90210

okej, nu sitter jag goch kollar på 90210 som är mitt nya favort program ! =) det är så himla bra, men jag kollarå en hemsida om programet måste ladda hela tiden. så det är väligt störande, iallafall . idag var det julmarknad och vi ahde så mycket pepparkakor, asså jag tror aldrig jag har sett så många pepparkakor i mitt liv. herregud asså. aja, så nu sitter jag här och väntar på att 90210 ska ladda klart. det är värsta demonstrationen ute på torget så det är lite läskigt, massa polisbilar står över allt... aja, men nu tror jag det har laddat klart ! men jag hör så klar av mig lite senare !
puss & kram

första advent.

okej, första advent & bara 3 advent kvar. imorgon får man också sina julkalendrar =) jippi ! då får man äta godis varje dag och mena föräldrar har inget att säga till om ! xD wendela gick just hem efter att vi hade gjort soppa och satt oss framför adam och eva, " eva, vad fan gör du ? " hahaha, så jävla kul ! aja, snart ska jag äta lite tidigt middag, och efter det ska jag plugga inför NO provet... suck. det känns som om vi just har haft ett ju !? aja, måste duka bordet nu. men hör av mig lite senare.
puss & kram


från vänster; Elin, Connie, Wendela, Katja, Ebba & Julia.

julmarknad ! =)

hejhej !
okej, nu ska jag bara skriva ett litet inlägg innan jag ska gå och möta wendela ! =) <3 för att det är fredrikshovs årliga julmarknad ! äntligen, men jag tycker det är jävligt synd att det inte finns någon snööööö... hoppas ebi kommer idag föresten ! joo, har ni sett min nya header ? vad tyckts, asså jag har ju tyvärr inte mac eller så , så jag har ingen chans att göra speciella efekter som andra kan... men, men. jag och katten satt typ 2 timmar igår och försökte klura ut hur man skulle göra xD ! och tillslut kom katja på det ! hahahahhaha, aja. nu  måste jag kila ! jag skriver nog lite till när jag har kommit tillbaka.
puss & kram

me and bergman.

godnatt.

vad tycks om min nya header ? jag har äntligen fattat hur man gör ! =) <3 YIPPI ! aja, nu sitter jag här med katten och vi dricker te, vår fotkräm har fortfarande inte torkat in än efter 2 timmar typ. undrar om den har torkat in till imorgon bitti ? aja, nu tror jag vi ska borsta tänderna och krypa in  kojsen och sätta på oss pajta. så om jag inte hinner skriva in ett litet godnatt inlägg så blir det här mitt istället. god natt alla underbara, och om jag inte vaknar upp imorgon bitti så älskar jag er om jag dör inatt.
pussar . // kati & tinki

ahahah, wendela, jag vet att du kommer få damp på mig nu, men den e ju bara för underbar.
my little chinese girl. <3

myskväll.

okej, nu kommer min kära vännina katja hit och myser med mig ! =) ååh, vad mysigt vi kommer ha det. hihi, asså jag har fått lite ångest över att julen kommer så snabbt. jag vet att jag började räkna ner för ungefär 2 månader sen, men ändå. jag menar jag har ju skrivit typ klart min önskelista, men självklart kommer det ju komma rullande grejer som jag måste lägga till, men jag menar, julklappar till kompisar har jag ju helt missat. jag började först tänka på det när jag gick på stan med wendela häromdagen, jag lixom försökte klaraogöra för mig själv vad jag skulle köpa till alla, men nix pix, ingenting kom upp i hjärnan, så kan ni snälla ge mig lite förslag ? =) <3 men nu kommer vänninnan min snart så jag måste kila. men jag hör av mig senare ikväll !
puss & kram


home again.

tjilevippen !
nu är jag hemma igen från delantina ! =) var lite oförberedd på att wendela och connie skulle komma för dem kom vid sämsta tidpunkten för just då fick jag inte göra något särskilt... "/ men ája, det var kul att dem kom och hälsade på iallafall, och jag fick massa bakverk med mig hem så nu kan jag sitta och äta dem hela kvällen xD . fy fan asså, jag har försökt ringt wendela för att se om hon vill komma över ikväll men hon svarar inte på hennes fucking mobil så jag får inte tag på henne... en liten varnings signal där till wendela. hahahah, inatt får man hoppas på att det blir snö annars blir det väll en till julmarknad utan snö... suck. vi måste verkligen göra något mot växthusefekten asså x) .
pussar


i torsdags hos wendela. <3

måste kila.

hejhej, om några minuter så ska jag pinna iväg till delantina men hade tänkt slänga in ett inlägg innan jag satte mig på bussen ! =) jag hör nog av mig ikväll igen för jag jobbar hela dagen. <3  hoppas wendela och constance kommer och hälsar på mig idag  ! aja, måste kila nu !

