cologne åkte

jahapp, cologne åkte :( jag gillade faktiskt henne och specielly  hennes eloise ide :) hihi. 


STYLISTA!

tjenixen bloggen :)
just nu kollar jag på systrar i jeans på 3:an och om exakt 12 minuter börjar stylista :) ett jätte roligt program som liknar djävulen bär prada fst i real life lixom, det är jätte kul ! =) haha, aja . idag har det varit jobb igen. skulle hellre varit kvar på sashas land men var tvungen att åka in till stan... suck . inte konstigt att jag är grisblekt medans mina kompisar på pepparkakor . aja, det var iallafall jätte kul på sashas och jag hoppas på att få komma nästa år igen (a), haha. men det blev inget badande för min del . nejnej, iof ville jag bada men alla andra tyckte det var svinkallt så det blev inte av helt enkelt. aja, nu blir det stylista !

ja, nu SKA jag börja blogga igen.

jippie! jag har fått min egna dator  =) förstår ni hur länge jag har längtat efter det här ! och ja, det betyder att jag tänker börja blogg igen ;)! wiihoo ! ja, jag vet vad ni tkner just nu, det där har man ju hört förut . men asså nu jävlar såger jag bara! asså jag ä verkligen taggad, asså jag är som värsta igelkotten ju ! ;D hahahahaha, fattar ni ? taggad ? haha, aja . idag blir det jobb för mig del =D ! och sen *trumslag* SASHAS LAND =) wiihoo, det ska bli så himla kul . asså ni ska se min väska ! :) den är ganska stor . ¨
jag funderar på att börja med twitter istället, vad tycker ni? :)
love.


;(

ja, jag vet . jag har inte hållt mitt löfte. förlåt . asså jag är verkligen ledsen men har verkligen inte varit på blogg humör på sistone . and i have no ide why.  men seriöst . tyvärr tror jag inte mitt bloggande-humör har ökat heller tyvärr . :( men men . jag lovar att börja igen när jag har lust igen ! och jag vet att det fortfarande är några läsare som inte tänker släppa taget om min blogg riktigt än ;) !haha .
kyssar.

RSS 2.0