shoppingdags-del 47

idag när jag, julia & ebba var på stan så var vi inne på souk ! och inne på souk finns det lite väskaffären . och då gick vi i i en av dem . jag kommer faktiskt inte ihåg vad den heter men aja . där inne fanns det några übersnygga väskor som ebba hittade . dem fanns i alla möjliga storlekar och färger ! här är 2 st :

blå - 599 kr

vit-599 kr
( förlåt att bilderna är så dåliga :S )

vilken tycker ni var snyggast ? (a)
kyssar.

tips !

när jag och pica var på förhandsvisningnen av en shopaholics
 bekännelser så fick man ta gratis glamour tidningar .
 och då tog jag och pica en del (a) och i dem fanns det
prover av nivea´s shampoo och balsam som heter
 diamond gloss . och då provade jag den proven !
shit vad bra den va ! asså jag fick verkligen jätte lent hår !
 så nästa gång ni köper balsam och shampoo och ni vill
 ha glansigt och lent hår så välj den här ! det är verkligen suverän! haha.
 kyssar.


hehehe.

jag vet att ni inte är så intresserade av twilight,
 även om det är några få som läser min
 blogg som är det så vill jag bara säga det här ! =)
DET ÄR 234 DAGAR,
23 TIMMAR,
6 MINUTER
OCH 29 SEKUNDER
TILLS NEW MOON KOMMER PÅ BIO !

GAAAAAAAAH !
SNACKA OM ATT JAG ÄR TAGGAD !
är det någon som vill se premiären med mig (a) ?

naaaw !

flummig daaaaag

hejhej mina få underbara läsare !
ja, jag vet . jag är en väldigt dålig bloggare eftersom jag skriver så sällan . men jag försöker faktiskt förbättra mig .
 men det finns helt enkelt inte tid för bloggande ibland ! haha, aja . idag blev det en seg dag i skolan . det började med matte , vilket var helt okej eftersom mina matteskills är usla så jag satt typ bara mest där på stolen x) . haha, aja . sen
 var det so ! hmm, hur ska man förklara so... asså, det är inte så svårt eftersom man bara sitter på en stol och lyssnar på
 när vår danne pratar :) . sen var det dags för jumpa ! haha, jag och bellan estrellan som katja säger ägde på badminton
 i vår egna lilla sal . och efter jumpan bytte och ebba om inför hela samhället x) . haha, jag skojade bara . men nästan, och fråga mig inte varför x) . efter skolan var jag med julia & ebba ! vilket var väldans skoj tycket jag . jag var lite flummig i slutet men det får man räkna med om man är min tinki ! x) . haha, aja ! nepp. nu blir det plugg !
kyssar.


haha, kolla belli!
väldens sötaste connie & belli .

GRATTIS BELLO

GRATTIS MIN ÄLSKADE ISABELLE SÖTNOS !
HOPPAS DU FÅR EN ROLIG DAG MED MYCKET PRESENTER
OCH MÅNGA SKRATT! ÄLSKAR DIG ALLTID!


boda borg är...

godmorgon modmorgon !
nu sitter jag i sängen hemma hos elin och passar på att skriva ett litet godmorgon inlägg medans elin ligger och snoooooozar brevid mig . okej, hon sover inte direkt men asså nästan x) haha. aja , dagens planer är åka till boda borg med några kompisar :) det ska bli så himla kul ! dem som inte vet vad boda borg är: boda borg är ungefär som fångarna på fortet :)  . haha, en bra och kort förklaring ! x) haha, aja . nepp, nu blir elin lite sur eftersom hon ligger brevid mig och har just vaknat av att jag klickade så mycket på hennes dator . haha .
kyssar.

bellan estrellan som katja säger

hejhej ! 
nu är jag hos bellie :) vi kollar på hogan knows best ! hihi, det är sådär kul men det funkar ;) . hihi, aja . senare idag ska jag sova hos elin. det ska bli mia och klara marathon med massor av godis och ben & jerry´s =) . hihi, japp.det är kvällens planer :) ! hihi, men nu måste jag vara lite social mot isabelle ! 
kyssar.


igår:):):):)

goodmoning sunshines !
jahapp, igår var det en väldigt trevlig kväll :). det började med att jag var med ebba efter skolan :) . kan ni gissa vad vi gjorde ? (a) haha, vi kollade såklart på twilight ( igen ) och sen när vi hade "tröttnat" på det, okej . man kan ALDRIG tröttna på twilight . men ni fattar vad jag menar . så gick vi in på datorn och kollade på lite twilight klipp på youtube x) . haha . aja ,efter ett tag kom wendela ! :) och vi gjorde iorning lite dip och sånt och satt och snackade vilket var väldigt mysigt . men sen kände vi för att få lite frisk luft så vi gick ut en sväng :) . haha, nätr vi kom tillbaka in igen efter snöovädret så chillade vi bara lite innan jag nästan typ stog på knä och bad att vi skulle göra lite míddag eftersom jag var ursvulten x) . haha ,aja . sen gjorde vi det :) . och sen blev det let´s dance ! :)
kyssar .
'
vår tacos middag :)

godnatt !