pussar & kramar


godnatt.

okej, det här var första gången jag har kollat på ett helt idol program dem här säsongen faktiskt . och fan vad rätt det var att johan åkte ut ! för nu finns det bara bra kvar ju ! men shit vad fånigt det var av den dära skrikande tjejen, och johans fans att börja gråta som fan och hålla på. gud, någon måste ju åka ut eller hur ? ;S ;) <3 aja, nu ska jag sova hos connie. hihi, och vi ska gå lägga oss och prata lite och göra iorning min säng ! men jag skriver ett litet godmorgon inlägg imorgon bitti.
puss & kram, och gdnatt allihopa.

hemma hos conie.

hejhej allihopsen ! =)
nu sitter jag hemma hos connie med wendela och julia har just gått. snart ska jag och connie följa med wendela på hennes sminknings grej och efter det ska vi hem till connie igen. hihih, jag kom typ en timme sent till connie så jag har inte hunnit baka så mkt men vi ska fortsätta baka när vi kommer hem hit igen, men nu måste jag hjälpa till och städa upp i köket. hur nog av mig lite senare. 
puss  & kram
 

lunch med farmor.

okej, om en liten stund ska jag äta lunch med min farmor och pappa -_-... suck. det är nämnligen så att hon fyller år idag ! grattis farmor. <3 aja, och efter det så ska jag på lite julbak hos min käre vän connie ! =) <3 hihih, men jag kommer lite försent. idag har jag redagn hunnit med jätte mycket grejer. jag har hunnit gått uto ch köpt frukost till mig själv =) , jag har cycklat till fältan för att byta lite stumpbyxor, jag har varit uppe hos ebba och hämtat lite pepparkaksformer =) ( krya på dig ebi! ) och nu ska jag äta lunch med min farmor. =) och allt det dör har jag hunit göra på 3 timmar. okej, nu  när jag tänker efter har jag nog inte hunnit med så mkt ändå... ojdå. hahahahahahah, aja nu sitter jag oc laddar ner lite låtar till itunes. vad ska jag annars göra med alla min present kort lixom !? men nu måste jag klä mig lite fint inför farmorträffen.....
puss & kram så länge.

nu laddade jag äntligen upp bilden för din skull connie. =) <3

godnatt.

godnatt allihopa. är hur trörr som helst nu så jag ska bara lägga mig ner i sängen och slumra till =) <3 gud vad skönt.
aja, ni syns imorn och om inte så älskar jag er om jag dör inatt. =) <3 hihi,
puss & kram

ÖNSKELISTA.

halloj halloj !
nu är jag hemma från wendela och har just ätit middag och skrivit till lite grejer på min önskelista ! =) hihihihih, oj vad lång den kommer bli iår ! menmen, joo föresten. mamma kom faktiskt med ett jätte bra förslag. det är nämligen så att det blir ju mass rea efter ny år och jul. och då kom mamma på idén att hno ger oss så mkt pengar som vi skulle få julklappar för igentligen och då får vi handla det själva i mellandags rean ! =) smart va ? hihi, jag tyckte iallafall det var jätte smart . aja, dagens planer blir väl att sova ut och sen ska jag till connie och baka och fixa inför julmarknaden ! =) ååh, vad mysigt det kommer bli ! <3 efter det har jag nog inga planer. jag kanske hänger med någon kompis hem =) hihih, ikväll blir det nog läxor som gäller för min del. suck ! -_-. det är fan tragiskt att behöva göra läxor på ledig tid asså ! fy fan... aja, nu måste jag göra läxor tyvärr. men skriver ett litet godnatt inlägg lite senare ikväll ! =) <3
PUSSAR.

HAHA, KATJA STYLE. <3

hos wendela. <3

okej nusitter jag hemma hos wendela och vi har tänt en brasa och myser i hennes rum, =) hihih, vi träffades klockan kvart i ett men igentligen skulle vi träffas klokcan halv men asså båda var lire sena. xD aja, sen gick vi runt lite på stan och kollade på lite kläderi till julafton men sen  tröttnade vi så vi gick till wendela och åt någon liten bakelse som var jätte göd ! =) <3  haha, em nse ngick vi till fältan för båda behövde lite böcek att läsa.  och nu sitter vi här framför b rasan och myser.  =) <3 hihih, vi hade tänkt sova lite ftersom bådavar dunder trötta men det gick inte så bra eftersom båda började skänmta om en grej och sedan började vi asgrava. hahah, nu sitter wendela och gör sit ups för att hon inte vill få ölmage säger hon. hahahahahahaha, men nu måste jag gå.
puss & kram 

kvällens sista.

