nu kommer wendela hit aldeless strax :) vi ska typ hyra film, jag tror det kommer bli titanic men jag är inte säker ! :) . men hon kommer iallafall snart så nu måste jag gå ! så det här fick bli en snabbis !
puss & kram


fdg

thoooooooooooooooooooooojooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, föresten så glömde jag att säga en grej ! vi måste ju fira mitt 300 : drade inlägg x) ! thaha, wiiiiihoooooooo!

titanic

tjena tjena :)
nu har jag just kommit hem från att ha varit med wendela och ellinor :) . vi var hemma hos ellinor lite och åt "mellis" och typ snacka lite . det var jätte kul =). thaha, iallafall. och lite senare så ska wendela komma hit och kolla på titanic för det var jätte länge sedan vi såg den och vi var jätte sugna på att göra det x) . thaha, gaaaaaaaaaaaaaaaaah ! jag är så himla glad ! vi ska få biff med potatis och bearnaisesås till middag, eller nu hur det stavas (?) . taha, i just love it ! iallafall. nu måste jag gå men jag kommer tillbaka lite senare med shoppingdags - del 14 ! 
puss & kram 


shoppingdags- del 13

okej, jag var lite inne på accessorize hemsida och kollade lite eftersom dem här fått in nya sommargrejer nu. och hemsidan är den enda settet jag kan kolla på deras grejer numera eftersom den butiken på biblioteksgatan ska stängas ner "/ . och jag inte vet vart någon annan accessorize finns så¨får jag helt enkelt nöja mig med att gå in på deras hemsida! iallafall, så då var jag där inne igår . och då hittade jag dem hära :

¨den finnspå accessorize.se och kostar ca 180 kr. snacka om att jag kommer köpa mig ett par !
asså verkligen ! världens sötaste sommarskor ! gaaaaaaaaaah ! jag typ svimmade när jag såg den !
verkligen hur söta som helst ju ! thaha, iallafall !

nu ska jag och pica kolla på csi !
puss & kram så länge !


hello again !

shoooooobraaaaah ! :) 
thaha, okej. jag kan bara ha datorn ett litet tag för sen ska isabelle göra klart sin header :) . men jag hade bara tänkt skriva en snabbis innan jag fortsätter kolla på life of ryan typ. det är ganska dåligt tycker jag "/ men det finns verkligen inget annat bra on tv just nu då det får blir det. iallafall. snart ska jag och belli äta väldens godaste potatisgratäng. vi har väntat på att få äta i typ 5 månader nu x) . thaha, nej men seriöst. vi har väntat väldigt länge ! haha, så det ska vi göra och vi är helt överlyckliga iallafall ! men nu ska jag kolla på a lift of ryan igen. :) 
puss & kram


mtv

hello !
nu sitter jag hemma hos isabelle med isabelle ( ofc.!? ) medans julia håller på att möta upp sara någonstans :) . jaapp, så vi slutade klockan 20 över 3 och vi hade tänkt gå hem till någon av oss oh göra amerikanska pannkakor men typ ingen av oss orkade x) . så det får bli nästa torsdag istället ! thaha, oookej ! nu siter belli och försöka ge mig lite blogg tips och typ sitter och garvar.hon typ säger någonting av att en 96:a och en 95:a , och sen så ba : fattar du ? och jag typ sitter här som ett frågetecken. och en typ säger hon att jag ska till psykolog för att jag skriver så sseriöst bloggande x) . jag hänger inte ens med i vår konversation länge utan hon typ babblar på. och nu står hon bakom mig och bosta håret i mitt öra x) ! hon är en sån clown asså x) . och nu sitter hon och skriker typ att det kanke är pinp my ride på mtv x) ! thhha, herregud asså ! iallafall, och . det är torsdag. alltså om typ 12 timmar är det fredag. alltså nästan lördag. hänger ni med ? :) , thaha, iallafall. i helgen ska jag vara med belli och lamers. vi ska typ se " i taket lyser the stars x) " thaha, så det ska bli soft. och sen ska vi typ sova hos belli och kolla på dålig mtv- tv hela natten x) !
men nu ska vi träna spanish , jag och lamers !
puss & kram 

soooooova !

nu ska jag sova ! godnatt.

tårar av en tv-serie?

hello !
nu har jag ätit middag och kollat på sista avsnittet på oc. jag typ satt där och grät. gud vad sorgligt det var alltså. men asså även om man vet att ryan och seth kommer tillbaka sen så var den ändå jätte sorgligt. gud asså, jag brukar typ aldrig gråta åt tv-serier eller filmer. men den här gången satt jag ty poch lipade framför tv:n. thaha,  okej. nu kanske jag överdrev lite, men jag grät faktiskt riktigt ordentligen. fast väldigt tyst x) . thaha, iallafall . jahapp, då var det väll nästa tv-serie då - csi miami . thaha, asså vi vill lixom bara se när delko och calleigh kysser varann det är därför vi bläddrar igenom alla avsnittet innan för att få se när dem kysser varann :) . thaha, vi har nämnligen väntat på det hur länge som helst . x) . thaha, men nu blir det csi miami men jag hör ju självklart av mig lite senare.
puss & kram

tomas sabo´s new charm collection.

när jag var hemma hos wendela och åt lunch idag så kom hennes mamma fram med den nya kolletionen av thomas sabo berlocker :) och då märkte jag att det var väldigt många hippibussar och peace märken som had kommit :) . dem var verkligen jätte söta tycker jag :) jag kommer verkligen ta och köpa ett sött peace märke när det kommer ut i butik. eller det kanske dem redan har gjort försten ? aja, jag vet inte :) men det får jag väll ta och kolla isf. jag tycker iallafall dem var riktigt söta, btw.

puss & kram så länge.

shoppingdags - del 12 !

okej, jag vet att det här är lite små töntigt. men jag är faktiskt tvungen. jag älskar doften och färgen på dem hära. och när jag blir stor och flyttar hemmifrån så ska jag bara andvända som här, jag menar. dem är ju bara för underbara. jag och julia luktade på alla möjliga idag. och jag höll på att svimma för att dem luktar så gott . men vi köper dem adrig för mamma tycker inte dem lukar något vidare. hon är lite mer för dem normala typerna . thaha, men iallafall. så jag hade tänkt köpa mina egna :) som bara är mina. underförstått ? vad bra :) . thaha, så sånna här hade jag tänkt köpa iallafall. och när jag flyttar hemmifrån så ska jag ha alla dofter och färger. så det bara är att välja och vraka när jag bestämmer mig för att tvätta håret, underbart va?  dem kostar just nu bara 24.50 kr / st på hm istället för typ 35 eller något tror jag. snacka om att jag tänker köpa ett par :) .

i love them !


 


jätte pennor och valrossar x)

hello! :)
idag har jag varit med julia :) vi var och fikade på muffin bakery och sen gick vi till hm och akademi bokhandeln i fältan och flasade runt för att vi inte hade någonting att göra x) . thaha, vi höll på att skratta ihjäl oss inne i bokhandeln för att vi tänkte stoppa upp två jätte pennor i näsborrarna och låtsas vara valrossar x) ! thaha, jag vet att vi är lite konstiga. och sen var det en sur gammal tant som jobade där som sa att vi lät som dagisbarn och då blev vi jätte sura och gick därifrån x) . thaha, men sen skulle julia och hennes mamma på stan så då gick jag hem och kollade lite på oc :). thaha, jaa. det är väl så min dag har varit. jag vaknade  vid typ halv 10 eftersom jag hade glömt och ställa väckaklockan me det var igentligen bara bra eftersom jag har varit lite sjuk så jag had eändå tänkt stanna hemma men jag ville verkligen göra mitt so prov så att jag blev av med det så jag blev iväg skjusade av pappa för att göra det. men sen visade det sig att jag inte skulle göra det idag iallafall. så jag ba: suck lixom. men men, så jag och ebba ska göra det på måndag istället. eftersom hon inte heller har gjort det x) . thaha, så då kommer båda sitta där som frågetecken medans vi kollar ner på provet och fattar nada. det känns bara att kunna uppleva det tillsammans x) . haha, men nu måste jag plugga lite mer so :)
puss & kram så länge

p.s jag återkommer lite senare med shoppingdags - del 12 ! :)

måste.

hello !
nu sitter jag här och är nästan färdig för att gå till skoolan "/ . pappa kjussade iväg mig även om jag har jätte ont i halsen. suck. aja, så nu har jag iallafall duschat och klät på mig :) . så snart ska jag kila. men som tur var missade jag musiken x) ! YES ! haha, men nu måste jag gå , måste städa rummet innan jag går.
puss & kram

shoppingdags - del 11

Free People Sweater Pocket Dress
okej, jag var just inne på urban outfitters hemsida och då hittade jag den här ursnöta klänningen !
visst är den söt. gaaaaah, jag föll för den som en sten nät jag såg den x) . är det så man säger ? (a)
thaha, den kostar iallafall 580 kr och kommer in i butiker till hösten eller något tror jag :).
men nu blir det top model ;) !
puss & kram så länge.

måsten.

okej, jag har ganska mycket grejer att göra ikväll, och jag har ett måste - att gå lägga min innan 10. x)
kvällens to-do´s:

[  ] ladda ipoden
[  ] plugga till so-provet
[  ] duscha och tvätta håret
[  ] packa skolväskan till imorn
[  ] plocka fram kläder tills imorn
[  ] kolla på top model kl. 20.00

tror ni jag kommer hinna allt det på två timmar ?
haha, knappast.