godnatt ! :)

magnus & annika

jahapp ! magnus & annika :) vad tycker vi om det ? jag tycker iallafall det var bra :) laila & tobias sista dans var ju helt sjuk men annika har ju licom kämtar så himla hårt ! aja ! :) det var bra ! förlåt att det inte blev någon bloggning idag . har haft mkt roligt för mig :) laddar upp nya bilder imorn . tyvärr tror jag att jag håller på att gå in i en bloggtorka faktiskt , och funderar på att inte blogga på ett tag . men var tycker ni ? ja eller nej till att sluta blogga ett tag? jag menar , det är klart jag börjar blogga igen om typ någon månad eller så . när jag har fått tillbaka lusten igen! :) så det behöver ni i oroa er för :) . hihi.
kyssar.


mkt läääxor

okej ! det här blir mitt sista inlägg för ikväll ! :)
men jag återkommer ju såklart som vanligt tomorrow !
har jätte mycket läxor jag måste göra ikväll tyvärr :( .
aja, kyssar.


haha, jag vet att bilder på robert pattinson tråkar ut er .
men asså jag var bara tvungen att visa den här asså (a) .
och en andledning varför jag vill göra det är för att om ni kollar
i mitten av bilder till vänster så står det:
"interview with a vampire robert pattinson is here > hide your daughters"
x) . hahahahahahahahahahah !

shoppingdags-del 46

jag skulle verkligen vilja ha ett par true religion jeans :)och då var jag inne lite på nätet för att se vilken modell
 jag gillade! och då hittade jag dem här . snygga va ? (a)





dagens .

dagens status:nja, inget vidare . jag tror jag håller på att dra på mig en förkylning. ursh .
dagens klädsel: jeans från puss & kram , svart tröja från barneys ( mamma tycker det är för kallt att jag går med bara en tunika unde rmin vårjacka till skolan ) , tunika/blus från jackpot & vitt linne från hm.
dagens skämt: haha, jag kommer inte ihåg men det var något jätte roligt wendela sa på rasten x) .
dagens saknad: morfar
dagens roligaste stund: se ebba på första lektionen.
dagens jobbigaste: skavsåååår .
dagens finaste bild:

joggare , ebba ! joggare ! hahahahahah x)

japp, det blev en kort dagens !

TJEEEENA !

hej hej !
nu är jag hemma och har just ätit middag :) det blev typ kött, plyftpotatis och bearnaisesås =) . så himla gott verkligen ! aja , jag lovade att ladda upp lite bilder från gårdagens våffelbak , och här är dem :) :

min våffla :) 

våffeldags !

är det officiellt vår nu eller ? 
 
dags för den andra våfflan ! 
hihi, japp. det var lite bilder från igår ! 
och här kommer lite bilder från idag : 

snyggingar :) rita, wendela & ebbi :) 

laaaaaaaaaamers :) <3

VÅÅÅÅÅÅÅÅR ! 

JAG & LAMERS . 

KYSSAR.


 

500

500:de inlägget !
wiihoo !

ew

hejhej !
nu sitter jag hos julia och äter doritos och väntar på att börja göra amerikanska pannkakor ! :) hihi, idag har det varit en ganska rölig dag i skolan eftersom vi fick typ hade 2 timmars håltimme och det enda vi behövde göra var att ta en vår bild , haha. :) aja . nepp, nu måste jag vara lite social mot min äälskade vääääääään julia :) !
kyssar.




inga fler inlägg today

godkväl mina underbara läsare.
tyvärr måste jag bryta mot min lag ikväll vilket är att inte skriva 3 inlägg... japp, jag vet att det är sorgligt men sånt är livet .men nu klarar väll er, eller hur ? haha , aja . andledningen till denna tragiska händelse är att pappa håller på att fixa någonting på våran dator så jag får inte gå in just nu... suck . - aja , som sagt så längtar jag som sjutton till en egen dator ! så slipper man allt det här tjaffset . aja , nepp. det var nog mitt sista inlägg & första inlägg för idag .men jag lovar att återkomma imorn . ååh, jag som hade tagit så fina bilder idag på våra våfflor ... aja . dem får komma imorn istället .
föråt mig för dålig uppdatering på sistone. jag ska verkligen försöka förbättra mig !
kyssar.

the last inlägg.

jahapp. det här blir nog mitt sista inlägg for tonight !
hör av mig imorn igen !
kyssar.

shoppingdags-del 45

okej, som alla vet så blev jag helt förkorssad när accessorize stängde ner sin butik på biblioteksgatan . okej, förkrossad kanske inte riktigt var rätt ord , men jag blev iallafall lite ledsen . aja , så ibland går jag in på deras hemsida och kollar lite :) och då var jag inne där nyss och hittade lite söta saker jag gillade :) .

söta va ? :)

teatern , en riktigt höjdare x)

hejhej !
nu är jag hemma från teatern . idag var det ganska kul faktiskt , förutom att connie inte var där :( så jag var ganska ensam . haha , men men . aja , ikväll har jag ganska mycket att göra .
[  ]desperate housewives kl. 21.00
[  ]20 ord ut freaky green eyes -_-
[  ]so-läxa
[  ]matteläxa
[  ] städa rummet eftersom jag inte hann det igår eller iförrigår ...


hehe, japp det är väl det jag har kommit på så länge på rakarm :) men jag kommer säkert på fler om ett tag.
kyssar.


jag & elsa på fågelbro 08.

sovtimmarna .

tjena tjena :)
nu har jag just druckit en kopp te och myst lite :) . tyvärr finns det typ inga bra tv ikväll så det blir tidig läggning för min del :) men det ska bli ganska skönt så kommer jag ikapp lite med sovtimmarna , haha . eftersom jag har tappat en
 himla massa "/ . haha , nepp. nu ska jag borsta tänderna :) . men det här blir nog inte mitt sista inlägg för ikväll :)
kyssar så länge .