okej, jag har bestämt mig att det här blir det sista inlägget för ikväll, för nu måste jag faktiskt upp och plugga "/ . men en posetiv grej med att lägga sig efter att man har gjort klart läxorna är att man får sova ut hur länge man vill nästa morgon. morgondagens planer ser ut som så att jag ska träffa min käre vännina wendela, och jag är inte riktigt såker på vad vi ska göra men vi hittar säkert på något mysigt ! =) <3 det gör vi alltid! hihih, nyss pratade jag med ebba i telen, ååh hon är så himla snäll min vän ebba. =) ni borde vara lyckligt lottade om ni känner henne. <3 aja, nu måste jag göra mina läxor så dem blir avklarade. godnatt alla söta ! och så ses vi imorgon, och om inte... så älskar jag er om jag dör inatt. 
puss & kram 


JULPYSSELS MYS.

ååh, jag måste faktiskt ta och skärpa till mig med mitt bloggande nu alltså ! minst 2 inlägg om dagen, jag lovar ! =) <3 iallafall, idag hade jag, wendela, ebba, katja & constance ett litet pepparkaksbak inför julmarknaden hos ebi . vi hade det jätte mysigt ! hihih, även om jag var lite sur "/ . sorry för det asså, & jag är verkligen inte sur på dig connie. jag lovar ! =) hihih, om tio minuter blir det nog greys anatomy för min del, och efter det ska jag nog hinna med lite läxor så att jag inte behöver plugga i helgen... hela min helg i fullbokad så jag skulle ändå inte ha tid att göra det någon annan  dag. men aja, jag hör nog av mig lite senare.
puss & kram

hihi, sommar 07 =) <3

j

hejhej allihopa ! =) <3 
hoppas ni gillade mitt sista tips inlägg, ni får skriva vad ni tycker om mest. alltså mina tips inlägg eller valiga vad-jag-har-gjort-idag inlägg. iallafall, nu har jag just varit på teater. det var faktiskt väldigt kul idag. sorry connie.... haha. iadg hade vi so prov -_-. men det var faktiskt inte alls lite svårt som jag hade tänkt mig ! =O så jag tror det gick bra.
kvällen måste :
- ringa wendela
- städa upp mitt rum -_- .
- ringa ebba.
- packa skolväskan till imorn.
aja, det hinner jag väll innan jag går och lägger mig eller ? =) <3 joo, juste ! min lilla teori som jag har provat nu i ca 2 veckor nu,  har inte fungerat så bra har jag märkt. eller, jag kanske  är lite piggare men man får aboslut inte bättre hy kan jag säga. aja, nu måste jag städa rummet eftersom det ser ut som ett bomb nedslag typ.
men jag hör såklart av mig lite senare ikväll.
puss & kram

wendela, jag vet att jag inte fick lägga ut den här bilden men det var ett måste ! =) <3
OBS ! 3 ÅR SEDAN =D !

tips

3 GREJER FÖR ATT FÅ EN BÄTTRE HY :


                                                              
1.CLINIQUE´S CLARIFYING LOTION.                           
FÖRDEL: den är lätt att andvända och
                 smuts som finns i hudens djup.                                            
NACKDEL: det svider när man masserar                          
                    in den.                                                                        
PRIS: liten flaska 220 kr & stor flaska 325 kr.                    

 
2. NEUTROGENA WAVE. 
FÖRDEL:
den är lätt att andvända och 
                 man får en mjuk  hy. 
NACKDEL:behöver maseras in länge ,(minst 7
                   minuter) annars ger den inget resultat.
                   + att den bara går att köpa i usa.
PRIS: ca 120 kr + extra pads = 140 kr. 


3. NEUTROGENA VISIBLY CLEAR
FÖRDEL:
ger resultat snabbt, den
                 är fräsch och torkar in fort.
NACKDEL: den luktar inte så gott. 
PRIS: 65 kr/ st

ja !

hej allihopa ! =) <3
nu har jag ätit middag och sitter nu framför datorn och försöker plugga lite, allt på samma gång. som ni kanske förstår, HAHA. iallafall, det är måndag och det känns som om dagen har gått otroligt långsam. typ hundra år säkert. jag hade tänkt slänga in lite tips på att få en bra hy lite senare men nu ska jag konsentrera mig på plugget. "/
puss & kram så länge.

hejsan svejsan! :)