1076 bilder av twilight.

halloj !
nu ska vi strax äta middag tror jag . det blir typ vårrullar med någonting :) så det blir väll gott antar jag. jag sitter här oh har just bläddrat igenom  1076 bilder av twilight. haha, helt sjukt. iallafall, nu måste jag återgå till mitt so .pluggande :( !
puss & kram på länge.

omelett med pasta.

hejhej :)
nu har jag just ätit lite omelett med pasta till lunch :) . och nu ska jag gå upp och fortsätta kolla lite på oc och plugga lite till so-provet som jag hoppas på att få göra imorgon istället :), eftersom jag är sjuk idag . "/ men men, jag hoppas att bli skrisk till kungsberget iallafall- och det tror jag att jag kommer bli :). men nu ska jag kollapå oc- men jag hör ju självklart av mig lite senare.
puss & kram

good morning !

godmorgon :)
jahapp, ännu en ajuk dag hemma "/ vi som hade so prov idag. och jag ville verkligen bara få det gjort så jag var klar med det :( .  men åå andra sidan så åfr jag ju en extra dag att plugga :) om man ser på den ljua sidan alltså :) . thaha, jag vaknade iallafall först vid 7.01 av mina satans väckaklocka. jag hade haft en ganska dålig natt så jag blev lite sur. och eftersom jag är så klantig så hade jag glömt stänga av min väcka klocka så då ringde den vid 7.01. och då lyckades jag stänga av den istället för att bli rasande och slänga den i väggen. och sen vaknade jag vid 10.11 istället av att pappa kom upp med en kopp te :) thaha, japp :) . det är väll det som har hänt så länge idag. inatt så var jag och pica uppe och kollade på a shot of love med teila tequila eller nu hur hon stavas. eftersom vi båda inte kunde sova en blund x) . thaha, båda vi två hade bara legat i våra sängar i typ en och en halv timme och inte kunnat sova. och sen kom vi ut ungefär samtidigt för att båda hade tänkt kolla på tv. komiskt va ? :) thaha, men tekniskt sett så satte jag på tv och sen kom hon ut . ;D ! haha, gaaaaaaaaaaah. jag kan inte få nog av robert pattinson, man kan inte beskriva honom. iallafall inte i filmen. jag, wendela och ebba kollade på youtube ett filmklipp av honom när han skulle blita tyra banks. haha, plus hans engelska dialekt. kan det bli bättre ? i don´t think so ! thaha, men nu ska jag upp och kolla på oc. men jag skriver nog lite senare.

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
jag börjar typ dregla av den här bilden. x)

shoppingdags-del 10


okej, det här är bara ett par toflor jag måste ha. jag vet att jag har "ganska" många tofflor. men vad gör det om man har några till ? (a) jag har iallafall spanat på dem här isturegallerian ett tag och dem verkar bara så himla sköna :) . när man ser dem i affären vill man bara ta på sig dem och gå därifårn lixom. thaha, dem kostar iallafall 399 kr och finns i lite olika färger. men jag tycker den här var snyggast ;). dem finns bland annat på brandos.se.
Shepherd: Sand 924-50

dagen.

hejhej !
förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag, jag har inte fått gå in på datorn för pappa. aja, iallafall. idag har jag varit hemma från skolan. för jag har nämnligen jätte ont i halsen och väldigt snuvig "/ . suck. vi som hade no-inlämning idag och so prov imorn. aja, ida har jag iallafall legat i soffan och kollat  på oc :D ! thaha, väldigt skönt. men jag har typ fått gå och snyta mig varje kvart "/ . haha, men men. jag återkommer lite senare med shoppingdags-del 10 . :)
puss & kram så länge.

björn gustafsson

hejhej !
yes, nu har jag bara en labb kvar att renskriva , wihooo ! men asså jag vet inte om jag ska gå till skolan imorn eftersom jag är dunderförkyld "/ . suck, men bara jag blir frisk till kungeberget så ! :) thaha, men nu ska jag kolla på björngustafsson - ett underverk eller nu vad dvd:n heter ;).
puss & kram

new header !

vad tycks om den nya headern ? jag vill verkligen veta vad ni tycker så skriv gärna en komentar :) men nu ska jag äta nunu soppa =) ! 
puss & kram 

ny header !

hello !
aldeless strax ska ni få se min nya header :) men jag vet inte om jag ska ha den s¨ni får hjälpa mig att bestämma :) !
puss & kram

shoppingdags- del 9


okej, dem här är man ju bara tvungen att köpa :) alla säger att dem är sjukt bra och man orkar ju knappast vänta på att den nya filmen kommer ut, alltså "new moon" . utan man vill ju veta vad som kommer att hända så fort som möjligt :) när man går frånbiografen från att ha ssett twilight kommer det ju upp massa frågetecken i huvet. te.x vad kommer den rödhåriga tjejen göra nu ? kommer hon döda bella ? kommer edward och belal fortfarande vara ihop ? jaa, jag tror ni fattar. iallafall, dem här är ju bara måsten asså. :)

pus & kram på länge.

tillbaka !

hejhej :)
förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag men jag har helt enkelt inte hunnit "/ . dagens började med att jag vaknade av mitt alarm på mobilen men lyckades såklat somna om ;) . thaha, och vid ungefär 20 över 10 gick jag från isabelle =) . då halvsov typ katja och isabelle fortfarande :) . sen kom jag hem och duschade. och sen gick jag iväg och jobbade :) rolig dag va ? och nu kommer jag hem och måste göra läxor ! den roligaste dagen ever  ;) . thaha, men måste man så måste man . föresten har min älskade vän isabelle startat en blogg :) www.isabellebergmans.blogg.se ! hihi, jag tror bara hon har skrivit typ 4 inlägg men ändå :) . jag hade tänkt hjälpa henne lite på traven för att hon ska få lite mer besökare än bara 1. x)  thaha, jag, katja och isabelle hade ialalfall en jätte mysig kväll igår :) . jag kan ladda upp lite bilder senare ! men nu
måste jag görna lite läxor -_- , suck !
puss & kram så länge !

goodnight !

nu ska jag, belli och katten gå och lägga oss och slappa i kojsen medans v
i kollar på real world ! ;D men jag hör ju självklart av mig imorn ! 
puss & kram  & sov sött !

hemma hos belli !

hejhej !
nu sitter jag hemma hos belli med katja =) ! och jag är väldigt ledsen att medela att jag inte kan skriva shoppingdags- del 9 eftersom belli har kacoch då kan inte jag klistra in bilder och sånt :) men ag lovar att skriva det imorn :) ååh, helgen har gått så himla fort. det är lixom söndag imorn. suck. plus att det är måndag. ursh. aja, nu ska jag vara lite social mot mina vänner :) men jag återkommer med ett godnattinlägg :) .
puss & kram


hemma !

hejhej :)
nu är jag tillbaka här hemma :) gud vad jag har ont i mina fötter "/ usch. katja & belli kom och hälsade på mig idag :) thaha, det var jätte kul :) och ikväll ska jag sov hos isabelle med katja :) om jag någonsin får tag på henne eftersom hon aldrig svara i sin mobil ;D ! hint, hint isabelle ! haha, men nu ska jag packa väskan till belli om det blir så att jag sover hos henne ;).
puss & kram så länge.