haha, jag bjuder på den x) .

shoppingdags-del 44

en dator, jag skulle verkligen vilja ha en egen dator... seriöst . herregud så skönt det skulle vara ! inte ha någon pappa som säger att man måste gå av datorn nu och sånt x) . haha, aja . jag skulle verkligen vilja ha en siemens lifebook ,
dem är sååååå coola ! hihi, däremot vet jag inte hur mycket dem kostar :) men man kan skriva på skärmen och det är sjuuuuukt coolt :) ! hihi.


thai wok

hejhej  :)
nu har jag precis ätit middag ,det blev typ thai wok eller något sånt från hallen :) det var jätte gott! aja , idag efter skolan var jag med katja & alex, vi satt mest och kollade på hannah montana haha , men sen var alex tvungen att gå och så gjorde jag och kattie lite varma mackor och åt tosca kaka =) . hihi, :) aja, nepp det här fick bli en snabbis eftersom nu måste jag göra lite engelska om jag inte vill bli utsparkad från den "lilla" engelskagruppen som itne är så liten längre x) . haha, aja .
kyssar.


väldens finaste kattie <3

godnatt gott folk.

sista inlägget för ikväll!
godnatt gott folk !

kvällens måsten.

okej , ikväll måste jag hinna med att :
[  ]läsa minst 20 sidor av "freaky green eyes" plus massa ord...
[  ]kolla på wipeout på kanal 5 klockan 8
[  ] packa jumpaväskan.
[  ] städa rummet...

wish me luck !

shoppingdags-del 43

okej, jag är verkligen tvungen att ha nya mysbyxer ffs . herregud , alla mina är såååå fula och verkligen helt och hållet för små . därför gick jag in på mitt favvo märke abercrombie och kolla ´lite , självklart fanns det snygga
 där . daaaaaah ! haha , aja. jag hittade faktiskt nåra fina ! :)



stressigt .

tjeeeeena !
nu har jag precis ätit middag :) det blev falukööörv med mööööös . haha, aja . jag är verkligen helt slut , asså jag har verkligen haft världens stressigaste dag känns det som . aja , det här får bli en snabbis eftersom nu ska jag fortsätta
 läsa twilight .( jaa, jag har börjat om på serien för 2:dra gången x) ).
kyssar.
p.s om en stund kommer shoppingdags-del 43 !

världens coolaste bild på belli & lamers . jag förstår faktiskt inte hur det blir så .
det bara händer ibland x) .

=)

godmorgon!
nu sitter jag , isabelle & katja i sängen och lyssnar på mtv och en jätte rolig south park grej på katjas mobil ! :) hihi, japp . idag blir det jobb för min del igen antar jag . jag är inte så sugen på att jobba idag eftersom solen skiner , men men ! :) aja , nepp. nu måste jag vara lite socialt aktiv mot mina vänner x) men jag hör av mig senare . 
kyssar . 
 

breathtaking.

i know, he´s breathtaking .


blueberrypies

goodmorning my blueberrypies !
hur mår ni idag då ? själv mår man toppen ! jag vaknade vid ungefär kvart i nio och sen blev jag jätte sugen på att läsa en jätte gullig snutt jag kom ihåg i " när jag hör din röst " den lilla snutten läste jag i ungefär en halvtimme . sedan gick jag upp och tvättade håret , gjorde frukost och nu sitter jag här :) . hihi, japp. det har varit min dag än så länge :) . om typ
 1 timme ska jag ge mig iväg och jobba . så jag hör av mig någongång vid 5 igen ! :)
kyssar så länge.


väldens sötaste belli . :)

sweet dreams

sweet dreams !

shoppingdags-del 42

hejhej !
för ett tag sen skrev min kära vän katja ett blogginlägg om den nya dkny parfymen fresh blossom . och sen fick ni hem ett litet prov på den och jag blev helt till mig ! seriöst , gud vad god den var. asså jag typ svimmade , okej. det kanske var lite att överdriva , igen . men asså den var helt otrolig asså. haha, aja . den finns på bland att kicks och åhlens . och
 50 ml kostar 475 kr och är lätt värt det ! :)


fresh blossom kisses.

mamma mia !

tjena tjena !
nu sitter jag och kollar på mamma mia på datorn! gud vad jag älskar den filmen, alla är så himla glada jämnt . haha, aja . det här får bli en snabbis eftersom jag inte har någonting annat att skriva om just nu . haha, men jag återkommer lite senare med shoppingdags-del 42 !
kyssar så länge.


duffy

hihi, jag var barar tvungen att ladda upp den här überfina bilden =) . hihi, i love it . ¨

fin va ?