Asså guud katinka, jag skulle seriöst aldrig orka ha en blogg för jag kommer aldrig att
komma på  vad jag skulle skriva.
men blir lite deppig också att sitta och lyssna på p3 på den lilla killen som berättar att
hans pappa har dött. staaackars. :(

iallafall heej.
idag har katinka varit i skolan, först va hon deppig men sen blev hon glad igen. våran lärare
helena har kommit tillbaka efter att ha varit sjuk i en vecka. (yyeesss) :D
men hon är back in track så alla va typ sura för ingen gillar henne, hahah.
sen efter skolan va hon med mig och pluggade i en halvtimme, sen byggde vi koja och
tittade ut på snöovädret. myys! :)
hoppas det är många som lääser mitt roliga inlägg, :)
nu ska jag gå upp till tiinkis.
puusss&kraam fråån wl <3



katinka, jag & conniieeeh på katinkas laand :) <3

istappar

okej, nu är jag hemma från julmarknaden, det var faktiskt jätte mysigt och man fick gratis coca cola och julmust med mera ! =) <3 hihi, men det var jätte kallt så jag, wendela och ebba gick runt med tår som kändes som istappar typ. haha, men det var en nackdel att vara 3 men det ordnade vi ! =) <3 efter det år jag och wendela en jätte mysig middag på saibai song eller nu hur det stavas. hihi, det var iallafall jätte gott. så nu sitter jag här och njuter att få vara i värmen. gud vad det snöar föresten ! det har typ snöat hela dagen ! =) jätte härligt tycker jag. men nu ska jag plugga lite so... -_- .

puss & kram


=) <3

okej, det snöar ute ! då jävla härligt asså ! =) jag älskar när det snöar¨& gud vad mysigt det kommer bli på julmarknaden om det fortsätter snö =) <3  själv har jag just ätit lite lunch och om ca en timme ska jag träffa wendela för att gå till ebbi ! =) det ska bli så himla kul . hoppas bara inte atraktionerna fortfrande är öppna och inte stängde på grund av att det har snöat och kanske blivit isit eller något. "/  aja, hör av mig lite senare .
 puss & kram

( blev tyvärr tillsagd att ta bort bilden eftersom min käre kollega
 tycker den är förskräckligt ful. även om den inte är det såklart! =) <3 )


nhgf

iallafall, nu sitter jag och isabelle och har just ätit frukost ! jag måste typ gå snart om jag ska hinna gå hem och duscha med mera. men jag hör nog av mig lite senare ! 
puss & kram så länge.

julmarknad

okej, jag vet att jag har varit ganska dålig på att skriva på sistone. men det ska ändras bums ! igår skrev jag inget godatt inlägg för i sista minuten så ringde jag belli och undrade om hon vill göra något. och det ville hon. så jag satte mig på en buss till engelbrekts kyrkan, som stationen hette ochdå råkade jag hoppa av fel station för att jag hade glömt klicka på stopp knappen. haha, iallafall sen gick jag och belli och hyrde film. det fick bli material girls . men jag hade blandat ihop den med en annan jätte bra film som jag hade sett så den vi såg var as dålig. sen ringde katja och belli pratade med henne en stund. sen gjorde vi i ordning dipp och hälde upp chips och satte oss framför tv: en . dagens planer är nog att slappa, men lite sernare idag ska jag på grönans julmarkad med ebba och wendela! =) <3 DET SKA BLI JÄTTE SKOJ !  imorse hände de något jävligt störande, det var nämnligen så att isabelles mobil ringde på alarm klockan halv 7 ! isabelle är jäte svårväckt och ajg ruskade på henne jätte mycket för att hon skulle stänga av den men hon vaknade inte. tillslut satte jag mig på henne och ruskade henne jätte mkt. men hon vaknade aldrig. så jag fick stänga av det själv. och eftersom jag inte är så high tek så tog det lite tid innan den höll käften om man får säga så. haha, men nu ska jag oh belli äta frukost. hör av mig lite senare iag tror jag.
 puss & kram

kj

´hejhej,
ikväll blir det nog bara lite slappar kväll för min del, jag ringde ebba och hörde om hon ville göra något men hon kunde inte... :( men vi ses ju imorn eftersom vi ska till grönalunds julmarknad. =) det ska bli så himla skoj. men det är lite synd för vi är 3 och dem flesta åkgrejerna är för 2... men aja, vi löser det på något sätt ! idag skulle jag och min familj igentligen ha åkt till landet men vi skippade det av någon andldening så idag har jag  varit med wendela och elsa ! jag och wendela hade det jätte mysigt och kollade på lite olika tv serier och gjorde fräskpressed juice. och så kom en tjej och skulle ha någon nyckel. men hon fick fel nyckel varje gång så hon kom upp 4 gånger typ. haha, men nu ska jag kolla på wall-e. men jag skriver nog ett litet godnatt inlägg innan jag kryper till kojsen.
puss & kram så länge.