GODMORGN !

godmorgon :)
nu är jag färdig och klar för att gå , men jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag gick ;) .  imorse vaknade jag av en hemsk dröm jag hade inatt. jag orkar faktiskt inte förklara hela historien nu för den är ganska lång. jag försökte förklara den för mamma imorse men hon somnade typ halvägs igenom x). thaha, aja. men jag kanske skriver ett inlägg och berättar om den när jag kommer hem ;) . men nu ska jag borsta tänderna och ge mig av :) .
puss & kram

mig just nu :) jag ville prova mina glasögon (a) ! ( igentligen skulle jag redigera
 den lite ljuare och så. och göra den grå. men asså när man laddar upp bilder
 på bloggen så går det inte att ladda upp redigerade bilder typ. helt sjukt märkligt :s !

soooooooooooooooooova !

okej, nu ska jag sooooooooooova ! asså gud, ÄNTLIGEN säger jag bara ! nu får man sova ut asså :) gud vad sköönt ! men nu ska jag försöka sova så mycket som möjligt ;)
puss & kram

nästan färdig for bed !

halloj halloj :)
i pausen på let´s dance gick jag ner och duschade så nu sitter jag här och är nyduschad. jag tappade intresset lite när när blondinbella hade kört. och sen slutade jag kolla helt när leila bagge hade kört :) japp, joo. jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker är bra och dåligt med min blogg :) då ni får gärna komentera det här inlägget om ni har lust :) . thaha, men nu ska jag borsta tänderna ;) . men jag hör ju självklart av mig lite senare =) !
puss & kram så länge .

haha, världens roligaste blid enligt mig :) jag laddade upp lite bilder ifrån idag och hittade den här x)

shoppingdags - del 8 !

okej, jag har snackat en del om sommaren nu :) så jag hade bara tänkt fortsätta lite till. efter som jag hittade 2  jätte söta grejer i mammas hm katalog =) !

1.
jätte söt blus från hm - 149 kr !
( hur gullig som helst om man är lite solbränd ofc. men jag är inte
 riktigt säker om den passar mig x) )

2.
skor ( finns också i vitt och rosa ) - 98 kr.
typiska seglardojer som man bara kan dra på sig om man
 ska ner till båthuset eller något :) hur enkla som helst :) .

sorry "/

hejhej !
 nu har jag just ätit lite middag :) och snart blir det lets dance för min del :) . föresten, förlåt att jag inte har skrivit så mycket idag ! men jag lovar att det kommer bli minst 3 inlägg innan jag kryper ner i kojsen =) . thaha, iallafall. idag efter skolan var jag med ebba och wendela :) vi var hemma hos ébba och chillade lite och sen gick vi och hämtade lilla söta ruff :D ! thaha, och sen gick jag och wendela hem. så ikväll blir det bara en liten slappig hemma kväll som sagt :) och i helgen så jobbar jag :) lite senare så skriver jag shoppingdags -del 8 ! ( jag har nämnligen slutat med dagens outfit eftersom det är sjukt tråkigt och lite ute att skriva om det ) !
men nu ska jag tända lite ljus och sätta igång lets dance som börjar om 10 minuter ;).
puss & kram så länge.

shoppingdags-del 7 eller 8 ?

okej , det här blir ett snabbis inlägg för nu ska jag och elsa kolla lite på tv. men jag var bara tvungen att göra det så jag blev av med det lixom ;).  thaha, okej. så det här har jag  viljat ha ganska länge men jag har aldrig vetat vart det har funnit att köpa :) men nu vet jag det så jag ska nog köpa det snart. för alla säger att det är sjukt bra för hyn :)


id minerals !

men nu ska jag och elsa kolla på tv ! men jag skriver ju såklart ett godnatt inlägg !
puss & kram

TWILIGHT

okej, nu har jag och elsa varit och sett twilight för andra gången ! gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, asså man blir så himla kär i edward cullen asså :) jag och elsa bestämde oss för att vi skulle träffa honom innan vi dör. även om han typ är 84 år så måste vi träffa honom =D ! thaha, nej, nu kallar elsa. hon tycker inte att jag ska skrive ett bauta inlägg. hihi ;) men vi ska kolla lite på tv eller något och dricka lite te...hon sover här. ha det bra,
puss & kram!

elsas modeblogg; strictly fashion


godmorgon !

godmorgon godmorgon :) jag vaknade för ungefär en halv timme sedan så jag fick lite bråttom att klä på mig och äta frukost :) men jag hinner säkert , jag börjar halv 10 så då går jag härifrån typ vid kvart över :) . det blir nog bra =) thaha, jag kollade just på the voice tv och då var katrin smystoniewska i studion och pratade :) dem pratade mest om attt hon var jätte arg för att blondinbella hade skrivit att hon uppmanade människor att bli anorexiker xS typ. men jag vet inte, det var någonting sånt typ. men, men. nu ska jag packa väskan och bege mig av till the school ! :) men jag hör uj självklart av mig efter skolan :) gaaaaaaaah, jag är så himla glad !  jag ska gå och se twilight för andra gången idag =D ! wiiiihooo !
men nu måste jag gå !
puss & kram

!?

ååååh, så spänd jag är :) min favorite bok kommer nämnligen ut på bio ! jag har ju vetat det här ganska länge  men nu börjar det närma sig och jag är verkligen spänd på se hur den är :) äntligen asså ! jag har väntat hur länge som helst ! :) och den har premiär den 30 januari :) !

( det fick bli bokomslaget eftersom jag inte hittade en bild på filmomslaget )

dagens outfit !


dagens outfit !
-mammas ljusblå karshmirtröja från malo
-linne från pink
- mörka puss & kram jeans.

jätte gorby !

halloj :)
nu har jag just ätit klart min middag :) pappa gjorde någon konstigt grej men var väldigt god, han gjorde typ som en jätte gorby med sallad på sida :) det var verkligen jätte gott iallafall ! okej, nu har jg bara en labb kvar att renskiva :) och sen är jag klaaaaaar ! wihoo ! yes. äntligen :) iallafall, lite senare kommer dagens outfit ;D !
puss & kram så länge

shoppingdags-del 7

okej, jag,elsa & josse rensade ut elsas garderob idag :) och då var hon väldans generös och gav oss lite av hennes grejer hon inte ville ha =D ! så här får ni lite av det jag fick :) :

1.
en jätte söt ljusgul odd molly kofta :)

2.
2 linne från logg :) ( man behöver ju alltid linnen eller hur (?) )

3.
en svart v-ringad tröja från lyle & scott :)

4.
en till v-ringad grå tröja från alan paine. :)

men nu ska jag äta middag :)
puss & kram

21 januari 2009 kl. 17.18

hejhej !
förlåt att jag inte skrev ett godnatt inlägg men jag var tvungen att gå lägga mig för mamma så jag hann inte ! sorry. aja,idag har jag varit med elsa och josephine :) vi rensade ut elsas garderob och då fick jag lite stuff som jag kan visa lite senare i shoppingdags- del 7 ! :) hihi, och efter det gick vi till ica banér och köpte lite vienetta :D ! taha, jag älskar det :) och sen kom vi hem till elsa igen och kollade lite på tv. men sen var jag tvungen att gå hem och nu sitter jag här :) jag ska snart börjar göra klart alla mina no labbar som ska vara inne på måndag "/ . och nu har jag just kollat på lite avsnitt av oc :) . thaha, gud vad jag älskar det :) speciellt seth´s kometarer  :) dem är så himla roliga :) även om man sitter där själv och kollar håller man på att kisa på sig av skratt, det gör jag iallafall ;). thahaha, men min humor är inte speciell tror jag :) haha, japp ! men nu ska jag börja skriva rent no labbarna :)
puss & kram

shoppingdags-del 6

okej, eftersom alla mina nuetrogena grejer håller på att ta slut så är man ju bara tvungen att köpa nya för att dem är är så himla bra, eller hur ? så det här är tre av mina måsten att köpa !