MYSIG DAG IN THE PARK .

hallojsan ! :)
idag var det skola som vanligt, det typ hände inget särskilt förutom att det kom någon kvinna som pratade om hur farligt det var att röka och sånt . gud så hemska bilder det var, asså det var nästan så att man inte ville äta lunch x) . haha, efter skolan var jag iallafall bara med elin en stund , vi kollade på mia och klara. haha, gud vad kul det är asså . men sen
 var elin tvungen att gå på dans och då hoppade jag på 42 och precis när bussen skulle gå som hoppar min kära isabelle på bussen . haha, asså det var verkligen ödet som avgjorde att vi fick en jätte mysig vårdags eftermiddag i humlan . haha , aja . hon hoppade på och jag undrade om vi skulle göra något . vi bestämde oss för att köpa varsinn wich och sätta oss ochgunga i humlan - precis som i gamla dar x) . haha, aja . det var iallafall jätte mysigt och vi tog massor med bilder. som kommer senare i inlägget =) . och nu har just kollat lite på the hills . men det var
isabelle & me .

mina skooor =) .

jag och belli .

bellan  .

belli !

en cool bild på mig tycker jag =)

haha, belli asså

me

bellis uggs & mina converse .

jag älskar dig bello .

jääte söta bild på belli .

belli sötnos .

bild på mig .

och mig och belli . <3


dåålig bok asså.

nepp, nu ska jag lägga mig i sängen
 och läsa vår förbannade engelska bok
 som farisa säger är jätte bra , men
 som jag tycker är baaajs . blää.  aja, godnatt !



shoppingdags-del 41

jag och belli var på lindex på sportlovet och kollade runt lite .
 och då fick man ta en liten pappersgrej med den nya
paris hiton parfymen ! och den var hur god som helst .
 haha, isabelle tyckte den inte var någon vidare , men
 jag typ fell in love . haha, nej . okej, nu överdrev jag lite
. men jag skulle jätte gärna vilja ha den ! =) hihi, det fick
 blir ett litet kort shopping inlägg eftersom nu ska jag ringa isabelle ! :)
kyssar.


sommarens glass !

okej, jag vet att den här glassen inte riktigt är ny .
 men det här kommer lungt vara min favorit i
sommar kan jag säga ! ioförsej är den ganska dyr ,
 jämnfört med dem andra glassarna . men den är värd
 varenda öre, så god som den är !
hihi, jag älskar den iallafall och den är sjuuukt god .
 

dagen så gått .

tjena tjena !
nu är jag hemma från isabelles place . idag har det varit en allmänt seeg dag i skolan. förutom att vi skippade svenskan och alla blev ÖVERLYCKLIGA. haha, aja . efter skolan var jag med min kära isabelle och lamers .vi körde världens roligaste spel och åt doughnuts . =) hihih, men sen var lamers tvungen att gå och då fortsatte jag och belli köra lite =) . sen var det dags för mat... hmm . haha , jag vet inte riktigt vad belli tänkte på när hon började ta fram en kastrull, mjölk , smör & mjöl . haha, man vet ju aldrig vad som pågår i det där lilla huvudet x) . haha, sen började hon sätta igång .jag var vrålhungrig och såg bara en enda stor gegga i kastrullen så jag blev jätte sur x) . haha, stackars belli . aja, när vi båda äntligen hade smakat ( efter många protester från min sida ) så bestämde vi oss för att det fick bli pasta med avokado . sen kom hennes mamma hem och började steka lite wok till vår pasta! hur gulligt som helst . och sen råkade jag klicka ner vårt spel som vi spelat på hela eftermiddag och då tror jag belli blev lite sur och då fick jag världens dåligaste samvete . och sen gick jag hem ... haha, japp. det var dagen det . laddar upp lite bilder i nästa inlägg !

kyssar.

hihi, jag var tvungen .

inget bloggande.

känner inte för att blogga ikväll .
imorn får ni uppdaterning .

goodnight.

gooooooodnatt !

shoppingdags-del 40

okej, idag fick jag lite  ångest över att bokrean snart skulle vara slutöverallt och att då mina älskade twilightböcker
 skulle vara borta föralltid . jag blev typ helt förtvivlad så jag gick direkt in på åhlens hemsida och skulle se när deras bokrea slutade , och jag blev jätte ledsen för det stog att den slutade igår . jag blev helt förtvivlad och trodde att jag adrig skulle få äga 2 av dem 4 twilight böckerna . haha, ni skulle ha sett mig. men jag hade inte gett upp hoppet än eftersom jag ville gå ner till åhlens först och kolla om det stämde . och det gjorde de inte ! mina twilight böcker fanns kvar och jag blev ÖVERLYCKLIG ! haha, så jag köpte dem 2 första för bara 158 kr . fattar ni ? mina 2 favorit böcker för only 158 kr ! herregud . aja , nu är dem iallafall inköpte så nu har jag inte panik som det länge ! =) hihih !


79 kr /st

måste, måste , måste.

okej, guuud . jag är verkligen stressad ikväll eftersom jag har tusen grejer att göra ikväll och klockan är redan halv 10 . gaaah, jag är nära på ett nervsammanbrott känner jag x) . haha, jag måste bland annat göra :

[  ] ladda ner lite låtar till mamma
[  ] plugga no
[  ] plugga so
[  ] städa mitt rum . suck
[  ] ladda min ipod
[  ]skriva shoppingdags-del 40*
[  ] skriva lite blogginlägg . *
[  ] lägga fram morgondagenskläder
[  ] lägga fram mina kläder som jag ska ha efter lunch . 
[  ]övrigt . * 

* = kanske


kyssar så länge.

desperate

desperate housewives kl. 9 , och jag är jätte taggad . är ni ? :)

en dålig dag helt enkelt .

tjena tjena !
nu har jag kommit hem från teatern och en lungt full packad dag . tyvärr är den inte över än eftersom jag måste sätta
 mig med 2 ton tunga böcker och plugga både no & So . suck . aja , idag var det ganska segt i skolan , som vanligt kan man säga . sedan blev det tennis för min del, och vi hade en vikarie idag som typ var gaaaay . han var verkligen gay-aktig iallafall . haha, aja . efter det blev det teater . som verkligen gjorde mig på dåligt humör idag eftersom fernando typ hatar mig mest på hela jordklotet känns det som . aja , sånt är livet .nepp, nu blir det plugg . laddar upp massa pix senare föresten !
kyssar.


haha, wendela & conne .


sista inlägget.

okej, det här får bli mitt sista inlägg för ikväll !
sweet dreams everybody !


hahah, snaaaaaark !