wendela. <3


k

det snöööööööööaaaaaar ! =D jag är så sjukt glad ! det är helt vitt på torget . åå vad mysigt ! tillbaka till sak. okej, det var nog inte den roligaste tjejmiddagen jag har varit på. speciellt inte när 94:or och 93:or kom... iallafall, jag känner mig jävligt stolt idag måste jag säga.haha, så jag tror inte jag faller lika lätt för grupptryck länge måste jag säga. idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. jag ringde ebba men hon var inte hemma. hon skulle ringa mig tíllbaka men hon har inte gjort det än. men hon ringer väl snart. =)  jag måste gå på stan och börja leta julklappar. herregud, asså det är julafton snart ! =) aja, nu ska jag käka lite frukost. men jag skriver nog ett inlägg eller 2 senare idag.
puss & kram så länge.

alperna. det ser ut som om jag saknar ett finger...

jki

hallojsan ! asså ni kanske har mårkt att jag har konstiga rubriker på min blogg, och det finns vara en enda andledning varför.... jag är för lat för att orka skriva något. xD ! haha, aja nu sitter jag hemma hos wendela och vi har just kollat på gossip girl och ätit finnkrisp, me nu ska hon träffa sin 2 kompisar så jag ska nog gå. haha, och ikväll ska jag på tjejmiddag hemma hos min kära vännina johanna i djursholm. inte ska jag sitta hemma en fredag kväll inte. sen får jag nog se om jag sover där eller inte men vi får se helt enkelt.
 men nu ska jag vara lite social med wendela ! =) <33
men om jag kommer hem ikväll och inte sover hos hanni så skriver nog ett litet godnatt inlägg innan jag somnar . 
puss & kram så länge då. 

connie =) jag och wendela as gravade åt den här bilden hur länge som helst xD !

h

hej allesammans ! =)
förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag pappa har försökt skaffa ett anti virus system som typ gjorde så att man inte fick vara inne på datan... -_- ! idag så har det varit en väldigt slapp dag i skolan. det började med att jag mötte upp wendela utanför tunnelbananen och så åkte vi tillsammans till engelbrekt... aså bara så ni vet går vi absolut inte där. vi har bara slöjd där föratt vi inte har en egen slöjd sal... -_- ! suck. iallafall, efter slöjden så hade vi musik, sedan so med igelkotten och sedan höll vi på att baka pepparkakor i typ 2 och en halv timmar innan vi slutade. då var ja med med mina kära vänninor wendela och ebba, det är nog dem jag umgås med mest nu för tiden! =) <3 ikväll skulle jag ha gått på vapiano men dem vi skulle gå med ställde in i sista minuten för dem skulle gå på någon slags viktor rydbergs grejsimojs.... och hade tydligen glömt bort det. aja, nu ska jag käka middag. hör av mig lite senare ikväll tror jag. 
puss & kram 
 

k

jag vet att klockan bara är 9 och jag är värsta mesen som kommer gå och lägga mig nu. men, men ni får väll tycka det då ! det är iallafall jag som kommer få vacker hy och inte ni xD ! hahah, nee nu är jag taskig... men jag hade faktiskt tänkt krypa till kojs nu. och vi hörs imorgon. imorgon är det en ny dag med nya möjligheter som wendela brukar säga. =) hihi, godnatt allihopa & sov sött.
puss & kram

love

okej, nu sitter jag framför datorn och har just ätit middag. i eftermiddag var jag med mina kära små vänninor ebba & wendela ! =) vi satt och pratade och hade det jätte mysigt. <33 och  efter som vi inte har några läxor till imorn är det slappakväll i kväll ! =) synd att mamma inte tog hem sin jobbdator så att jag kunde kolla på 30 rock... =( det är min nya favorit serie. ikväll har jag ganska mkt grejer jag måste göra, vill ni höra ?? :

 to do list; 
- ringa wendela
- ringa ebba
- städa upp mitt rum...
- duscha 
- lägga fram kläder till imorn. 
- skriva ut no grej till wendela. 

hinner man det på 2 timmar? för jag håller ju på att forska om min lilla teori funkar =) så därför ska jag gå och lägga mig tidigt.  aja, måste kila. har mkt att göra you know ! =) hihi, men här av mig lite senare ikväll såklart.

puss & kram


k

godnatt alla söta & sov sött =) <33 vi hörs imorn, och om inte... så älskar jag er om jag dör inatt. haha, aja. nu ska jag lägga mig i min gosiga säng och läsa och sedan släcka min lilla sänglampa och sova sött.
puss & kram

dagens.