1.
nuetrogena facewash ! 65 kr

2.
nuetrogena moisterizer! 65 kr

3.

nuetrogena 8 hours ( kallar jag den, jag vet inte vad den heter på riktigt ;) !)
65 kr.

japp, men nu ska jag byta om till pajtan :) men jag skriver ju såklart lite senare ;).

dagens outfit !


dagens outfit
-vitt linne från hm
-grå kofta med luva från zara
-ljusa jeans från abercrombie

hello !

halloj !
nu sitter jag här nyduschad och fräsch och ska snart gå iväg till min teater. jag gillar inte tisdagar, dem är alltid så stressiga "/ jag har iallafall just varit på tennis och vi hade en ny tränare idag, han hette frejan =D ! haha, nej jag driver bara, han hette faktiskt frej men jag kallade hon frejan hela lektionen . :) thaha, men det här får bli en snabbis för nu ska jag på teater :) men jag skriver ju självklart senare ikväll :) både dagens outfit och shoppingdags-del 6 !
puss & kram så länge !

föreberedning för kojsen¨!

okej, nu ska jag gå och förebereda mig för kojsen :) jag ska verkligen försöka sova 1o timmar inatt =) . jag vet inte på hur länge jag itne har sovit 10 timmar. aja, det har varit länge iallafall ! men det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll ! men jag hör ju självklart av mig imorgon igen !
puss & kram så länge.

shoppingdags- del 5

okej, iår behöver jag verkligen ny skidutstyshel eller nu hur det stavas x) taha, och då kom jag på att jag tror jag ska köra på helt rosa iår ! haha, asså rosa hjälm, rosa googles( elr nu hur det stavas), rosa jacka, rosa skidbyxor, rosa bräda.aa, jag tror ni fattar ;) thaha, och då var jag på stan häromdagen och kollade in i stadiums skylt fönster. och där står den, värdens coolaste hjälm :) den är helt rosa och matt =D. så sjukt snygg :) men då gick jag bara förbi ! och sen var jag på stan men belli igår och då var jag ju bara tvungen att gå in och se vad den kostade :) så nu får nu se den ( men i grått för den fanns inte i rosa på stadium.se )

sådär ser den ut, fast i kväll rosa såklart ;) . haha, snacka om att man kommer känna igen mig i backen asså ;D ! thaha, jag bara måste ha den !
men nu ska jag gå !
puss & kram

dagens outfit !

okej, när jag vaknade imorse var det faktiskt riktigt grått och trist så jag ver inte sugen på att klä upp mig riktigt :) så jag bestämde mig bara för att ta ett bar jeans och en av mammas stora gosiga koftor ;).

dagens outfit
-mysig kofta från malo
-vitt linne
-och ljus blåa jeans från abercrombie


hare bra så länge !
puss & kram

wokat

hello !
nu har jag just ätit middag :) det blev någon konstig men god wok =) haha, efter skolan var jag med julia lamers :) . vi satt uppe på mitt rum och snackade lite med te och alla möjliga kakor :) thaha, vid 6  tiden gick hon och nu sitter jag här :) det var väl en kort samafattning av dagen =)   thaha, japp :) men det här blev en snabbis men jag återkommer lite senare med dagens outfit och shoppingdags- del 5 !
puss & kram

mitt och lamers lilla fika ;D !

:)

nu kryper jag till kojsen.
godnatt !

shoppingdags- del 4

okej, i mina tidigare "shoppingdags inlägg" så har jag skrivit om vad jag vill och måste ha. och idag hade jag tänkt skriva om vad jag köpte idag ;). haha, fattar ni ?

1.
6 pack men örhängen från gina tricot.
50 kr

2.
en tunika/klänning från zara
149 kr

3.
en blå kjol från hm
50 kr

ont i bene.

hejhej !
idag har jag och isabelle varit på stan :) haha, så nu har jag sjuukt ont i mina ben asså. vi har verkligen asså bokstavligen talat, gått till fots över hela stan. haha, iallafall lönade det sig ju :) jag hittade lite fina grejer som jag kan ladda  upp lite bilder på senare ;). ikväll så ska jag och min familj på en söndagsmiddag, och jag fick veta det imorse så jag blev lite sur för att jag hade tänkt göra lite mer no labbar . men men, jag får väll göra dem efter skolan imorn istället då ;) .  men nu ska jag gå !
puss & kram

hello !

halloj  !
nu sitter jag här i mjukis kläder. haha, orkade verkligen inte tänka ut vad jag skulle ha på mig idag så det fick bli mjukis ;). thaha, men klockan kvart i 1 så ska jag möta upp isabelle vid svampen för att hennes mamma sa att det var jätte rea på stan idag typ så vi ska gå runt och kolla lite :) . vi hade tänkt gå på bio men det blev inte så, haha. japp, men alla mjukis kläder ser ju typ likadana ut för mig, förutom juicy dresser ofc. så jag tror inte jag måste lägga in dagens outfit  ;) , thaha. japp, inatt sov jag iallafall inne hos pica :) vi försökte bygga upp en säng av bara kuddar. haha, den blev typ en meter hög och när jag vaknade imorse så hade typ alla kuddar ramlat ner så att jag låg som när man ska rulla ner för en backe ;). thaha, det var faktiskt lite kul . men nu ska jag skriva rent lite fler no labbar ;). men jag hör ju självklart av mig lite senare. 
puss & kram 

natti <3

natti natti ! nu ska jag sova :) men jag hör ju självklart av mig imorn igen !
puss & kram

mig just nu =D !


DAGENS OUTFIT.

        DAGENS OUTFIT.

         - blå/vit/ grå tröja från ?
           - vitt linne från hm.
      - jeans från abercrombie.


shoppingdags -del 3

okej, jag är ju bara tvungen att köpa en ny snowboard eftersom min är på tok för liten. thaha, så nu när jag var inne och kollade litepå stadiums hemsida för att hitta en rosa skidhjälm jag såg i skyldfönstret på stadium för någon vecka sedan så tänkte jag att jag lika väl kunde kolla lite på snowboards medans jag var inne. och jag faller ju ganska mycket för mönstret såklart, jag menar. vem vill åka runt med en fulsnowbord lixom (?). haha, och självklart kollar jag ju på märket. haha, så nu har jag hittat 3 olika jag tyckte var snygga :) . 

1.
HEAD- CA 1600 KR.

2.
BURTON- 4300 KR.

3.
BURTON-3000 KR.

4.
BURTON-5000 KR.
(haha, jag tänkte lite på - snowboarding is my drug . haha, fattar ni ? det ska ju föreställa ett piller x) )

vilken tycker ni var snyggast ?


igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!?

hejhej !
nu sitter jag och elin och kollar på en serie som heter mia & clara, hahahahahahahahahaha. vi håller på att garva ihjäl oss på en scene. haha, den är lite svår att förklara men jag ska försöka. haha, det är en lite konstig frisör som kommer för att säga någonting till sitt barn på dagis och när hon ska gå där ifrån börrjar alla dagis barn som sitter i en ring att sjunga imse vimse spindel. och då kommer hon tillbaka in i rummet och börjar sjunga med och börjar wailar eller nu hur man stavar det. haha, gud vad vi skrattade åt den. vi spolade tillbaka typ minst 5 gånger. haha, här ni kan få gå in och se. http://www.youtube.com/watch?v=JCgNjkBrkZU - jag försökte att sätta in klippet men det gick inte riktigt. thaha, men nu ska vi kolla på ett till mia  

hemma bio.

hello hello !
nu sitter jag hemma hos elin och vi skulle just gå och se twilight och då gick vi in på sf för att se när dem gick men den gick inga bra tider så därför bestämde vi oss för att fixa en liten biosalong här istället . thaha, x) haha, så nu ska vi bunkra upp med godis och en bra film och kura upp oss i soffan :) haha, oj. jag kanske har glömt och säga att jag skulle vara med elin idag, men men. nu vet ni det nu iallafall :D ! thaha, men nu ska vi kolla på film.
puss  & kram så länge.

damp.

okej, jag får verkligen damp på itunes. jag försöker köpa filmer till min ipod men det kommer inte upp någon "buy movie" . det kallar jag extreme damp ! thaha, men det här blev en snabbis för nu ska jag kolla ett till avsnitt och csi miami  !
puss& kram

hemsk mardröm

goodmorning sunshines !
haha, när jag tänker efter nu så skiner ju faktiskt (vår?) solen ute. haha, så det var ju lite komiskt . aja,haha. jag vaknade klockan 9.11 av en HEMSK mardröm, jag drömde om att jag och pica skulle ut till landet och var därför på tunnelbane perongen för att åka till slussen. och då ser jag att det är en röd liten laser som följer efter mig precis vart jag än går . då säger jag det till pica och då går hon fram för att kolla vart den här konstiga lasern kommer ifrån och då ! pooooooooooooooouuuuuuuuuff ! så bombas tunnelbanan och jag ser pica flyga igenom luften av all styrka som kom från bomben. när hon landar på marken så springer jag fram till henne och försöker samtala med henne och skriker åt alla att ringa 112. men alla bara står där som om dem var isskulpturer och gjorde ingenting. och det var så det kom en till bomb från andra hörnet av perongen. och alla börjar skrika och tar fram sina mobiler. och dem börjar spärra av alla tunnelbanor så att man inte kan komma in eller ut.  men sen springer jag upp för rulltrapporna ändå med pica i famnen och när vi kommer upp till vart biljettluckan finns står tyra banks där och säger "you are still running torwads beeing americas next top model " hahahhhaha, det var hel knäppt. och när vi kommer ut på gatan var det som ingenting hade hänt för det var helt lungt och stilla på gatan. ahah, det var helt sjukt. men men, nu ska jag kolla på csi med pica ! hör av mig lite senare ;).
puss & kram så länge.