SHOPPINGDAGS-DEL 39

jag tycker att jag själv är ganska ekologiskt . kanske inte den mest ekologiska människan på hela vår planet , men jag är ändå rätt ekologiskt . jag handlar tex. närodlad mat . okej , inte alltid . men jag försöker . och jag pantar burkar - okej , det gör nog varenda svenk eftersom man får pengar för det , men ändå. och jag försöker gå nästan överallt. det är väll ganska ekologiskt iallafall, eller hur ? aja , så slog det mig idag . att jag kan bli ännu mer ekologiskt om jag började handla eko kläder . nej , jag pratar inte om second hand just nu . även om det verkligen inte är något fel med det . men ganska många klädmärken har faktiskt börjat sälja eko . och då kan man ju göra en liten ansträngning och kolla om plagget men köper är ekologiskt , inte sant ? aja . jag har iallafall bestämt mig att börja köpa eko-kläder . :) 

EKOLOGISKA KLÄDER .
 

shopaholics bekännelser.

jahapp ! nu är jag hemma från en shopaholics bekännelser . herregud vad jag skattade , den där filmen var verkligen min humor asså! haha, den var verkligen helt underbart rolig ! man fick ta hur många gratis glamour som helst så jag
 tog "några" till mina kompisar x) . hehe, aja . det är en film jag verkligen kan rekomendera asså ! haha, den var hur härlig som helst att se på . :) hihi, nepp. nu har jag iallafall just ätit en stor skål med fruktsallad ( känner mig faktiskt väldigt nyttig (!) ) haha, och har pratat med ebba i telefon en stund . assså, jag är lite orolig för jag är inte säker på vi har no förhör imorn eller på ondsdag... aja . röriga katinka . som vanligt x)  . haha, nepp. nu blir det antingen pluggning eller
mer läsning av twilight . det enda jag faktiskt har till försvar av att jag läser den boken som ett freak är att den är sjukt beroendeframkallande . vilket jag tror alla som har läst twilight serien kan intyga - eller hur ? aja .
kyssar.


MILKSHAAAAAKE !

tjeeeeena ! 
nu sitter jag, belli & katten. vi hade just tänkt göra milkshake . och jag hade just lagt en heeeeel glass cubkartong . och sen funkar inte mixern x) så jag belli sitter och äter med skedar i glas/mjölk gäggan x) haha, aja . snart ska jag gå och möta upp pica och vi ska se " en shopaholics bekännelser"  som jag tror är jätte bra ! gud , det ska bli såå himla kuuuul ! =D hihi, nepp. nu måste jag gå ! 
kyssar. 

jag älskar eeeer. <3

shoppingdags-del 38

jag var inne lite på topshops hemsida, och då hittade
 jag väldens sötaste väska . hihi, den kostar
200 kr om man beställer den på topshops hemsida.
 och jag antar att man inte kan köpa den i butik
än eftersom jag inte har sett den i någon topshop butik än så länge .

gullig va ?

junkfood´s

chao bella mi señoras !
nu är jag hemma från connie och håller på att städa mitt rum , vilket också betyder att det här är en snabbis . men jag hade bara tänkt visa dem 2 t-shirtarna från junkfood som jag fick av mollie när hon var här . :) hihi, nepp. nu måste jag fortsätta läsa vår svenska - bok som alla säger  är jätte bra . men jag är lixom på sida 80 och tycker fortfarande den är ap-tråkigt . jag tror twilight är lite mer min grej om man säger det så x) . haha, nepp. nu måste jag återgå till läsningen .
kyssar.


fina va ?

ni som inte redan har fattat det så är blow pop & sour patch två amerikanska godis sorter .
haha, fattar ni då varför märket heter junkfood ?

gooooooooodmorning my dear .

godmorgon ! :)
nu har jag och connie just gjort scrambled eggs och lite
 stekt skinka , mums ! haha, och snart ska vi göra lite te
 och macka och bänka oss framför jakten på lyckan .
 seriöst , asså jag blir verkligen tårögd av den filmen
asså , plus att den är baserad på en riktigt historia
 som bara gör den bättre ! hihi, nepp .
 nu ska vi bli tårögda framför soffan!
kyssar så länge .


 


Utkast: hejhej ! ...

hejhej !
nu har jag och connie just vaknat och nu håller vi på att göra iordning lite frukost för att vi ska sitta och äta frukost framfören av mina favorit filmer jakten på lyckan . asså den är verkligen jätte sorglig men sjukt bra ! aja , igår kväll så gjorde jag och connie några ansiktes maskar som var jätte bra , jag kan verkligen rekomendera den . nivea purifying mask eller någonting sånt . den var iallafall sjukt bra . men fick verkligen väldens lenast hud . =)aja, det här fick bli en liten sabbis !
kyssar

LIKA SOM BÄR


prins carl philip och  orlando bloom
lika som bär , inte sant ?


plugg , the ihills .

