katinkas.

ikväll kommer dt vara myspys framför tv hela kvällen. dt börjar med ugly betty, sedan fortsätter dt med den underbara serien som slåår allt ! DESPERATE HOUSEWIFES! asså dt är bara för underbaart ! (A) men gossip gir l är också helt fantastico ! :D vad gjorde ni idag ? själv var min dag FULL proppad . dt började med att jag var med min bästevän elsi, men sen behövde både hon och jag dra, för jag skulle på tennis och hon skulle sitta barnvakt. shiiaaaat vilket CASHFLOW hon har. jisses amalia´asså. ni ska se henne stålar i plånboken, håll i hatten gottfolk ! :) aja, sen så cycklade jag iväg till min tennis, och efter dt var dt teater. haha, alla fick damp på mig för att jag inte vill spela att en klocka gjorde så att jag dog XD haha, aja. asså, den här veckan är dt fullproppat med tvkvällar. med många bra program som börjar på tv 5 ! läängtaar ! :) aja, nu ska jag se ugly betty.
puss och kram
p.s i söndags köpte jag en jätte fin tröja på odd molly utförsäljningen på söder ! :) <33

TAAACOOOS ! <33

asså jag ska äta tacos till middag och jag är helt exstas. hihi jag älskar dt. :) asså idag skulle jag och elsa plugga, dt  började bra. vi skulle göra våfflor men sen hade dem inget våffeljärn när vi väl hade gjort smeten XD så dt fick bli "varma smörgåsar"järn istället. haha, visst blev dem shit goda elsi ? men sen låtsades jag att dt stog på paketet att dt kunde vara pannkakor också. haha, dt gick och shit bra XD . sen så skulle vi plugga, dt fick bli 2 läxor sen var dt godis och gossipgirl, hihih. aja, nu blir dt käk. puss och kram
 älskling,jag kommer aldrig glömma dig.


chao bellas.

asså, shit. jag får ångest. jag har ingen aning om vi har spanska,so & matte prov den här veckan eller om 2 veckor, för isf måste jag verligen plugga. haha, eftersom jag suger balle i alla 3 ämnena. XD jag och belli kom på en ny grej för xd. haha, men den är lixom ganska svår att förklara. aja, guud vad jag saknar sommarn. gör inte ni dt ? ååh, vill inte att dt ska bli vinter. även om jag får ha på mig mina guldiga moonboots då ! :) asså dt verkar som om dem aldrig blir ute. jag har haft typ 4 stycken på 3 vintrar. i love them. vad har ni gjort idag ? jag har varit med belli. jag skulle ja varit med min kompis felicia men så blev dt inte såå. istället bakade jag och belli jätte äckliga bananmuffins och jag vill jätte gärna ha på en kaffe grej på toppen. hahah, asså jag spydde nästan av dem...-_- ååh, dt är söndag. en till grej jag får ångest av. söndag är ju när helgen tar slut. så får man vänta 5 dagar tills dt blir det igen, dt suger. dt borde vara skola typ 2 dagar i veckan och helg 5 XD. sndagar och måndagar är mina absolut hatdagar. haha, bara så ni vet ! :) aja, nu måste jag gå. för jag skulle rulla hemmagjorda köttbullar med mammi ! (a) dt är typ det godaste jag vet. hare bra allihopa. vi hörs snart.

                                                                                                                                   puss & kram


                                                              

vad händer idag? (a)

hejhej gottfolk !
vad händer idag ? själv ska jag vara med isabelle & gusti. vi ska göra amerikanska pannkakor XD ! my favorite. hihih, & ikväll ska jag sova hos belli ! vi kommer vara ensamma hemma :) ojojoj, vad tror ni vi hittar på för bus då? (aa) aja, nu måste jag dra för jag ska träffa tivelius om en kvart och jag har inte klätt på mig än :O ! shit vilken tids optismist jag är. haha, jag kommer aldrig i tid.jag hör av mig snart.
puss & kram

shiit vad jag saknar sommar asså, gör inte ni dt? <3

är hos lamers med belli.

hejsan hejsan.
jag hade bara tänk skriva ett litet inlägg nuför att vi inte har någonting att göra.XD iddaaag vad dt freeeeeeeedag. fy fan vad härligt . lamers och belli kollar i gamla skolböcker och jag skriver. och jag mår fan dåligt av bellis tåbira. hihih. men ikväll så hade jag tänk sova hos elsa med jossan. men sen fick jag inte dt av någon andleding så jag ska vara med lillkvist,belli,lamers & tivelius ikväll istället.hihih,vi ska ha shit skoj eftersom tivelius föräldrar inte är hemma. :) (A) ajja,. dt får bli ett nytt inlägg imorn. puss & kram


haha,dem är bara för roliga.(aa)

<3


jag bara älskar bilden, även om det var typ ett år sedan. aja, idag så fick det bli en lite seg dag och efter skoolan var jag med belli och lamers. först skulle jag vi vara med tivelius men han dissade oss för sin spanska lärare. haha, jag tror också jag behöver en faktiskt. så dålig som jag är. mi animal favorito es el rinoceronte. hahahah. XD vi typ satt på kyrkogården, sen kom någon liten plutt i 4:an och skrek fjårtisar till oss. haha, han vet inte ens vad det är. haha, men sen kastade vi gräs på dem XD. aja, nu sk jag käka.
puss och kram

har köpt nya "uggs" ! <3

nu är klockan 22.22, såå make a wish everybody. aja, nu sitter jag vid datorn och har just duschat och gjort so läxan. asså fy fan. jag hatar läxor. iallafall, tillbaka till sak. jag har köpt nya uggs.
eller typ uggs, fast dem kommer från shepards. jag invigde dem idag i skolan, men i slutet av dan blev det stålande sol och du blev jag sur som fan för att jag mina fötter blev kokheta. -_- .
aja, sånt får man leva med. men nu ska jag gå och lägga mig. sweet dreams allihopa.
puss & kram



dagens. <3

hej gott folk ! 
  idag har det varit en tråkig dag i skolan som vanligt. alla var lite sega efter helgen.jag och några andra mänskliga varelser kom en halvtimme försent till jumpan och sedan spelade vi rugby.
haha, det grön laget ägde balle ! hihih, men det var allt för mig. puss & kram

starting fresh.

japp, som sagt så har jag starat en helt ny blogg,eftersom den andra blev helt och hållet miffad.
 iallafall, idag vaknade jag upp och försökte ringa tivelius hundra miljader gånger . men han svarade inte .
även om jag bara hade tänkt väcka honom och säga "goodmorning sunshine" :) .
haha, jag är för rolig. (hamsterskratt ? ) istället ringde jag min älskade vän wendela. :) och checkade läget.
 i eftermiddag någon gång efter lunch ska jag på vår årliga och traditionella boultunering ! <3
 Det ska bli sjukt skoj. aja, dt var allt för mig.
livet är för kort för att inte njuta.
 hare bra,puss och kram katinka.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0