hej hopp ! =)
idag var det jobb. igen... =) men det var ganska skönt för det var inte så mkt folk där idag så det var lungt. satt mest där och åt hallongrottor =) xD ! hahaha, men nu ska jag göra min no läxa grej & sen ska jag ringa till wendela och ebba. men jag skriver nog ett litet godnatt inlägg innan jag somnar.
puss & kram


kyh

hejhej =) !
idag har jag jobbat, haha =) och det var så jävla pinsamt. kolla ! jag tog undan 2 vitaminflaskor för att jag trodd edem som hade druckit dem hade gått. så jag håller ut dem i diskhon och precis när jag har gjort det hör jag någon säga; ursäkta, det där är våra drickor ! haha, så jävla pinsamt. så dem hade bara ställt sig i kö för att köpa något mer.... "/ haha. aja, nu ska äta kardemummakaka som jag gjorde idag & duka... -_- . suck. men jag hör av mig lite senare ikväll ! =)
puss & kram 

sommar 07 <3

l

okej, nu sitter jag och försöker logga in på facebook men det står bara att webbsidan inte kan visas... suck. =(  aja, det blir väll bra igen snart hoppas jag ! =) haha, och så ska wendela komma till mig vid 7 =) okej, vill ni höra mina planer för helgen! jobba, jobba & jobba. & bli frisk så klart =) ! aja, men nu ska jag äta middag....
puss & kram

love

okej, nu har jag ätit middag och gjort alla mina läxor. jag funderar på att lägga mig tidigt för att bli av med min förkyldning =) eller vad tycker ni? <3 jag tror jag ska ringa och checka läget med ebba & wendela men det är inte säkert. =) <3 och så ska jag duscha. ojdå ! jag har ganska jag måste hinna med innan jag går och lägger mig faktiskt ! haha, aja. jag går nog och lägger mig framåt halv 10... jag måste bli av med min förkylning till helgen "/ . aja, jag hör nog av mig och skriver ett litet godnattinlägg innan jag somnar.
puss & kram så länge.

J

tjooolaaa tjoolaaa  allihopa =) !
idag har jag sålt jävligt många fucking amaryllisar till våran jävla klass kassa. jag förstår inte hur wendela kan sälja så himla många =O ! <33 aja, så det har jag gjort hela dagen ! =) haha, fan var långsamt dt gick. jag sålde typ 4 amaryllisar på hela eftermiddagen.... suck -_- ! <3 aja... jag hoppas det går bättre imorn. men nu ska jag äta middag .
puss & kram


tihi, saknar er. <33

=)

okej, nu har jag just pratat med min käraste ebi i telefonen. åhh, hon är  så  himla underbar. den lilla varelsen asså ! =) hihi, greys anatomy börjar om en kvart så då kilar jag upp till tv:n =) någon annan som ska kolla ? har matteprov till imorn och har fortfarande inte lärt mig ett enda smack.... aja. asså fan vad livet skulle vara lätt om det bara skulle kunaa finnas ett chip man stoppade i hjärnan för att lära sig matte typ. eller typ spanska.... så julio skulle slippa få damp på en när man inte kunde något.... hahah ! det blir nog min nästa uppfinning ! =) att komma på ett chip att stoppa i hjärnan ! =D  haha, men nu är det dags för grey´s! och jag skriver nog inte ett litet godnatt inlägg innan jg somnar. så jag säger det nu ! godnatt allihopa ! ses imorn. och om inte så älskar jag er om jag dör inatt.
puss & kram och sov sött. <3

=)

okej, nu sitter jag här och försöker konsentrera mig på mitt matteprov som jag ska ha imorn. jag kommer ju verkligen få alla rätt ! ;) haha, asså gud & så hade jag utvecklingssamtal idag med julio ! =) haha, det gick väll ganska hyffsat . och sen gick jag hem till constance & fick ses henne i hennes tandställing, det var faktiskt inte så farligt som du trodde constance =) <33 haha, & nyss åt jag middag. haha kyckling med klyftpotatis. hihi, men nu så ska jag plugga lite till och plugga så det ryker för jag måsté komma ifrån "tillfredställande" till "mycket tillfredställande" i matten asså !
haha, hare bra så länge så hör jag av mig lite senare.
puss & kram

=) jag älskar den här bilden....