hejhej ! 
nu är jag hemma hos isabelle ! vi har pluggat som sjutton , eller asså . vi har mest kollat på the hills , men lite plugg har vi faktiskt hunnit med tycker jag ! :) thaha. ikväll ska jag sova hos connie :) vi ska mysa framför melodifestivalen och ha kuuuul. förlåt om det inte har varit så shoppingdags-are  på länge , men jag har helt slut på fantasi , och just nu finns det typ ingenting jag vill ha x) ! jag vet , det låter helknäppt . men det är sant . nepp, nu måste jag kila ! hör av mig lite senare. 
kyssar.

 mercy , yeah yeah x)

elin´s !

goodmorning my applepies !
jag hade bara tänkt berätta ltie kort om elins tjejmiddag igår kväll som var hur mysig som helst . :)  jag ska ladda upp massor med bilder lite senare i inlägget . det var iallfall jätte mysigt med många skratt och goda tortillas! =) hihi, vi kom dit vid 7 ungefär och di blev det lite drink . innan jag och isabelle  gick till elin´s fick jag en enorm damp attack som isabelle kan intyga - som försökte trösta mig x) . hihi, aja . sen gick vi till elins och där blev det som sagt en liten för drink . vilket var hur god som helst , sen när alla hade kommit och elin hade öppnat sina presenter så satte vi oss och åt jätte goda kyckling tortillas, och efter det så började vi snacka som sjutton i mun på varann om massa grejer . efter det så skojade vi runt och tog massa bilder . sen blev det efterrätt , jag gjort en avbildning av min edward cullen , vilket blev väldigt lyckad x) . men slingorna i håret var faktiskt ganska snittsiga - eller hur ? x) haha, iallafall. japp, det var elins tjejmiddag i korta drag! hihi, här kommer lite bilder:


wendela i sin fina blondinbella klänning !

belli & josse .

josse & olivia =)

elsas söta leende går inte att missa ! =)<3

wendela =) .

present öppnaren elin . =)

elsa bri , lamers , belli & josse.

ebi , ellie & wendela .

belli, connie , rita, julia , elin , katja , lamers & josse.

elsa , ebbi & elli .

alla tjejerna =)

åter igen - alla tjejerna .

olivia , connie , rita , lamers ,  jag , ellie , julia  & belli

ebbi & wendela =)

ELIN´S

goodmorning my applepies !

jag hade bara tänkt berätta lite kort om elin´s tjejmiddag igår kväll som var hur mysig som helst :) jag ska ladda upp massor med bilder senare i inlägget =) . hihi, den var iallafall jätte mysig med många skratt och goda tortillas ! =) hihi, vi kom dit vid 7 ungefär , och då blev det lite drink , innan jag och isabelle gick till elins fick jag en enorm damp attack som isabelle kan intyga - som försökte trösta mig x) . hihi, aja . sen gick vi till elins  och där blev det som sagt en liten för drink . vilket var hur god som helst =) . sen , när alla hade kommit och öppnat presenter så satte vi oss och åt jätte goda kyckling tortillas, och efter det började vi snacka som sjutton i mun på varann om lite olika grejer . efter det så skojade vi bara runt och tog massa bilder =) . japp, det var elin´s tjejmiddag i korta drag ! hihi, nepp, nu kommer lite bilder :

wendela´s fina klänning =) .

belli & josse.

josse & olivia

elsa´s söta leende går inte att missa ! =)

haha, underbara wendela =) <3

present öppning för elin =)

elsa bri , lamers , belli & josse

ebi, ellie & wendela <3

belli, connie , rita , julia g, elin , olivia , lamers & katja =)

elsa bri , ebi, & ellie .

rita, connie , belli, elsa bri , ellie, wendela, olivia, josse, katja & elins huvud.

jag orkar inte rabbla upp alla igen. x)

haha, ellie, jag , olivia, lamers, belli, connie & rita.

ebi & wendela <33


HOPE YOU ENJOYED

SORRY, FÖR ATT TEXTEN BLEV SÅ STOR. NÅGOT KONSTIGT HÄNDE MIN DATOR X)




matteprovet.

ja, vi hade matte prov idag . och jag var verkligen sämst , jag tror aldrig jag har haft så mycket fel på ett matteprov . jag hatar verkligen matte , blääää. asså jag började seriöst nästan gråta . hur dålig får man va ingentligen ?!  herregud , aja . snart kommer iallafall belli hit och vi ska fixa oss inför elins =) jag ska platta håret så det kommer bli jätte fint (a) . nepp, nu måste jag gå ! hör av mig senare !
kyssar.


sarah ! x)


sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet-

sweet dreams ! =)

shoppingdags-del 37(okej,kanske inte shopping då)

jag kanske inte har berättat det men picad kompis är här från usa och hälsar på i några dagar .  och som alla vet så fyllde jag år för typ en vecka sedan, och för typ 20 minuter sedan kom hon med en födelsedagspresent till mig från henne och min bästakompis hemma i usa . och gissa vad jag fick  ? 2 jätte söta t-shirtar från junk food . det är ett amerikansk märke som jag gillar jätte mycket som har jätte coola t-shirtar och grejer :) hur söta som helst verkligen . gah, varför finns inte det i sverige för ? dumma sverige ... haha, aja . jag ville bara medela det . för jag blev så himla glaad !

i love junk food .