sooooooooooova.

okej, nu ska jag sooooooooooova ! =) så himla härligt :) imorgon har jag faktiskt inga planer :) men jag ringer nog någon. men nu ska jag sova.
puss & kram


har ni märkt klockan ?

hello !
nu har äntligen fått klockan att funka efter mycket omständigheter och med hjälp av mina kära vän katten fixade vi den äntligen :) jag älskar att det ser ut som om den är ritad , jag tycker det är jätte gulligt ;) . thaha, nu har jag iallafall kollat klart på lets dance :) . haha, jag har typ aldrig gillat lets dance men jag har börjat gilla det mer och mer nu eftersom det är ganska många unga deltagare med :) förut var det ju bara massa gamla gubbar och tanter som var med som man inte kände igen från någonstans, men nu får man se lite välbekanta ansikten vill jag lova ;D. thaha, jaapp. nu är jag iallafall klar för att krypa ner i kojsen :) imorgon bitti ska jag verkligen sova ut hade jag tänkt. haha, men nu ska jag faktiskt borsta tänderna :) skriver ett inlägg lite senare ;).
puss & kram så länge.

outfit for today.


dagens outfit är,
-benvit, stickad kofta från jackpot.
-linne från pink- victoria secret
-mörk blå jeans från abercrombie

shoppingdags-del 2

hejhej !
okej, nu är det dags för shoppingdags- del 2 ! som jag pratade lite om igår är det ju dags att börja shoppa sommargrejer redan nu. jag vet att man kanske tycker det är lite för tidigt för det , men man måste ju faktiskt vara ute i god tid, inte sant ? aja. här kommer iallafall  lite grejer jag verkligen tyckte var söta =) !
1.
världens sötaste linne/topp som är söt men ändå enkel lixom !
perfekt att ha en sommardag om man inte vill gå runt med bikini hel dagen.
då är ju den här perfekt att dra på sig ! :) den finns också i rosa,vit, mullvadsfärg (?), och svart tror jag.
men den här var ju lungt snyggast om man är lite solbränd tycker jag :) .

2.
här är också en till sommartröja som man också bara kan dra på sig :) enkel men otroligt snygg om man är lite solbränd. ( allting ser väll bättre ut på om man är lite solbränd eller (?) .) haha, jag har inte så mycket mer att säga om det här plagget :) jag tycker iallafall den var väldigt  söt :) .

3.
okej, jag måste faktiskt medge att allting ser ju bättre ut på modellerna än vad dem ser ut på en själv sen när man står i omklädingsrummet. jag vet. men jag blev helt kär i den här när jag såg den i mammas hm katalog (a) . haha, även den är ju jätte söt om man är lite solbränd x) thaha, jaja, jag tycker iallafall den var himla snygg och den finns också i rosa men jag tycker den bruna var mkt finare :) .

hoppas ni tyckte om det ! puss & kram

p.s alla dem här är ju bara måsten ! x) & alla dem finns på hm, om ni undrar. ;D

=)

halloj halloj :)
förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag men jag kom först hem vid 5 typ. så nu sitter jag här och skriver rent lite no labbar som ska vara klara till nästa måndag :) men jag vill inte sitta med det söndag kväll så jag gör det nu istället :) men det här blir en snabbis för nu ska jag gå och duka för vi ska få min favorit rätt till middag =D ! wiihooo !
puss & kram

shoppingsdags - del 1

okej, jag ska börja med en ny grej på min blogg, det heter shoppingsdags :) . då ska jag lägga ut bilder på grejer jag antingen vill ha eller behöver :) fattar ni ? det här är iallafall del 1 !

okej, den här hittade jag på urbanoutfitters.se, och eftersom jag älskar stora väskor och väskor som hänger över axeln. blir det här den perfekta kombinationen ju x) ! thaha, men en till väska är ju faktiskt inte ett måste :) men jag skulle gärna vilja ha den !


 okej, ett friskis och svettis kort är ju bara ett måste. men jag tror inte jag kommer sköpa ett den här terminen ändå, för det är ju mycket mysigare att träna i mörker eller hur ? och därför ska jag satsa på att köpa ett sånt kort på hösten :) men ett sånt är iallafall en grej jag behöver. iallafall tycker jag själv det ;).

okej, det här var iallafall del 1 :) jag hoppas ni gillade det :) .


!

halloj halloj! =)
idag har jag varit med isabelle &  vi har kollat på fullt hus 2 och pluggat, vi hade det riktigt mysigt :) så nu är jag klar med alla mina läxor till imorn, förutom engelska som jag typ har gjort halva av. men det andra tar typ bara 2 millisekunder :D . tahah, och sen ska jag skriva om det jag skrev på spanskan idag . eftersom man typ inte ser vard det står. och sen är jag klar med allt ;) . thaha, iallafall. vid 6 tiden gick jag från isabelle och nu är jag hemma och ska snart äta lite middag med pica :) vi är ensamma hemma så vi kollar på på csi miami :) . thaha, men nu ska jag äta pesto pasta =D !
men jag skriver ju såklart lite inlägg lite senare ;)
puss & kram

gonat.

goooooooonatt allihopa ! nu ska jag krypa till kojsen och somna in i mitt sköna täcke =D . thaha, ååh vad härligt det ska bli , plus att vi har sovmorgon imorn bitti också ! YES ! thaha, men nu ska jag sooooooova !
puzzzzzz....

nagelllack



ååh, vad jag älskar nagellack ! haha, jag älskar dem roliga färgerna och dem härliga flaskorna. men det blir aldrig så att jag köper några nagellack. för jag andvänder inte nagellack så ofta. men ibland har jag mina perioder och då målar jag på typ hela tiden ;D thaha, men nu är det på tiden att jag faktiskt köper mig en ny färg =)
puss & kram
p.s visst är bilden härlig ? :D jag älskar den !

grekisk resturang.

hejhej !
förlåt att jag inte har skrivit någonting idag men jag har faktiskt varit ganska upptagen "/ efter skolan var jag med wendela & ebba, men sen var wendela tvungen att gå så då kollade jag och ebba på oc ! thaha, och efter det så åkta jag raka vägen till en grekisk resturang för att fira min farmors fördelsedag :)haha, jag vet vad man tänker på ner man hör ordet grektiskt. tzatsiki. haha, jag vet ;) men det var faktiskt himla gott! ååh så gott det var, det var nästan det godaste jag ätit =) haha, den låg på valhalla vägen men jag vet inte riktigt vad den hette tyvärr ! "/ thaha, men nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa till kojsen , men jag skriver såklart mer innan jag somnar !
puss & kram

najti najti

gooodnatt! nu ska jag faktiskt ta och krypa till kojsen, gud så trött jag är. jag vet att klockan bara är halv 10 men jag är ändå dundertrött "/ thaha, men men. nu ska jag iallafall borsta tänderna och slumra in i min sköna säng.... längtar. thaha, men jag här ju självklart av mig imorn! :)
puzzzzzz....