!!

okej, nu sitter jag här  i min pajta och myser med en kopp te i handen och väntar på att desperate house wifes ska börja =) och pratar med ebba i telefonen. men nu ska jag upp och kolla på tv. och sen går jag nog och lägger mig ! =) haha, för jag ska ju testa min nya teori ! <3
godnatt allihopa & sov sött.
puss  & kram

k

tjillevippen allihopa !
 haha, ååg jag älskar att kolla på gamla barnfilmer tex. barnen i bullerbyn eller typ mary poppins =) haha, det är så härligt . aja, jag hoppade över tennisen idag var att jag kände min lite kass... -_- ! jag tror jag skiter i teatern också eftersom jag inte orkar... jag ska äta lax till middag och det är ju verkligen inte min favorite rätt. jag tål inte någon fisk ! =) förutomfisk pinnar och lax på sushin så klart. det är ju undantag ;D ! idag har det varit en lite seg dag i skolan. asså alla dagar utom fredagar och ondsdagar är sega min den här dagen var absolut långsammast. tihihi. aja, jag hör av mig lite senare för nu ska jag äta laaaax =( ! 
puss & kram så länge.  


wendela, kommer du ihåg? =)  <3

o

okej, jag har en ny teori med min sömn... =) gå lägga mig tidigt men inte somna. haha, så då somnar jag ju för att jag inte har någonting att göra ! =) fattar du? haha, smart va !? hihi, så nu ska jag testa den här teorin att gå lägga mig tidigt ikväll och se om det funkar ! =) hihi, så det här får bli mitt sista inlägg för ikväll för att snart ska jag sova ! jag har hört att man får bätter hy om man sover 10 timmar per natt ? stämmer det tror ni ? =) hihi. aja, men nu är det kojsen som gäller. godnatt allihopa och vi ses imorgon. och om inte, så älskar dig om jag dör inatt. asså bara till dem jag käner såklart.
puss & kram och sov sött.

liti

okej, idag har det öst ner typ hela dagen... suck -_- ! skolan har varit tråkig och jag har varit jätte snuvig. kunde dagen ha blivit värre ? vart ska jag börja ? jo jag kan börja med att när jag skulle tvätta ansiktet och då ramlar hela min neccesär ner i handfatet och blir alldeless dyngblöt ! sedan när vi kommer ut från gih så ösregnar det så jag tar av mig uggsen och går med strumporna i ösregn.... sen kommer jagpå att jag kan ha min innejumpa dojer istället och så ställde jag mig vid en trappa vid stadion och bytte strumpos men sen orkade jag inte bry mig så jag stoppade på mig uggsen igen... haha, sen så hade mina och ebbas skor förstörts och elsa hade ont i benet från jumpan så hon beställde en taxi som vi åkte i till skolan men hade körde lite fel men vi kom till skolan 3 minuter innan vi började så det var bra. efter skolan var jag med ebba, lovisa och constance . det var jätte kul att träffa dem för vi hade inte sätts på jätte länge =) <33 hihi, men nu ska jag äta middag. hör av mig sen.
puss & kram

haha, söötis =)<3

sweet dreams

godnatt sötnosar ! =) <33
hade bara tänkt skriva ett litet godnatt sms innan jag gick för att göra iordning mig för kojsen ! haha, för jag är jätte trött ikväll. vet faktiskt inte varför men aja. nu ska jag gå och borsta tänderna ! =) sov sött så hörs vi imorgon !
puss & kram

j

godkvääll allihopa ! =)
någon annan än jag som såg fotbollsmatchen på stadion i eftermiddags ? jag var där själv med min familj eftersom ingen var villig att hänga med. haha =) så jag att där med pappa och skrek jag när dem gjorde mål... haha, men aja. vi hade det jätte mysigt. men vi var tvunga att gå när det var 10 minuter kvar för att pappa och leo vill inte vara med om det blir slagsmål. även om det aldrig blir det så blir leo jätte rädd men aja. så jag fick inte veta vad det blev tillslut... -_- ! imorn är det skola och jag är verkligen inte redo för att komma tillbaka. det är jävligt sega om man inte sitter brevid rätt personer ! =) <3  ahah, men nu ska jag kolla på hål i väggen ! =) jag kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig men det är inte säkert!
puss & kram

behöll vi det löftet ? :'(

.

idag har det varit en ganska mulen dag för mig, har typ inte haft någonting för mig och typ bara slappat. =) dagen började så här;
- jag vaknar och gör frukost på sängen...
- jag häller upp lite proviva för att jag vill känna mig nyttig. haha xD
- går upp med brickan till min säng och lägger mig för att läsa.
- jag ska sträcka mig för att ta boken när hela jävla proviva glaset ramlar ut.
- alla mina lakan blir alldeless "proviviga" och luktar shit äckligt.
- jag går ner till undervåningen och ser att vår tvättmaskin just har satts igår... -_-. suck.
- tänker att jag måste tvätta lakanen innan mamma kommer hem.
- lägger alla lakan i handfatet och häller i lite tvättmedel.
- skvätter runt lite med min hand och tänker att det aldrig kommer funka.
-lägger mitt påslakan på golvet för att hårföna det... men det gick inte så bra.