vet inte riktigt vad det ska hee.tet

hejhej :)
nu har jag läst ganska mycke till i min bok , jag vet att jag har sagt det här ett antal gånger men asså den är beroendeframkallande seriöst . men asså jag tycker faktiskt jag har hunnit med ganska mycket ikväll . jag har pratat med både ebba, wendela & isabelle, jag har läst i min bok , jag har bytt om till pajta och ska snart gå och lägga mig , men först ska jag plugga lite matte .eftersom jag fattar nada kosada av matten x) och det känns ju toppen eftersom vi har matteprov imorn , yippie ! haha x) jahapp, jag får väl försöka iallfall . även om jag typ kommer få omprov... haha, men men . nepp, nu blir det matte .
kyssar.

belli ! i love u .

blä-ig dag asså !?

hejhej :)
idag var en väldigt seg dag i skolan känner jag "/ . haha, men jag klarade mig igenom den även om jag hade världens största skavsår på båda mina hälar... haha x) plus att jag och ebi bjöd på våra muffins . 2 stycken var tvunga att gå på toa för att dricka , haha. jag lovar att dem spottade ut den då . x) men men , och jag tror bara julio sa att dem var goda för att vara trevlig eller något x) . men men , efter skolan var jag med elsa, vi gick först till gallerian för att elsa skulle byta en klänning på top shop , och sen gick vi hem till elsa och såg twilight . jag kan verkligen inte få nog av den x) , gah. det är så underbar . vänta bara tills den kommer på film , då blir det twilight marathon 24/7 ska ni veta x) . haha, nepp. nu ska jag äta middag !
 kyssar.


alperna =) .

shoppingdags-del 36

japp, det här är vad jag köpte idag !

"så länge vi båda andas" av stephenie meyer .
var ? akademi bokhandeln.
kostade ? 199 kr

neutrogena visibly clear oil-free moisturiser
var? apoteket
kostade? 65 kr

=D

tjeeeeeeeeeeeenare allihopa !
jag är på strålade humör idag :) ! hihi, vi slutade vid 20 i 2 och då gick jag, ebba och ellie till fältan för jag var tvungen att köpa lite grejer :) . lite senare gick jag och ebba hem till ebba - för ellie var tvungen att gå hem. vi bakade spanska muffins för att fjäska lite för julio imorn x) , hahahahah =) och sen var vi tvugna att göra vår spanska läxa - haha, för mig gick det jätte dåligt medans ebba var as bra x) . haha, jag fattar verkligen naaaaaaaada av hennes dator asså x) . sen blev det middag , typ hummer tortelini eller något sånt :) det var iallafall jätte gott, och sen så satte jag och ebba oss framför twilight med jelly beans och tittade , men sen var jag tvungen att gå när jakten började x)  .haha, jappp. det är
väll det som har hänt idag . vi hade värsta seriösa snackat med julio & sören på mentorstiden :S . haha, men men .
nepp, nu ska jag fortsätta läsa "så länge vi båda andas" som jag köpte idag . gaaaaaaah, seriöst . den är beroende framkallande ffs !
kyssar.


edward cullen.<333333

sweet dreams.

godnatt  , nu ska jag sova ! :)
sweet dreams.

shoppingdags-del 35










hehe, alla dem här bikinisarna skulle jag vilja ha . jag
  vet ju såklart att det inte är möjligt , men asså
man kan ju alltid önska sig , eller hur ? (a)
vilken tycker ni är snyggast ?


desperate housewives !

DESPERATE HOUSEWIVES IKVÄLL KL. 21.00 PÅ KANAL 5 .
= DESPERATE KATINKA LÄNGTAR.

conne & me .

hejhej !
nu är jag hemma från teatern :). det var inte så kul idag tyckte jag ,  eftsom jag typ inte förstod någonting . och alla var döds seriösa utom jag och conne som hela tiden skojade runt x) . haha, men men. nepp, det här fick bli ett kort inlägg eftersom jag har ganska mycket att göra ikväll ! :)
kyssar.


katja , sweetheart - i love u.
längtar tillbaka julias land.

hunnit mkt .

okej, jag är faktiskt sätt stolt över mig själv eftersom jag har hunnit med så himla mycket ikväll !

1. bytt dream matte mousse nyans .
2. duschat & bytt om till pajtan .
3. hunnit skriva 3 blogginlägg på 2 timmar :)
4. hunnit ringa julia & elsa
5. städa i mitt rum .

okej, det kan inte var mycket då .  men jag menar ,jag har faktiskt hunnit ganska mycket . x) haha, så nu har jag bara att borsta den vita grejerna som finns i munnen jag krypa till kojsen !
hör av mig imorn igen =).
kyssar.

blajs .

hejhej !
nu sitter jag här med en kopp te och väntar på att pica ska bli klar på telefon . jag har lixom hunnit duscha , sätta på mig pajta , göra mig en kopp te , och gjort iorning mitt rum medans hon har suttit på telefon , suck. haha, men men. nu sitter jag och msnar med katja och har just kommit på att jag jobbar varenda helg jag och "landet gänget " ska ut till folks land... asså jag börjar seriöst typ gråta ... blääääääääääääääääääääääääääääääää. aja, det löser sig på något sätt hoppas jag . (a) nepp, nu ska jag smörja in mig med min nya body lotion =) .
kyssar.