=)

hellooo !
det här får bli en snabbis för det är lust nu paus i top model men det börjar igen snart =) thaha, iallafall ! klockan 6 ringde constance och frågade mig om jag skulle komma på teatern eller inte, för hon var redan där. men jag hade elt middat att det skulle vara teater även och connie hade sagt det till mig i skolan tidigare idag. haha, så jag får skjus av isabelles pappa till teatern. så som tur var så kom jag bara några minute rförsent ;) thaha, men nu ska jag kolla på topmodel igen ;)
puss & kram

rjlohg

hejhej !
nu sitter ellinor & isabelle och brottas i soffan & katja och wendela kör singstar på svårat nivå " thank you for the music " typ. så det passar jag på att skriva ett litet inlägg ! wooops, där åkte isabelle och ellinor ner på golvet. haha, dem håller på att kissa på sig av skratt nämnligen x) thaha, herregud vad dem håller på. haha, iallafall. snart ska alal gå hem och jag ska å skjuss av bellis föräldrar =) najs ! haha, gud vad jag hatar det ordet verkligen, fy fan. det på minner mig om en person. men nu måste jag  gå,
puss

singstar.

hejhej !
nu sitter jag hemma hos katja och vi ska snart sjunga singstar abba ! haha, jag älskar att göra i det ! ahah, idag efter skolan gick jag, wendela & katja till fältöversten medans ellinor, isabelle och julia satt hemma hos katja =) thaha, nu sitter vi iallafall här och gör läxor medans vi kör singstar x) thahaha, men nu ska jag sjunga ! 
puss & kram  

nati.

åååh, gud vad störande. jag hade just gjort ett inlägg men så försvinner det. gudvad störande, haha. men men, iallafall. idag har jag varit och piakt med my, linda och amanda :) vi hade det jätte kul =) haha, vi fikade på ett litet fik som hette prinsess tror jag. det var  jätte gulligt . thaha, okej. jag vet att det här kommer bli mitt sista inlägg ikväll eftersom jag ska gå och lägga mig nu. och jag vet att det  vara blev 2 inlägg idag, men det här får bli ett undantag eller hur ? haha, men jag lovar att skriva minst 3 imorn iallafall. men nu ska jag krypa till kojsen.
natt inatti

blondinbella !

hejhej :)
nu har jag just kommit hem från att ha åkt från lidingö tillbaka till stan, med blondinbella (a) . taha, eller rättare sagt åkte jag ju inte med henne , men asså jag satt ju i samma tunnelbanevagn som henne och det räknas väl för någon eller ? :) hon pratar exakt som hon gör i lets dance, för ni tror väl inte att jag är så dum så att jag låter bli att fråga efter autograf eller ? haha, aja. och hon är världens långaste, helt perfekta naglar . helt sjukt ! thaha, iallafall. idag i skolan har det varit tråkigt, "/ haha, jag bokstavligen sov på so:n, asså jag sov ! på riktigt ! under fílmen så skulle jag bara luta mig över bordet lite för jag var så himla trött, och då så stänger jag bara ögona och vips ! snark.... haha, och sen vaknar jag när alla drar ut sina stolar igen x) thaha, så jag pratiskt taget sov mig igenom halva so lektionen, det känns ju bra x) . thaha, men men. sånt händer väl ibland, eller ? :) haha men nu ska jag äta middag =) det blir tacos och jag känner redan den goda lukten =D !
puss & kram så länge.

tihi =)

.

godnatt.

:)

okej, här hittade jag lite kläder och sånt som jag tycker är jätte fina :)
1.
okej, det är tycker jag är världens sötaste väska :) thaha :)
den kommer från assesorize ( ofc. ) . och den kostar bara 299 kr .
hihi, jag tycker iallafall den var jätte söt !

2.
okej, det här är ett par jätte söta gummistövlar jag hittade på
urbanoutfitters.se som jag tycker var jätte söta .
dem finns också i svart men jag tycker rosa var mkt snyggare.
och dem kostar bara 199 kr !

3.
det här är en jätte fin tunika jag också hittade på urbanoutfitters.se.
den finns också i lila & svart rutigt :)
hur gulligt som helst =).

4.
okej, det här är faktiskt ett måste !
en ögonfransbörjare, jag lånar alltid pica & jag säger alltid till mig själv
att jag ska gå och köpa en men det blir inte så, haha.
och dem kostar väl typ bara 20 kr eller något på hm. :)

hello !

hejhej !
nu har jag precis kommit hem och är hur trött i benen som helst. suck att man måste stå hela tiden när man jobbar asså, dem borde ha rullstolar som man kan rulla runt i istället hela dagen, det skulle vara mycket skönare =) thaha, aja, suck att det är söndag, = att det är skola imorn igen som gäller... aja :) snart blir det middag för min del :) wihhooo, jag är nämnligen jättehungrig ! =) aja, men nu ska jag  gå.
puss ( kram så löänge.

hairspray !

okej, nu har jag och leo kollat klart på hairspray :) ååh vad jag älskar den filmen, den är så himla härlig :) thaha, men den är ju väldigt dålig om man jämför med twilight ! asså, hairspray finns inte ens på världskartan om man jämför med twilight. gaaaah vad jag älskar den filmen asså ! :) haha, men nu ska jag och leo byta om till pajta ;D! men jag skriver ju såklart ett godnatt inlägg :) !
puss & kram så länge.
 


tips.

                                         


okej, här kommer ett till tips :) jag fick den här ov min lillebror i julklapp och den är jätte bra ! den heter loreal glam bronze minerals och är helt gjord på mineraler. okej, inte kanske "helt"gjord på mineraler men nästan iallafall ;D thaha. och den ger verkligen färg. men man får akta så man inte köper "brunette" om man är blodin för då kan det sluta med att det ser ut som om du har varit i egypten i en vecka medans restan av kroppen är vit ;) det är väl inte så snyggt eller ? aja, dnen tycker jag iallafall är riktigt bra, men jag vet inte ritktigt hur mycket den kostar eftersom jag fick den i julklapp :) thaha, men det var iallafall ett tips från mig ! :)
puss & kram så länge.

fiskpinnar med ris "/

hejhej :)
nu har jag precis ätit middag, det blev fiskpinnar med ris vilket var halvgott men det funkar :D, man blir ju iallafall smart av det .hoppas jag... thaha, jag slutade jobba vid ungefär 20 i 5 och sen kom jag hem vid 5 . så det var skönt, sen har jag bara slappat fram till maten & skrivit rent no labbarna på datorn & sådär. äntligen är jag klar med labbarna jag gjorde i fredags. så himla skönt, nu har jag bara 3 kvar att göra och skriva rent. sen får jag ju göra extra hemma men det orkar man ju inte "/ eller ? :) man får ju bättre "betyg" om man har flera , för då visar man ju att man verkligen vill göra sitt bästa :) eller ? :) thaha ,jag vet inte, jag får se lite :) . ikväll är det bara jag och leo hemma, vi kanske kommer slå ihjäl varandra men det får man ta, thaha. vi ska gå ner och hyra film. tror ni vi kommer samsas om en ? nee, knappast eller hur. thaha, det blir väll bråk om det också antar jag ;D . thaha, & sen ska vi köpa godis , tror ni att vi kommer samsan om vilket godis vi ska köpa ? knappast eller hur. hahaha, nej men vi ordnar det säkert. hoppas jag... haha, men nu ska jag gå :)
puss & kram

hahahahahahahaha, connie kmr du ihåg ? :D

godmorgon godmorgon ;)

godmorgon godmorgon :)
idag blir det jobb för min del =) synd att jag inte är så sugen att jobba idag, men men. och ikväll har jag inga planer faktiskt :) någon kompis kanske ska sova hos mig eller något :) ja, det är väl dagens planer det. ååh, jag vill verkligen få klart mina no grejer, men det får jag göra när jag kommer hem. joo, jag undrar om jag kanske ska börja med dagens outfitt eller inte. jag vet att många gör det , men det är faktiskt väldigt roligt och titta på i andras bloggar så jag undrar om jag ska börja göra det också ? jag har iallafall bestämt mig att ha fler tips ;) det kan jag lova ! =) men nu ska ska jag gå.
puss & kram

godnat.

hejhej !
okej, nu har jag kollat på lets dance ett litet tag och nu sitter jag framför datorn igen. jag vill verkligen hinna skriva rent några labbar vi gjorde idag på no:n så att jag slipper hålla på med det dagen innan det ska vara inlämnat ;) thaha, men nu ska jag gå och lägga mig ! godnatt allihopa !
sov sött !