så började min dag och jag tror inte ni vill höra resten...

puss & kram så länge.

k

hejhej allihopa ! =) <33
jag har precis varit och sett den nya bond filmen...asså den var så jävla bra ! =) åååh, aja ! idag har jag varit med alda och vi flaxade runt på laderhaus jätte länge och asgravade åt olika saker, synd att ebba inte var med för hon skulle ha kissat på sig av skratt ! =) haha, men hon behövde vara hemma och vila tyvärr. =( och innan det så åt vi paj som var dränkt med vanilj sås, så vi hällde tillbaka vanilj såsen i ett glas och gav tillbaka den. haha, dt var så jävla kul ! haha, igår kväll sov jag och wendela över hos ebba och vi hade det jätte mysigt. =) haha, jag och wendela gjorde vår lilla trappdans . haha ! aja, men nu ska jag ringa ebba ! =)
puss & kram

så himla fin bild =) <33

k

hej sötnosar ! z3
nu sitter jag hemma hos lamers med belli och vi kollar pöå greys anatomy, eller dem gör det iallafall. vi har just gjort ett torn med amerikanska pannkakor och sjöng hur högt som helst till min ipod ! haha, vi är lite knasiga... =) aja, jag tror inte jag behöver berätta om skolan eftersom jag tror all redan vet vad jag ska säga, = BORING ! -_- ! HAHA,  aja men nu måste jag gå hem för mamma sa att vi skulle täa tidigt ikväll för att pappa skulle någonstans ! men jag skriver ett inlääg innan jag går och lägger mig.
puss & kram

älskar er.

K

okej, jag vet att jag inte hörde av mig i går kväll men asså jag började skriva men då sa pappa att det var mat såå jag fick och åt och glömde att skriva vidare lixom, haha ! aja, idag var jag med mina kära vänninor wendela och julia ! =) <3 först gick vi och kollade på en väska wendela ville ha, och sen gick vi in i en nyöppnad iaffär oxh där jobbade thomas ! från design simon & thomas !haha, hna pratade jätte roligt ! =) hihi,  och sen gick vi hem till julia och körde singstar, jag var verkligen i särsklit bra... -_-! haha, och skolan var ju tråkig som vanligt... vad det något jag mer vill berätta ? nej jag tror inte det, så vi får höras lite senare ! =) <33
PUSS & KRAM

I WILL LOVE YOU FOREVER.  

,

tjooolaahopp ! =)
idag var skolan as tråkig, som vanligt alltså ! =) haha, efter skolan gick jag och ebba och letade efter passare men hittade inga snygga ! haha, aja så vi hade tänkte fortsätta leta imorgon. om det är okej för wendela alltså ! =) eftersom jag ska vara med henne imorn. <33 iallafall, nu har jag just bytt om eftersom jag ska på tennis klockan 4, är verkligen inte sugen på tennis idag men aja -_- ! <33 men jag hör av mig senare ikväll.
puss & kram


.

hejsan hejsan !
idag var lixom världens segaste dag i skolan, plus att vi hade jumpa som var jävligt tråkigt ! min, ebbas, wendelas & julias trick med bollarna var ju grym ! haha, varför tänkte inte någon annan på det ? =) <3 aja, efter skolan var jag med mina kära vänner wendela & ebba. det började med att vi gick till ica värtavägen och handlade gurka och dip. sen när vi kom hem till ebba så hittar vi inte dippen men jag var säker på att vi hade köpt den, men så gör vi dippen på turkisk yogurt istället. haha, & sen när jag och wendela ska gå hem så stoppar jag ner mina händer i jackfickan och där är gräddfilen xD ! haha, och alla vi 3 började asgrava. det var jätte kul ! nu har jag iallafall duschat och ska gå upp och kolla om det finns något bra på tv ! =) <3 jag kanske hinner med ett litet godnattinlägg innan jag somnar.
puss & kram

haha, liten tjejmiddag hos elsi ! =) <3

back from skåne.

god kväll alla söta ! =)<33
nu är jag hemma från torekov, jag är helt slut och vill egentligen bara lägga mig ner och sova men så tänkte jag att jag måste skriva ett inlägg innan jag lägger mig till ro xD ! haha, tyvärr kan jag inte ladda upp några foton eftersom min kamera pajade ! men jag hoppas på att få en ny i julklapp. menmen! ajuste, jag var och handlade middag med mamma när jag såg att julkalendern´s kalender har kommit ut ! tv kalendern iår heter " skägget i brevlådan " -_- ! jag ba: okej, weeeird ! =S haha, men det är tecknat så jag vet inte om jag kommer tycka det är så kul ! men nu ska jag äta middag.
puss & kram

haha, belli ! =)


RSS 2.0