älskar er tjejer! =D

shoppingdags-del 34

vad är det som drar oss till märkes mobiler ? japp, jag tror alla vet svaret på det - märket . bara för att det kanske står till exempel gucci på skärmen är den sjukt snygg . inte sant ? aja , jag är iallafall en av dem som är en magnet till dem där mobilerna . även om jag aldrig har haft en . den första jag verkligen ville ha var den guldiga dolce & gabbanan - som jag fortfarande vill ha, även om jag tror den han slutats säljas . haha, och den senaste favoriten har varit den nya prada mobilen som påminner mig om gossip girl . jag tycker iallafall mobilerna är riktigt snygga , det kanske är på grund av att det just står gucci som skärmen .
 men vem bryr sig igentligen ? så länge dem är snygga .

bankosita kort ! x)

hejhej !
nu har jag just varit på åhlens och bytt min dream matte
 mouse jag fick i födelsedagspresent till en annan nyans ;)
 . jag bytte från typ sand till golden eller något =) . haha, japp.
 idag har jag varit med wendela & ebba en liten stund, vi
 började kolla lite på american pie - beta house men
 sen var jag tvungen att gå för jag var tvungen att möte upp
 mammsen och pappsen för att öppna ett bankkonto
 ! wihoo ! äntligen säger jag bara . jahapp, den här veckan
 har man ju typ tusen läxor och jag vet inte en ända !
det känns ju toppen - eller hur ? x) haha , men men . 
jag får väll klura ut det på något sätt iallfall ! men men ,
 förlåt att det inte blev något shoppingdags- del 34 igår .
 men det får bli idag istället !
kyssar.


shrek och fiona .

tjeeeeena .

hejhej :)
nu har jag just stoppat på mig pajtan och smörjit in mig
 med min nya body lotion moringa, gud så gott det luktar
 asså ! :) hihi, grejer jag måste göra ikväll :

- kolla på ett nytt program på 5:an - wipeout eller något sånt.
- plocka fram morgondagens kläder .
- packa jumpaväskan .
- packa min skolväska
- skriva shoppingdags-del 34

det är väl det antar jag - och jag är faktiskt tvungen att gå lägga mig tidigt .
aja ,  man kan ju dra en slutsats iallafall - jag kommer knappast hinna gå
lägga mig tidigt om jag ska behöva göra allt det här . okej , jag antar att kolla
på tv kanske inte är ett MÅSTE men asså någonting posetivt måste det ju
finnas på min to-do lista ikväll ! haha.
kyssar.

=)

wiiihooooo !
jag och pica har fått gratis biljetter till förhandvisningen av " en shopaholics bekännelser " för att pica - smart nog - hittade en grej i glamour som gjorde att man kunde gå till sergel och hämta ut 2 gratis biljetter till förhandvisingen ! grymt va ? japp, så måndagen den 16 mars smäller det ! x) wiihoo ! jag är så himla glaaaaad :) . japp, det var min
 lilla nyhet !
kyssar.


seeeeegt -

hejhej !
nu är jag hemma igen efter världens stressigaste dag .
 seriöst - det känns som om jag typ dog.haha, aja :) .
 nepp, jag har typ inget mer att skriva så det här fick bli ett kort inlägg ! x)
kyssar.

jag och pica :) .

hallon & maräng tårta

godmorgon godmorgon !
nu har jag just öppnat mina presenter och käkat hallon- maräng tårta från gateau som är jätte gooooooood =) . jag fick  bland annat mina älskade, efterlängtade converse :) jag tror ni vet vilka jag snackar om, pengar , en tubkjol
 och sen t-shirt som passar till av pica , moringa body butter av leo , ett par stövlar från marzio av pappa, dream matte mouse, pengar av mormor , present kort på hm och lite sånt :) . jajamensan , men jag väntar på lite  fler presenter av min farmor & farfar och min gudfar =) . japp, det är så det ligger till :) . jag lovar att ladda upp lite bilder på vad jag har fått lite senare . idag ska jag jobba - vilket jag verkligen inte har lust med eftersom jag är hur trött som helst . men men , you got to do what you got to do . hahahha :) nepp, nu ska jag klä på mig och äta frukost . hör av mig senare !
kyssar.

bilder från alperna :

jag tog en liten bild från planet :) .

vi var lite uttråkade på bilresan...

på väg till affären  =)  .

det snöade som sjutton!

dagen  efter var det världens djupsnö - det blev ett åk. och det gick inte så snabbt.

mamma ramlade - så snön gick typ upp till typ axlarna .

alperna

jag i skidbacken :) .

pica & leo .

alperna

jahapp, det fick räcka med bilder för det här inlägget !

hemma .

jahapp ! då var man 13 ! haha, nee :) jag tycker faktiskt det är jätte skönt :) . äntligen kan ingen komma och säga " ajuste, du är ju bara 12 " . nejnej, inget mer sådant här inte ! nix ! haha :) aja, bara så ni vet så har jag haft det jätte bra i alperna :) . jag lärde mig bland annat att åka skidor - igen :) . haha, men men ! idag har min födelsedag firats igenom att sitta på ett flygplan "/ - kul va ? haha, men men ! och lite senare var jag, wendela, katja, lamers och isabelle och fikade på muffin bakery :) . men sen var lamers tvungen att gå och sen fortdsatte jag, wendela, katja & belli :) . haha, tack snälla  katja , isabelle och connie för presenter :) av connie fick jag ett jätte fint peace armband och av katja och isabelle fick jag en liten grej man stoppar på tröjan ( vet inte vad det heter ) som det stog : leg. spyskfall på . tack så mycket tjejer x) . och sen fick jag några konstiga piller som gjorde att man glömde bort saker ! x) haha, nepp. nu ska jag sooooooova !
pussar.
p.s jag ska ladda upp bilder senare !

RSS 2.0