ny header-

hejhej :)
nu har jag en ny header =) vad tycks ? jag tycker faktiskt den var fin. ganska nuetral men fin :) thaha, tycker ni min förra eller den jag har nu är finaste ? (a) men nu ska jag upp och kolla på lets dance :)
puss & kram

e & w

hejhej !
nu har jag kommit hem från att ha varit med wendela & ebba =) vi hade det riktigt kul, thaha ( lycka till nu ebba ) :D haha, och nu är jag hemma och ska snart äta :) . okej, ikväll blir det lets dance, jag har faktiskt inte kollat dme sista säsongerna och jag tror det beror lite på att det har varit så himla gamla och tråkiga deltagare med i dem senaste säsongerna, men nu har det ju blivit en klart förbättring asså . nu är ju typ halva crewet unga ju! & det är ju bra, jag ska iallafall kolla ikväll och se om det är värt att kolla på varenda fredagskväll ;) thaha, japp det är väl det som har hänt idag. i helgen blir det jobb för min del :) jippi ! :D men nu ska jag gå.
puss & kram

de 4 godaste parfymerna jag vet. =)

jag älskar parfymer, jag älskar dofter av parfymer ( i lagom mängder ) , jag älskar att köpa parfymer, jag älskar färgen av parfymer. jag älskar parfymer helt enkelt, så det här är iallafall mina top 5 ! =) (dem är inte i ordning) 
 


1. DKNY GREEN APPLE
den här parfymen tycker jag luktar helt underbart. innan jag hade luktat på den så tänkte jag bara att alla
har den , så därför tänker jag nog inte köpa den. men sen provade jag den faktiskt i en affär. och då
förstod jag såklart varför alla var helt crazy över den. för den luktar ju helt underbart :D ! haha, så
därför är det här en av mina favoriter.


2. SEXY DARLING BY KYLIE MINOGUE
okej, den här parfymen rekomenderade faktiskt min kära kompis ebba till mig tror jag.
hon pratade om den här parfymen och just då hade jag faktiskt ingen parfym för tillfället
som ajg verkligen gillade. och du gick jag till kicks och provade den på en sån här
svart litet papper och jag älskade den helt enkelt ! den var så himla god :)
så när jag inte fick den i julklapp så var jag ju bara tvungen att köpa den.
och jag hade tur för att den var ju på rea =) thaha :)



3. VANILLA BY ALYSSA ASHLEY
okej, så här är historien bakom denna.
jag och sophia var inne på åhlens och tittade runt lite för att hon hade mött upp mig
i mörby. och du hade min kära vännina wendela sagt att hon tyckte att den här luktade jätte
gott. alltså var jag ju tvungen att lukta på den och se vad jag tyckte. ingentligen är jag inte så
jätte förtjust i söta dofter, men den här var så underbar att jag svimmade :D .
thaha, och det var historien bakom den . hahaha.


4. JAPANESE CHERRY BLOSSOM FRÅN THE BODY SHOP
okej,  mamma sa till mig att leta lite efter julklapp när jag väl var ute på stan en helg.
då gick jag och någon kompis ( jag kommer inte ihåg vem det var ) in i body shop
och såg att dem har en ny parfym. och då tänkte jag ju såklart för mig själv. den
här måste jag prova. och då spejade jag lite och lät den sjunka in.
och den var helt fantastiskt :D thaha. jag blev helt kär i den :)
thaha, och så hittade jag en av mina favorite parfymer:)

fler tipsnilägg ?

hejhej :)
nu sitter jag här i pajtan och ska snart gå och lägga mig, jag är så himlans trött "/ aja, plus att vi börjar klockan 8 imorgon bitti yiipiiiiiee ! x) thaha, men jag hade tänkt slänga in lite tips inlägg innan jag somnar , (om jag hinner det innan jag somnar på tangentbordet ofc. ) och jag har faktiskt tänkt förbättra mig lite på det. så jag ska börja lägga in lite fler tips har jag bestämt mig för nu, :) thaha, jaapp :) men jag vet inte riktigt vad ni vill att jag ska tipsa om så ni får helt enkelt ge mig lite tips på vad ni vill att jag ska tipsa om ;D thaha, men nu ska jag göra mig en kopp rött te så att jag inte blir alldeless för pigg x) .
puss & kram så länge.

dagen som gått.

hejhej :)
idag har jag varit med connie =) vi har varit lite på stan och sen gick vi hem till connie, men vi hann inte göra något så länge eftersom vi slutade klockan tjugo över tre idag "/ suck. jag hatar torsdagar verkligen, förutom att det är matte & vi har vår enda sovmorgon på morgorna . taha, japp. det är väll det som har hänt idag, ingenting särsklit faktiskt :) eller asså om man inte räknar med att vi började skolan igen, vilket typ alla tyckte var himla trist ! haha,
puss & kram så länge.

omklädningsrum i på zara, haha. dem som jobbade där blev jätte sura på
 oss, & vi hade ingen aning varför x) <3
 
storfot och lillfot x) haha, conne. :D

natti.

natti natti allihopa ! nu har jag och pica just kollat på ett till avsnitt av csi, i love it ! taha, nej men jag tycker faktiskt det är den bästa csi av alla . om ni fattar vad jag menar, okej. imorn börjar skolan, suck. jullovet har gått så himla fort asså, men men. nu ska jag gå och krypa till kojsen,  men jag hör ju självklart av mig imorn.
sov så sött.

:)

hejhej !
för ett tag sen gick wendela & snart ska jag äta middag :) gud vad jag är hungrig asså, jag åt ingen lunch så jag håller på att svälta ihjäl. thaha, jag och wendela hade det iallafall mysigt idag , men skridskoåkandet varade ju inte särskilt länge eftersom båda höll på att frysa ihjäl så blev det ändå några varv. haha, aja. men nu ska jag äta middag :) !
puss & kram så länge.

hahaha, jätte liten skridsko & jätte stor x)

stepford wives.

halloj halloj :)
nu sitter jag och wendela och kollar på stepford wives  :) ååh, den är så himla bra :) idag har jag och wendela varit och åkt skridskor i kungsträdgården,  vi fick tyvärr inte med oss ebba "/ hon  skulle göra något annat !så det blev bara oss 2, :) men vi var bara där en stund för båda frös jätte mycket. wendela frös om sina tår och jag frös om min näsa x) thaha, men nu ska vui fortsätta kolla på filmen :)
puss & kram

godmorgon.

hejhej :)
nu har jag vaknat och ätit frukost :) jag vaknade jätte tidigt imorse av byggarbetet, suck -_- . gud vad jag hatar det byggarbetet, men sen så slutade dem i ca 5 minuter för att typ ta en rökpaus eller något och då somnade jag om ingen och drömde en jätte konstig dröm, som jag inte orkar berätta om för det skulle ta mig evigheter. men den var dåligt helt enkelt x) thaha, dagens planer blir att åka skridskor med wendela & EBBA . haha, jag hoppas wendela tvingade med henne tillslut iallafall :) men jag vet inte riktigt vart vi ska åka, det blir antingen östermalms ip. som är sjukt tråkigt för man åker bara runt och runt, och sen finns det kungsträdgården som man också bara åker runt och runt i men är klart mysigare än att åka på östermalms ip :) thaha, aja. jag tror vi går till kungsan :) men vi får se ;)
puss & kram

natti natti-

godnatt allihopa :) nu måste jag verkligen komma in i rutinen att gå lägga mig vid typ 10 :) annars kommer jag aldrig orka med skolan.... aja, söv sött allihopa , så hör jag av mig imorn ;)
puss

solglasögon :)

hejhej !
jag, linda, amanda, wendela & my var på stan för några dagar sedan, och då hittade jag världens fräckaste solglassögon på urban outfitters =) ingentligen är inte urban outfitters kläder riktigt min stil. men dem här var verkligen cool tkr jag :) men jag köpte dem faktiskt inte, vilket var väldigt dumt av mig . tycker jag nu, jag hoppas att dem finns kvar när jag kommer dit imorn då :) thaha, jag ska iallafall visa er en bild :) asså, dem är ganska konstiga måste jag erkänna, men dem var verkligen coola , & för mig har mode alltid varit lite underligt. modet som har visasts på catwalksens har alltid varit extremt konstiga tycker jag. inte för att det har varit fult det dem har haft på sig, men det har bara varit konstiga kläder helt enkelt. men det kanske är det som mode handlar om eller ? aja, jag vet inte :) men här får ni iallafall en bild :)
visst är dem coola ? :) thaha, det tkr iallafall jag.


sorry "/

hejhej !
förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag, men jag har inte orkat. taha, jag trodde jag hade publicerat ett godmorgon inlägg men det hade jag tydligen inte, utan jag hade skrivit det men sen tryckte jag aldrig på "publicera" knappen, haha. ganska klantigt om jag får säga det själv. jaa, idag har bara varit en till slappdag helt enkelt . det var meningen att jag skulle träffa ebba och wendela , men dem vaknade typ först vid 2 sa dem och då skulle inte vi hinna träffas typ. men jag och wendela ska ses imorn och åka skridskor och vi ska tvinga ebba att följa med :D taha, aa. det är väll morgondagens planer tror jag :) gud vad jag är sugen på sabai song mat ikväll asså, men vi ska äta pappas ceasarsallad ikväll så det går inte "/ haha, aja. men nu ska jag gå och städa upp i mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag x) . thaha.
puss & kram


godnat.

godnatt :) nu ska jag kolla på csi och sen ska jag krypa till kojsen, jag är jätte trött och jag måste satsa på att gå lägga mig tidigt för att få in ryttmen till att skolan börjar igen, suck... -_- . aja, godnatt iallafall !
sov sött.

halloj

halloj halloj :)
nu har jag precis ätit löksoppa, det var halv gott med det funkar :) pappa gör alltid ett jätte gott knaprigt ostlager på toppen som jag älskar :D thaha. aja, ikväll skulle katja ha sovit här men asså det blev inte så för hon kunde inte komma till mig föränn 9 så det blev inte av, ajuste ! jag har just köpt en filofax :) haha, jag älskar att köpa dem, men jag andvänder dem aldrig. taha, men den här lovar jag att andvända x) haha, aja.
puss & kram så länge.

godmorgon

godmorgon på er :)
ååh, du är det så himla fint ute på torget. allting är vitt och härligt =) alla träden är vita och alla tak är snötäkta :) så himla härligt (a) thaha, aja iallafall. inga planer för dagen har jag iallafall, jag vet faktiskt inte om jag bara ska slappa eller ringa någon :) aja , jag är iallafall jätte sugen på att gå på bio idag iallafall, det kanske får bli twilight för andra gången ? aja, vi får se :) nu har jag just ätit världens godaste frukost :) crossionts eller nu hur man stavar det. som pappa har gjort med både choklad inuti och vanliga, och min favorite juice . godmorgon ananas apelsin, asså ni måste prova den, den är verkligen sjukt god =) thaha, och medans jag gjorde det så kollade jag pica på csi ;) haha, förvånad ? x) haha, aja. här kommer iallafall lite bilder från igår =)
puss & kram så länge.

från imorse, man ser inte riktigt hur vitt det är men nästan ! x)

fika på espresso house :)

ahahahahaha, vi var lite inne i känslosången xD

dem hade jätte coola provrum på monki (a)

haha, lite svårt att förklara :)


godnatt.

godnatt allihopa :) no har jag och pica just kollat påa ett till csi avsnitt, gud vad bra det är asså :D . och nu börjar det komma in mer och mer privat liv i det hela så nu blir det bara ännu mer spännande. men nu ska jag gå och krypa till kojsen.
puss & kram

TEDST. .

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga, fuska inte!

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
men sluta säg sådär. bara för att jag har några att träffa dem närmaste dagarna ! <3
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag kan tyvärr inte på söndag ! <3 puss
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
helt okej :) sitter i bilen igen :S själv ?puss <3
Vilket sms blev du mest berörd av?
gott nytt år
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
önska dig något...
läs inte vidare för än du har önskat !
säg din önskan högt...
himlens änglar kommer till dig och låter dig förvärkliga.
din önskan om du skickar vidare, detta medelande till dina vänner. som du önskar väl.
om du inte skickar det här till 10 vänner kommer din önskan ske tvärtom.
det funkar ! bryt inte kedjan.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
hej hjärtat !
saknar dig ! challe och niklas gick just. va gör ni? puz
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
halv timme. men jag har kollat hårfärger med min frisör också. :P jag ska slinga så det blir brunt. :) <3
Vad vill du höra mest av allt?
haha, hej hej vart ska du någon stans ? <3
Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
lovar :) sov sött :) <3 älskar dig <3
Din romantiska replik
nope, åre is it. :S vad händer? puss
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hej, det var jätte kul idag. vi får göra om det. pussi <3

hemmahos ktti.

hejhej !
nu sitter jag hemma hos katten med wendela & vi ska sjunga sing star abba nu ;) thaha, jag kommer lungt äga ut dem ;D ! hahaha, aja ! men nu ska vi sjunga thank you for the music ! :) hare bra så länge.

puss & kram


200DRADE.

NU ÄR DET DAGS ATT FIRA MITT 200:DRADE INLÄGG ! WIHHOOOOOOOOOO ! AJA, GODNATT IGEN ;D ! TAHA.

dumma blogg.

ååh, nu är bloggen så där konstig igen. jag skre vett inlägg för typ 3 timmar sedan och det har fortfarande inte publicerats... suck. att det alltid ska bli så trassligt jämnt. jaja, det här bli iallafall ett godnatt inlägg, jag och pica har just kollat på ett csi avsnitt så nu ska vi gå och lägga oss :) jag ska sova inne hos pica så det ska bli mysigt. så slipper jag höra allt buller imorgon bitti från alla lyftkranar och allt. :D yes ! jaa, men godnatt då så hör jag av mig imorgon bitti igen :) !
sweet dreams. <3

lika som bär.


lika som bär enligt mig :) eller vad tycker ni ?
-honom till vänster heter nämnligen javier bardem och
 spelar en av huvudrollerna i "vicky christina barcelona" & 
" no country for old men"
 - och honom till höger heter jeffery dean morgon och
 spelar denny i "greys anatomy".

haha, jag tycker iallafall dem var riktigt lika :)

hej ,.

hejhej :)
nu sitter jag här i min pajta och har just duschat. mums, jag har just ätit special k "red berrys" och druckit lite te som kvällsmål :) jag burkar aldrig äta kvällsmål men ikväll blev jag extra sugen på det, jag vet faktiskt inte varför :) jaa, och innan det så kollade jag och pica klart på ett csi avsnitt vi påbörjade innan maten :) jaapp, det är väl det jag har gjort ikväll , inget särsklit. jag har typ bara slappat lite :) haha, japp det är väl det, men nu ska jag kila :)
puss & kram

hemma från landet.

hejhej !
nu är jag tillbaka i stan igen, från en ganska mysig helg på landet :) haha, vi gjorde klart ett 1000 bitars pussel som var jätte svårt, thaha. jaa, på landet har det väll inte hänt så mycket tror jag. det var typ 20 minus där ue kändes det som ;) så jag satt typ framför brasan hela tiden :) aja, imorgon har jag faktiskt inga planer, men jag måste gå ut och göra ngt dem sista dagarna på jullovet :) för snart börjar ju skolan igen... suck. ajuste, på landet gjorde jag och leo världens coolaste islykta som vi stoppade en marschall i sen, det blev jätte coolt :) men nu tror jag csi har buffrat klart så nu ska jag gå och titta med pica på csi :) 
puss & kram så länge. 
 
landet :) 

vår islykta. 

vårt pussel vi äntligen gjorde klart :)
                                                        

Utkast: godmorgon godmorgon ...

godmorgon godmorgon :)
fet är 2009 ! ååååh vad glad jag är, men  ändå lite ledsen för att det är 2009. aja, igårkväll så mötte vi upp wendelas pappa och wendelas lillebror och strands för att gå och kolla på förverkerier på en takterass i gamla stan, wendela valde att gå ner till strandvägen med ellinor stället för att följa med oss tyvärr, så min nyårsafton var inte särskilt kul. men, men. mattias hade med jätte coola, det såg ut som påsar som man tände eld på där nere, så flög dem upp i luften, aa det var jätte fint iallafall :) men det var lite synd, för vid midnatt så var det helt sjukt många som skickade sms så hela telefon systemet typ blev konstigt. så jag kunde tydligen bara skicka till vissa "/ det var jätte konstigt iallafall,ååh jag är lite ledsen att medela att jag inte kan skriva några inlägg tills på lördag igen. för vi kommer vara på landet oc hdär har inte vi någon internet uppkoppling, suck. "/ men jag skriver ju ett inlägg så fort jag kommer inte till stan igen :) jag hatar verkligen landet, men men. föresten, det här är ju det första inlägget 2009 ju :) det måste vi ju fira :D thaha, men nu ska jag käka lite frulle ;)
puss & kram
p.s jag kan lägga upp lite bilder på nyårs afton om nu vill :)

jag och pica :)

fyverkerier :)

peace and love ;)


ett till fyverkeri.

test.

Naturlig vs plast.

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1

Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

RSS 2.0